Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

URÁNUSZRÓL az ASZTROLÓGIÁBAN

H       

URÁNUSZRÓL az ASZTROLÓGIÁBAN

Az asztrológiában az Uránusz a forradalom, a változás és az átalakulás bolygóját képviseli. Ez befolyásolja az újdonságokat, a nem szokványos ötleteket és találmányokat. Ez is a tömegek, a demokrácia és a humanitárius eszmék bolygója. Úgy lehet tekinteni, mint a szólásszabadság és a kreatív kifejezés bolygója. Uránusz is társul az ég és az ég Istenéhez, és a tizenegyedik állatöv jegyhez vagy is a Vízöntő jegyéhez tartozik.

Az Uránusz egy modern bolygó

Az Uránusz egyike a legutóbb felfedezett bolygóknak, a Neptunusszal és Plútóval együtt, és a harmadik legnagyobb planetáris sugár tekintetében, de a negyedik legnagyobb a bolygó tömegében. 84 évet vesz igénybe Nap keringése, így mindegyik állatövben körülbelül 7 évig tart.

Ez a lázadó bolygó irányítja majd az egyén szabadságát kedvelő gondolatait, és lehetőséget teremt a menekülés előléptetésére. Felkészíti az egyént a meglepetésekre és hirtelen változásokra az életben, és erősítheti hiteit, különösen akkor, amikor az életben elérni kívánt célokról van szó. Ez a dolgok bolygója névértékű és világosabb, bár időnként a dolgok túl gyorsan haladhatnak ahhoz, hogy megfelelően értelmezhetők legyenek. Ez egyúttal a fizikai feszültség bolygója is, ezáltal elősegítve az egyén szabadon bocsátásának szükségességét.

Az Uránusz is mutathat különbséget a társaik között, különös tekintettel a nézeteltérésekre. Minden nem-szokásos kapcsolatot mutat be. Másrészről ez a bolygó hozza létre a közösség érzését és betekintést az embereket összekötő emberekbe. Segíthet az egyéni megközelítésnek új utakon, az eredetiségen és a hagyományon áttörni.

Pozitív befolyás

A változás bolygójaként elősegíti a rugalmasságot és az egyének jobban megértését, amikor az átalakulás történik, különösen meglepetésként. Ez a bolygó segít felfedni az igazságokat az egy énről, és hogyan lehet hasznos a társadalom számára konstruktív változáson keresztül. Ez a forradalom és az innováció mennyei teste, de ez nem érkezik azonnal és erőfeszítés nélkül.

Az Uránusz szintén befolyásolhatja a gondolkodás és a cselekvés szokásait és formáit, és még rugalmasabbá teheti őket. Olyan lehetőségeket teremthet, amelyekkel el lehet távolítani a rutinokat, és helyettesítheti a régieket az újjal. Az Uránusz egy kiegyensúlyozott és örömteli életet képvisel, és a legnehezebb időkben is inspirációt nyújthat. Végül is a barátság és az együttműködés bolygója.

Negatív befolyás

Az urán meglepetéseket hoz, és meglepetésként félreértéseket és félreértéseket okozhat. Ez a bolygó befolyása súlyosbítja a nyomásgyakorlás nyomását. Míg a szabadság és az áttörés az életben, amit mindannyian kereshetünk, ez az egyén instabil és tartósan elégedetlen természetét is feltárhatja. Ez a bolygó befolyásolhatja azt is, hogy mennyi hangot ad a körülöttetek, és mennyire befolyásolhatod, amit mások mondanak. A más vélemények alapjainak építése veszélyes, és később adózik az életben. Az is kínos és bizonytalan kísérthet szélsőséges döntésekkel, amelyek úgy tűnik, hogy felajánlják nekik a menekülést, amire vágynak.

Uránusz a házakban - értelmezések

A házban, ahol az Uránusz mutat, ahol váratlan eseményeket és hirtelen változásokat tapasztal. Itt megtapasztalhatja a legváltozatosabb változást az életetekben, de a megvilágosodás céljából. Az Uránusz a hirtelen és eseményekről szól. Ez a fajta változás váratlan villogásokban és sokkokban történik, itt egy perc, és elment a másikba, mielőtt még tudnád, mi üti meg Önt (ellentétben a Plutoi típusú változással, ami még mindig mélyebbre süllyed a pokolba elpusztult). A Ház problémái potenciálisan stressz tényezőkké válhatnak. Meg kell találnod a módját, hogy ezt a feszültséget pozitív energiává alakítsd. Emiatt ez a Ház jelzi azt a tevékenységtípust, amelyen azonban az ember a sajátosságát és szabadságát sürgette. A Ház (és a Ház) ügyei tekintetében is egyedülálló leszel Uránusz uralkodója).

A házak jelentése!

Jelzi az első ház csúcspontját. Az Aszcendenst, vagy a felemelkedő jel, a mások által mutatott maszk, ahogyan bemutatkozunk. Ez a jel, a Nap jeleivel és a Hold jeleivel együtt, a személyiséged fontos eleme. Az Aszcendens jele gyakran leírja fizikai megjelenését.

A Bolygók az Aszcendenssel együtt a személyiséget és a megjelenést is befolyásolják, az adott bolygó tulajdonságainak megfelelően. Az Aszcendenst képviseli a személyiségedet, vagy ahogyan másoknak tűnik, hogyan éreznek mások, a valódi interakcióban a világgal. Az ezoterikus hagyományban az Aszcendenst képviseli valódi vagy lelki szintű személyiségedet.

Az első ház

Az Első Ház szimbolizálja saját magunkat a személyiséget, ahogy másoknak tűnik, és az egyén sorsának kibontakozását. Kezdőpontja az emelkedő fokozat, amely az egyik legjelentősebb pont az anyakönyvben. Az első házban lévő bolygók határozottan befolyásolják személyiségét. Jellemzői a személyiség egyik fő témája, ahogyan másoknak fejezzétek ki magatokat.

Második ház

A Második Ház szimbolizálja, hogy az énnek mekkora anyagi munkával kell foglalkoznia: vagyon, pénz és fizikai erőforrások. Ez a ház is képviseli a vágyait és értékeit. A második házban lévő bolygók az anyagi szükségletek területén működnek, és azt is jelzik, hogy mire értékeljük leginkább.

Harmadik ház

A 3. ház kapcsolódik a tanuláshoz, a kommunikációhoz, az oktatáshoz és az elméhez. Itt láthatjuk, hogyan működik az agyad és hogyan kommunikálsz. Negatív vagy? Vagy egy zseni? Jó tanuló? Mind itt van. Korai nevelés, testvérek, szomszédok és rövid belföldi utak is a 3. házban

A Harmadik Ház szimbolizálja a gondolkodást és a kommunikációt, szintén hagyományosan testvéreket, írásokat és rövid utazásokat. Korai környezetét is képviseli ez a ház, valamint az elemzési és diszkriminációs hatásköre. A bolygók ebben a házban jelzik, hogyan kommunikálnak és működnek mentálisan.

Negyedik ház az IC

Jelzi a negyedik ház csúcsát. A személyiség műveletének alapjaként ez a ház nagyon fontos, mert ha nincs helye emocionálisan, a személyiség nem tud működni. A Negyedik Ház az otthoni környezetet, a családi életet és az apát, vagy talán ugyanazt a szülőt képviseli. A Negyedik Házban lévő bolygók tükrözik a család orientáltságát, a múltban való behatolás képességét, hogy felfedezzék lényed gyökereit, és hogyan érezték apádat (vagy az  anyát).

Ötödik ház

Az ötödik ház képviseli a kreativitást és az önkifejezést, valamint az utódokat is, valamint a romantika és a szeretet. A negyedik által képviselt műveletek alapját követően az ötödik ház képviseli az arénát, amelyben a személyes energiáid felszabadulhatnak a világba. Bármely olyan területet, amelyet a személyiség bélyeg meg, beleértve a szeretetet, vagy bármilyen kreatív törekvést, mint például a művészi kifejezésed, a bolygók képviselik az ötödik házban vagy az ötödik ház csúcsán lévő jelet.

Hatodik Ház

A Hatodik Ház a betegség és egészségügy kérdéseit és a másoknak nyújtott szolgáltatásokat, beleértve a mindennapi élet körülményeit vagy a munkát. Ez a ház is a tanítványozás és a mesterség, valamint az akadályok leküzdését jelenti az eredmények gyümölcseinek előállítása során. A bolygók ebben a házban kihívásokként jelennek meg a jóléteteknek, vagy a mások szolgálatára utaló jeleknek.

Hetedik ház

A hetedik ház mindenféle házasságot és partnerséget képvisel, és más emberekkel kapcsolatos kérdéseket. Az első ház személyiségével ellentétben a hetedik Ház leírja, hogyan illeszkedsz a mások világába. A bolygók ebben a házban gyakran jelzik, milyen típusú házaspár keres.

Jelzi a hetedik Ház csúcspontját.

Nyolcadik ház

A nyolcadik ház jelképezi a halál és az újjászületés kérdéseit, a szexualitást és az átalakulást. Mivel ez a ház követi a kapcsolat házát, a kapcsolat gyümölcseire utal, és ezek magukban foglalják a változás hatalma új megértésen alapulva, amely akkor lehetséges, amikor már nem egyedül cselekszik. A bolygókat ebben a házban nehéz értelmezni, de utalhat arra, hogy a szexualitás hogyan manifesztálódik, vagy a leckék, amit meg kell tanulnod a növekedés és változás érdekében.

Kilencedik ház

A kilencedik ház képviseli az intuíciót és a vallási filozófia tanulmányozását, valamint a felsőoktatást. Ezen kívül az utazás más országokba és jogi ügyek is tartozik. Ez a ház hasonlóan értelmezhető a Nyilas kilencedik jelével, és a horizontok, a mentális, a fizikai és a szellemi tágulást jelenti. A bolygók ebben a házban szimbolizálhatják filozófiai törekvéseit vagy utazási lehetőségeit.

Tizedik ház

 A ház képviseli az Ön törekvéseit és eszméit. Az Emelkedéssel együtt személyiséget képvisel a világgal való interakcióban. A Tízedik Ház szimbolizálja a közéletet, a hatalmat, a karrierlehetőségeket, és az anyát, vagy éppen ellenkező nemű szülőjét képviseli. A negyedik házzal ellentétben a tizedik ház bemutatja, hogy a személyiség alapja a világban nyilvánvaló és konkrét. A születési diagram gyakran négy hétéves periódusra tagolódik, egy negyedenkénti, kerékpározik az élet minden huszonnégy éve alatt, és a tizedik ház 21 éves korában, a felnőttkor korában érik el. A tizedik házban lévő bolygók jelzik majd, hogy milyen energiák és kihívások vannak a karrieredhez, és azt is, hogy hogyan érezte magát anya (vagy apa).

Tizenegyedik ház

A tizenegyedik ház jelképezi a célokat és a célokat, valamint a barátságokat és a csoportosulásban való részvételt. A tízedik ház által képviselt társadalomban végzett munka az egyénen keresztül szabadul fel a tizenegyedik házhoz kapcsolódó tevékenységekben. A bolygók ebben a házban jelzik, hogyan fognak működni az életetekben a jövőképek, valamint a csoportosulások és a barátságok.

Tizenkettedik ház

A tizenkettedik ház az eszméletlenre és a fizikai síkon túlmutató dolgokra utal. Ez hagyományosan a szüléshez és az önmegsemmisítéshez kapcsolódik, és a karma házának nevezték. A bolygók ebben a házban olyan funkciókat jeleznek, amelyek el vannak rejtve a tudatos személyiségtől, és kifejezik pszichikai kar vagy önfeláldozás formájában.

Uránusz a házakban!

Uránusz az 1. házban

Az 1-es ház sokat mond a születés folyamatáról,és arról,ami a születés pillanatában az Anya és a szülött között lezajlott. Ha,az Aszcendensen áll az elgondolkodhat azon,hogy volt –e valamilyen komplikáció,vagy  a szülésnél. Az Uránusz az első házban, akkor erős akaratú, önálló, eredeti, talán egy kicsit különc, szabadon szerető és intuitív. Nagyon változékony külsőre, életre utal. Ez vonatkozik az életstílusodra, és arra, hogy hol élsz és hogyan. Amint megpróbálsz mindent véglegesen berendezni, és egy kellemes biztonságos környezetet teremteni a dolgok rögtön felborulnak. Belső vágyat támad arra, hogy az életed mozogásba tartsad. Az 1-es házas Uránusszal mindig, amikor megpróbálsz magadnak egy biztos környezetet teremteni, jön valami, és bumm, romba dönt mindent.

Van egy izgalmas és ösztönző személyiséged, amely hajlamos felhívni az embereket. Lehet, hogy szándékosan, magasan feszülő, ideges. A nyugtalanság és a magány érzéseit tapasztalhatja, talán az egyedülálló érzés miatt. A hagyományos ötletek kifejezésének új és szokatlan módjait felkeltik. Figyelj az intuíciódra, mert valószínűleg nagyon erős vagy nagymértékben fejleszthető. Lehetőséged van arra, hogy vezetővé válj, aki úttörő utakat fog követni mások számára. Lehet, hogy eljött az időd. Lehet, hogy nem annyira figyelmet fordít a fizikai állapotára és a megjelenésére, mint a számtalan gondolat, ami elfoglalja az elmédet.

Uránusz a 2-es  házban

Ha az Uránusz a 2. házban van, akkor pénzt kereshet eredeti és feltaláló módon. A pénz és a javak hirtelen, váratlanul jönnek és mennek. Lehetnek szokatlan és zavaró változások a pénzügyi helyzetben. Ön pénzt értékelhet annak a szabadságnak, amelyet az ön belső tehetségei folytatására nyújt, ami ritka és egyedi lehet. Képes leszel arra, hogy a pénzügyi nehézségekből ki tudsz jönni.

Uránusz a 3. házban

Ha az Uránusz a 3. házban van, az elméd független, eredeti, kreatív, szokatlan, kíváncsi, esetleg kissé különc. Az emberek körülöttetek néha nem értik, hogyan gondolkodsz. A mentális nyugtalanság arra készteti Önt, hogy mindig új információ és tudás keresése legyen. Ön egyedülálló módon tudja átadni ezt az új információt másoknak. Az éberség gyakori változásai valószínűleg új adatok szűkületnek. A testvérekkel és a szomszédokkal való kapcsolatok valószínűleg szokatlanok és néha kissé feszültek. Az unalom ritkán jelent nálad problémát. A friss élmény vágyad nagy utazást eredményezhet. A szellemi szabadság fontos számodra.

Uránusz a 4. házban

Ha az Uránusz a 4. házban van, megzavarhatatlan otthoni vagy családi körülmények között lehet. Ezek az események általában váratlanul, érkeznek, a család öröksége lehet különös vagy szokatlan. Ez a helyzet nyugtalanságot ad, talán gyakran a vágyakozással. A szülő (k) vagy a szülőkkel való kapcsolata szokatlan lehet, ami érzelmileg (idegenként) érinti Önt jó vagy másképp. Sok változás lesz az életedben, beleértve a különböző helyszíneket is. Ön kívánja, hogy a kötelezettségvállalásoktól mentes legyen otthon vagy közösségben. Lehet, hogy nem szokványos és nem érdekli, hogy a többiek hogyan látják Önt. Később az életben érdeklődhet az asztrológiában vagy a metafizikában.

Uránusz az ötödik házban

Ha az Uránusz az 5. házban van, feltétlenül megvan a kreatív eredetiség. A hobbija szokatlan és érdekes. A függetlenség iránti vágya miatt a szerelmi ügyek és a gyermekekkel való kapcsolatok zavart okozhatnak. Gyermekeid nagyon egyediek lehetnek, annyira, hogy sem te, sem a másik ne értse meg. Ön nem érdekli a társadalom társadalmi játékaiban, és jobban aggódnak a saját hajlamai miatt. A spekuláció bajba kerülhet - legyen óvatos. Hirtelen nyereség és hirtelen veszteség lehetséges. A váratlan nyereségek bármilyen erőfeszítés nélkül eljuthatnak hozzád, ami olyan magatartást vonhat maga után, amit csak nem veszíthet el. Vigyázz rá. Szerelmi életed szokatlan, néha talán még vad. A romantika és a társkeresés megközelítése kissé lovagló, szokatlan és / vagy lázadó.

Uránusz a 6. Házban

Ha van Uránusz a 6. Házban, akkor egyedülálló képességeid és eredeti módszereid vannak, különösen a munkádban. Nagyon ideges feszültség és furcsa balesetek szenvedhetnek a munkában. A megjelenésed és a ruhadarabod alkalmas arra, hogy meglehetősen szokatlan legyen. Tetszik az a fajta munka, amely rendhagyó órákban van, más, és nagyon változatos. Jó munkás vagy, de óvatosnak kell lennie, nehogy túllépj a határokon. Fejleszthetsz okos ötleteket, amelyek segítenek neked a munkádban. Maga a legjobb, ha független lehet és a saját főnöke lehet. Lehet, hogy türelmetlen másokkal, és úgy tűnik, hogy hirtelen, és leválik a munkatársak. Különös és váratlan fordulatok fordulhatnak elő az egészségében. Görcsölő egészség szintén lehetséges. Sokszor az ok egyszerűen idegesség, szorongás, stressz és feszültség. Lazuljon el.

Uránusz a 7. házban

Ha van Uránuszod a 7. Házban, akkor a partneri viszonyok egyediek vagy szokatlanok, általában csodálatos kapcsolat vagy teljes megértés hiánya. Ön és / vagy partnere általában szokatlan, és a sokk sokasága miatt döntenek. A kapcsolat nagymértékű szabadságot igényel, és lehet, hogy hiányzik az elkötelezettség vágya. Tény, hogy talán különleges helyzeteket keres a kapcsolataidban, amelyek kevés elkötelezettséget biztosítanak. Talán leginkább vonzódsz azokhoz, akik már kapcsolatokban vagy másként "nem érhetők el".

A partnerkapcsolatában meglévő egyediség miatt valószínű, hogy mások nem fogják megérteni. Talán nem érti meg őket. Találkozni fogsz az életed folyamán a legérdekesebb és szokatlan emberekkel.

A kapcsolatokban lévő másik személy irányításának szükségessége valószínűleg katasztrófához vezet. Partner, és meg kell találnia a saját kényelem szintjét a másikra fordított idő és figyelem tekintetében. Sokkönyökös helyiségre lehet szükség. Az a kapcsolat, amelyben úgy érzi, hogy szabadon nő, olyan, amely lehetővé teszi számodra. Bármely korlát vagy korlátozás a kapcsolatra vonatkozóan valószínűleg egy bizonyos "hit az úton" hozzáállásnak felel meg. Hirtelen és váratlan fordulatok valószínűek. Talán egy embernek hosszabb ideig távol kell lennie a másiktól. Ez a pozíció sok hosszú távú, "alkalmi" típusú kapcsolatot eredményezhet.

Valószínűleg olyan partnert keresel, aki életedben biztosítja az izgalmakat és a kiömléseket. Kívánatos a mentálisan és érzelmileg kihívó partner. A kapcsolatai lehetnek laboratóriumi kísérletek, ahol reméljük, hogy megtudjuk, ki ismeri. Valaki, aki leleményes, individualista, kreatív, eredeti, kimerítő, különc vagy radikális fellebbezést nyújt Önnek. A partnere jelentős személyi mágnesességgel és néha zsenialitással is rendelkezhet, de lehetnek különösek, furcsa tendenciák és még a fanatizmus is.

A házasságodhoz való közeledés lehet nagyon idealista vagy utópikus, és hajlamos lehet a platói szerelemre! Azt akarod, és szükséged is van arra,hogy  partnere a barátod legyen. A kapcsolatok többsége valószínűleg barátságként indult. Másrészről lehet, hogy hajlamosak arra, hogy partnerkapcsolatokban izgalmakat keressenek, és a romantikus kalandok iránti jelentős érdeklődés az elkényeztetéshez vezethet, ami a házassági partnerrel való szakadást okozhat.

A házasság legnagyobb veszélye akkor fordulhat elő, ha az egyik partner önfejlődési képessége nagymértékben meghaladja a másikat, így az egyik házastárs már nem ismerhető fel, mint a házasságkötéskor. A sikeres partnerség érdekében Önnek és partnernek fejlesztenie kell a tolerancia, az együttműködés, a leválás és a szabadság minőségét. Akinek itt áll az Uránusza, annak elkel fogadni, hogy semmi sem tartós! El kel fogadni a partnerét olyannak amilyen és ne próbálja őt megváltoztatni,mert nem lehet. Önmagát igen,de ahhoz egy élet is kevés,de a partnerét nem tudja megváltoztatni!

Uránusz a 8. házban

Ha az Uránusz a 8. házban van, erős pszichikai érzelmeid és lelkes intuíciód vannak. Lehet, hogy nem szokványos elképzelései vannak az életről, a szexről és a halálról, amelyeket nem feltétlenül feltár. A túlvilág nagy titokzatos jelent számodra, és megpróbálhatod megkeresni a válaszokat. Az okkult tudományok általában intik Önnek. Nehéz feszültség következtében nehézségek merülhetnek fel. A hirtelen veszteség vagy nyereség más emberek erőforrásaihoz vezethet. Rendkívüli forrásokból váratlan örökség vagy pénzügyi haszon lehet. Legyen óvatos a villamos energia és a gép körül. A gyógyítás iránti érdeklődés, talán a kezek felhelyezése révén, részt vesz ebben a helyzetben

Uránusz a 9. házban

Ha az Uránusz a 9. házban van, akkor a gondolkodásod, ötleted és filozófiád eredeti, szeszélyes, független és nem-igazságos. Lehet, hogy vágyakoznak a metafizika, a szegény vallás vagy az idegen kultúra tanulmányozására. Hirtelen és váratlanul hosszú utak lehetségesek. Az álmok, a látomások, az intuíció és a próféciák formájában mentális utazások lehetségesek. Az elméd valaha is kibővíteni, tudást szerezni és utazni, ahol még soha nem ment. Túl sok mentális tevékenység idegességet idézhet elő, és talán szellemi bontást eredményezhet. Tudjon meg többet Uránuszról a kilencedik házban.

Uránusz a 10. házban

Ha az Uránusz a 10. Házban van, akkor nem vagytok konform erek, és nem kívánod a karrieredet, ami stabil, rendíthetetlen és közhelyes. Maga nagyon független és önálló vállalkozó kíván lenni. A lázadó természeted azt eredményezheti, hogy megtegye az ellenkezőjét, amit mondanak neked a munkádban. Az erős képzelőerő, az intuíció és a kreativitás minden olyan karrierre alkalmazható, amelyet választottál. A munkanélküliség hirtelen változása valószínű. A rutinos munka meghajtja a bátorságot. Az elektronika, a számítógépek, a találmány, a metafizika vagy a mechanika területén végzett karrier lehet.

Uránusz a 11. Házban

Ha van az Uránusz a 11. Házban, ez intuíciót, eredetiséget, leleményességet és kreativitást eredményez. A humanitárius eszmék fontosak az Ön számára. Szokatlan barátságok vannak szokatlan emberekkel. A barátságok, a célok és a csoportokkal való kapcsolatok hirtelen megváltozhatnak. Könnyedén barátkozik, de sok ismerősét kedveli csak néhány meghitt baráttal. A barátai látni fogják, hogy kicsit távolodtak. Lehet, hogy elég lázadó vagy reformáló, és jobb lenne, ha az energiákat konstruktív vonalak mentén használja, nem pedig az ellenkezőjét.

Uránusz a 12. házban

Ha van Uránuszod a 12. Házban, hajlamos vagy nagyon intuitív és titokzatos, humanitárius eszmékkel. Lehet, hogy magányos érzése van. Ideges nehézségek merülhetnek fel. Érdeklődés a metafizikai témák iránt. Lehet, hogy egyedülálló pszichikai tapasztalatai vannak, amelyeket megtartasz magadnak attól tartva, hogy nevetségessé válsz. Nagy óriási vágyakozol arra, hogy szabadulsz és állandóan megkérdezzétek az élet értelmét és a körülötted látott tökéletlenségekről. Feloldatlan nehézségeket kell felkelned és eldobni a tudatalattiidban. Van hajlam arra, hogy úgy érzitek, hogy valami "kap" neked, hogy feldobja magát, ha nem vagy óvatos. Olyan, mintha mindig érződne a közelgő végzet. Meg kell oldania ezt a fel fogást. Az önszabályozást fejleszteni kell.

Szerkesztés alatt

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.