Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

ÚJ! A SORSOD A KEZEDBEN,és az ÚJJAIDBAN!

2019:12:26

Bevezetés

Kezedben és az ujjadban a sorsod!

Kínai tenyérelemzés

A tenyérjóslást már évszázadok óta használják a különböző kultúrák a kézelemzés alapvető szabályai Indiából és Kínából eredtek. A régi időkben, amikor egy személy születés óráját nem tudták vagy pontatlan volt a horoszkópelemzés, a tenyérjóslást tanulmányozták. A tenyérjóslás egy kiváló önismereti eszköz, mellyel még jobban megismerheti képességeit, érzelmeit, munkájához és párkapcsolatához való hozzáállását,és az egészségét.. A kezünk nem hazudik, benne van a múltunk, jelenünk, lehetséges jövőnk.

Mentőkötél

Kínai Palm Reading Életvonal

Az Életvonal indul a tetején a tenyér, a hüvelyk- és a mutatóujj, és megy felé az alsó széle a tenyér. A hossza a nem feltétlenül jelentik a hosszú élettartamát, ez képviseli az erőt az élet mind fizikailag, mind mentálisan. Ha az Életvonal hosszú, mély, piros, ez jelenti az erős vitalitás, jó immunrendszert, és nem betegszik meg könnyen. Ha ez a rövid és sekély, a személy hajlamos gyengébb vagy több egészségügyi problémákra. Ha a vonal vastagabb, a személy jobban bírja a fizikai munkát vagy sportot. Ha a vonal vékonyabb, a személy inkább szellemi munkára alkalmas. Ha a tenyérrészen azt körülveszi (az alapja a hüvelykujj) nagyobb, ez jelenti a energikusabb és romantikus életet, vagy ha az kisebb, ez jelenti a fáradtságot. Ha vannak vastagabb -lánc-szerű gyűrődések a vonal elején (a szélén tenyér között a hüvelykujj és a mutatóujj), ez azt jelzi, gyakori betegség gyermekkorban.

Kínai Palm Reading Életvonal

Ha vannak vas-láncszerű gyűrődések elején a vonal (a szélén tenyér között a hüvelykujj és a mutatóujj), ez azt jelzi, gyakori betegség gyermekkorban.

Kínai Palm Reading ÉletvonalHasonlóképpen, ha szünetek vannak, vagy apró ráncok, közel a sor végére, az azt jelzi, egészségügyi problémák idős korban.

 

Bölcsesség vonal 

Palm Reading Wisdom vonal

Bölcsesség vonalnak is nevezik és tartják a legfontosabb. Ez jelenti a személy maga magát. Kiindulópontja közel vagy ugyanaz, mint az életvonal, és fut az egész tenyér felé kisujj ujját. Úgy tekinthető ideális, ha véget ér a lent kisujj és a gyűrűs ujját csatlakozhat. Ha a Bölcsesség vonal rövid, ez azt jelenti, intelligencia hiánya. Egy vékony, mély vonal azt jelenti, okos, koncentrált és tisztán gondolkodni. Ha vannak körkörös gyűrődés a vonal mentén, az azt jelenti, rossz memória, vagy lehetséges fejsérülés.

Fogadás vonala

Kínai Palm Reading győztesre

A győztesre vonatkozik az összes gyűrődés, függőleges vagy vízszintes, az alsó részén a hüvelykujj. Minél több gyűrődés, a nagyobb gazdagság lesz felhalmozott.

Baleset-vonal

Kínai Palm Reading - Baleset vonal

A Baleset Vonal egy függőleges vonal az alapja a középső ujját a mentőkötél, és vastagabb elején és vékonyabb végén. Képviseli hajlamos baleset vagy öngyilkosság.

Egészség vonal

Kínai Palm Reading - Egészség vonal

Az Egészségügyi Vonal egy ferde vonal az alapja a kisujj ujj vége felé a Mentőkötél. A sort kell pontosabban nevezett "rossz egészségi Vonal ", és ez jobb, hogy nem erről van szó. A szegmentált vonal jelzi problémák emésztőrendszere. Vas lánc alakú vonal jelzi problémák a légutakat. Ha vannak körkörös gyűrődések a sor elejére, azt jelzi, fej, orr vagy a torok problémák, vagy ha a gyűrődések vannak a sor végére, az azt jelzi, problémák urológiai rendszer.

Ujjaink elemzése

Nézzük  az ujjakat!

MIT JELENT AZ UJJAINK HOSSZA?

Ujjaink megmutatják, hogyan állunk kapcsolatainkhoz, s árulkodnak érzelmeinkről és belső valónkról.

HÜVELYKUJJ

Hüvelykujj: A feltűnően hosszú hüvelykujj arra utal, hogy az illető szeret a középpontban lenni és igen nagy egocentrikus. Kicsit több őszinteséget nem ártana belevinni az életébe. Ha az ujj rövid, tulajdonosa nem elég határozott és sokszor nem tudja mit is akar igazán.

A sűrű és tömör hüvelykujjú szülőknek előnyös lehet a szüleinek. Ezek a személyeknek mindig nagyon praktikusak pénzük van, és nem költik a pénzt költeni az érzéki örömök túlzott hangsúlyozására, mint például a gyönyörű ruhák és ételek, amelyek nem praktikusak a szemükben. Nagyon egyszerű az élet iránti igényük, és meglehetősen praktikusak.

Egy lapos, vékony, egyenetlen és rugalmas hüvelykujjú személy mindig a vastag és szilárd hüvelykujjával, ellentétes személyiséggel rendelkezik. Ezek az emberek nem szeretik a módszeres, nem pedig gyors és kényelmes életet; türelmetlenek és gyakran élvezetet keresnek.

A hosszabb hüvelyek jelzik a viszonylag sima vagyont, a gyors fejlődést, az akadémiai kiválóságot és az erős testet az ifjúságban, a szeretet és gondoskodás révén. Azok, akik hosszabb hüvelykujjúak, jobban bízik a karrierben, szeretik a kezdeményezést, és mindig a magas színvonalú szeretetet és életet kívánják.

Azok, akiknek rövidebb hüvelykujjaik vannak, támaszkodniuk kell saját erőfeszítéseikre az ifjúságban; gyakorlati és a földön átívelő karrierjükben, és gyakran építenek semmiből ahelyett, hogy megmutatnák a vagyonukat.

MUTATÓUJJ

 Mutatóujj: Ebben az ujjban rejlik az akarat.

 Amikor a mutatóujj hosszabb a gyűrűsujjnál, azt jelenti, hogy a személy elvárja a környezetétől, hogy csodálják, felnézzenek rá és hajlamos az irányításra. Erre érdemes odafigyelni, nehogy túlzásba vigye!

 A mutatóujj kisebb a gyűrűsujjnál? Szerénységre, önbizalomhiányra, s arra vall, hogy nem tud megfelelni és eleget tenni az elvárásoknak.

 Abban az esetben, ha a mutató- és a gyűrűs ujj hossza megközelítőleg azonos, kiegyensúlyozottságot jelent. Nem ragaszkodik az irányításhoz, sem a központi szerephez.

Középső ujj:

Ez az új fedi fel az értelmet

 Akinek feltűnően hosszú a középső ujja, megbízható, felelősségtudó, tisztességes és erkölcsös. Ha a középső ujj szinte alig hosszabb a mutató- és gyűrűsujjnál, akkor könnyelműségre vall. Lazán veszi az életet és kapcsolatait. Amikor egyenesnek látjuk a középső ujjunkat, minden esetben megtaláljuk az arany középutat érzelmeink és akaratunk között; de ha kissé a mutatóujj felé hajlik, inkább az elme, az ész a motivál érzelmek helyett. Ebben az esetben jobban szereti az egyén barátai társaságát a romantikázás helyett párjával. Ha a gyűrűsujj felé hajlik, egyedül is jól érzi magát, sőt, néha szeret elvonulni a világ zajától, hogy tisztázza magában érzelmi konfliktusait.

GYŰRŰSUJJ:

A gyűrűsujj megmutatja, az érzelmeinket és kötődésünket barátainkhoz, családunkhoz és kedvesünkhöz. Ha a gyűrűsujj feltűnően hosszú, közel akkora, mint a középső ujj, azt jelenti, hogy tulajdonosa ösztönös, bár határozatlan, s gyakran a párjának kell dönteni helyette.

 Ha a középső ujj felső percének feléig ér, akkor hűségre vall. Nem nyomja el érzéseit, de nem is veszíti el miattuk a fejét, inkább átgondol mindent még egyszer. Enyhén a középső ujj felé hajlik? Belülről mindig megérzi, melyik út a helyes, de sajnos általában nem követi ezeket az érzéseket, pedig a belső hangra érdemes odafigyelni!

Ha a gyűrűs ujj olyan hosszú, mint a középső ujj, a szerencsejáték iránti szeretet jele. Az ilyen típusú emberek szereti a kártyajátékokat stb.

A viszonylag hosszú gyűrűs ujjakkal rendelkezők mindig egyedülálló betekintést nyernek a karrier és a független tervek munkájába; hajlamosak a tervet lépésről lépésre végrehajtani, és a külső interferencia valószínűleg nem érinti őket. Eközben erős esztétikai és romantikus érzéseik vannak a szerelemben.

Éppen ellenkezőleg, a rövidebb gyűrűs ujjakkal rendelkező emberek.

Szerelmesek, inkább a valós életre gondolnak, így szeretetük általában stabil és gazdagságuk nem változik radikálisan.

Ha a középső ujj nyilvánvalóan hosszabb, mint a többi ujj, akkor ez azt jelzi, hogy a személy középkorban gazdag üzlet és gazdagság és egészséges test lesz.

Ha a középső ujj viszonylag rövid és csaknem olyan hosszú, mint a többi ujj, akkor ez arra utal, hogy a személy türelmetlen a munkában, és nem mindig ragaszkodhat ahhoz, hogy ha nem lát reményt a munkából, ezért gyakran változtathatja a munkahelyét.  Az ilyen típusú embereknek általában stabil vagyonuk van; hajlamosak a szerelemben csapdába esni, és törődnek a bajok minden jeleivel, mert mély szeretetben vannak.

KISUJJ

A kis ujj a gyermekek és a fiatalabb generáció számára jelez előrejelzést. Ha a kisujj nagyon rövid és hajlított, gyenge gyerekek jele. Sokat, aggódik a gyermekei miatt, és nem biztos, hogy büszke lesz rájuk. Emellett a kis ujj a bölcsességet, az ékesszólást és a művészetet is képviseli, és ezt gyakran a második hüvelykujjnak nevezik. Szinte minden kivétel nélkül a sikeres emberek kis ujjai mindig hosszabbak, mint a gyűrűs ujjaik első ujja.

Hosszú, egyenes és kerek kisujjal rendelkező emberek általában kiváló munkaképességgel és társadalmi kapcsolati képességekkel rendelkeznek. Ha a kisujj meg van hajlítva és sokkal alacsonyabb, mint a gyűrűs ujj első csuklópontja, akkor ez arra utal, hogy a személy nem valószínű, hogy szerencsejátékban vagy pénzügyben fog eredményeket elérni.

Azok a személyek, akiknek viszonylag rövid ujja van, általában egyszerűek, de őszinték, és nem szeretnek becsapni senkit a munkájuk, és az anyagi helyzetük is stabil. A viszonylag hosszú ujj az erős megfigyelő képességgel rendelkezik, és egészséges öregkori jele.

Ha kis Ujj a gyűrűsujj felé hajlik, azt mutatja, hogy kommunikatív, közvetlen személyiség, és fontosnak tartja a baráti kapcsolatokat. Ezekkel egyben sajnos hiszékeny is.

Ha a kisujj a gyűrűsujj középső percénél végződik, arra utal, hogy nehezen tudja kifejezni magát.

Ha a kisujj hosszabb, a gyűrűsujj felső percéig ér, arra enged következtetni, hogy az illető nagyon jó emberismerő, nehezen lehet átverni.

HASONLÍTSA ÖSSZE a MUTATÓ UJJ HOSSZÁT a GYŰRŰS UJJAL!

MI HATÁROZZA MEG AZ UJJÁT?

A tanulmány megállapította, hogy a nemi hormon, a méhben kitett magzat az ujjhossz kulcsfontosságú elem. Minél több ösztrogént érint a magzat, annál hosszabb lesz a mutatóujj; minél több androgént érint a magzat, annál hosszabb lesz a gyűrűs ujj. Az index és a gyűrűs ujj aránya sok emberi viselkedést jelezhet.

 Például, hogy rövid ideig tartott-e; hogy szeretne harcolni; függetlenül attól, hogy koncentrálsz, vagy, hogy nyersz egy versenyen. A hormonszabályozás miatt a legtöbb Nő mutatóujja olyan hosszú, vagy akár hosszabb, mint a gyűrűs ujj; férfiak számára ez az ellenkezője, és a legtöbb férfi hosszabb gyűrűvel rendelkezik, mint az ujjak. A balkezesnek általában sokkal hosszabb gyűrűs ujja van, mint a mutatóujj. De van kivétel.

A MUTATÓUJJ HOSSZABB, MINT a GYŰRŰS UJJ

Személyiség. A nők, akiknek a mutatóujja hosszabb, mint a gyűrűs ujj, szentimentális, óvatos, szerény, érzékeny és nem feltűnő. Azoknak a férfiaknak, akiknek a mutatóujja hosszabb, mint a gyűrűs ujj, a nőstény jellemzői melegek és enyhék a személyiségben; szintén olyan óvatosak és türelmesek, mint a nők, érzékenyek, szerények, idegesek, tehetségesek a művészetben. Jó a szóbeli kifejezése, családorientáltak. Úgy néz ki, hogy a hosszabb mutatóujjú nők hajlamosak aszimmetrikus megjelenéssel.

Termékenység

A hosszabb mutatóujjú nők általában könnyen esnek teherbe termékenyebbek. Hosszabb   ujjú férfiak gyenge termékenységgel rendelkeznek.

Megismerő képesség

Ha a mutatóujja hosszabb, mint a gyűrűs ujj, akkor a nagyobb valószínűséggel magas iskolai végzettséget kap. Ön jobban szeretne tanulni az új technológiákat.

Egészség

Ha a mutatóujja hosszabb, mint a gyűrűs ujj, hajlamos lesz az emlőrákra, allergiára, ekcémára és asztmára; férfiak nagyobb valószínűséggel, hogy a szívbetegséget, mielőtt 50 éves kor. Mennél hosszabb mutatóujj általában egy szívbetegség között 35 és 80, míg a férfiak hosszabb gyűrűsujj között 58 és 80

Szexuális orientációja

Mennél hosszabb, a mutatóujj a gyűrűs ujj gyakran homoszexuális tendenciával rendelkezik.

GYŰRŰS UJJ HOSSZABB, MINT a MUTATÓUJJ

Személyiség. A férfiak, akiknek a gyűrűs ujja hosszabb, mint a mutatóujj, nyilvánvalóbb férfias tulajdonságokkal rendelkezik, szívélyes, magabiztos, kifinomult, megértő, észerű és kalandos, és gyorsan alkalmazkodnak az új környezethez. Továbbá nagyobb valószínűséggel, agresszív, ingerlékeny.

A hosszabb körgyűrűvel rendelkező nők, mint az ujjlenyomat, merészek, nyilvánvaló férfi tulajdonságai vannak, merik az innovációra és kockázatot vállalni.

Egészség

Ha a gyűrűs ujja hosszabb, mint a mutatóujj, hajlamos lesz az ízületi gyulladásra, hidegre, rubeolára, korpásodásra, autizmusra; kevesebbet dohányzik.

Megismerő képesség

Ha a gyűrűs ujj hosszabb, mint a mutatóujj, akkor jobban találja magát a tudományban, mint a művészetben.

Vállalkozói képesség

Ha hosszabb gyűrűs újjal rendelkezik, mint a mutatóujj, jobb térbeli képessége, kockázati toleranciája és határozottsága lesz, és erősebb lesz az üzleti életben. Egy hosszabb gyűrűsujjal rendelkező üzletember agresszívebb és kalandosabb, és 11 alkalommal nyerhet gazdagságot, mint a rövidebb gyűrűs ujjak, legalább 6 alkalommal, amikor az empirikus) tapasztalati tényező kizárásra kerül.

Sport

A hosszabb a gyűrűs ujja, mint a mutatóujj, a nőknek általában sportosabbak, és kiemelkedő eredményeket érnek el a futásban, a teniszben és a kapcsolódó sportokban. A hosszabb gyűrűs újjal rendelkező férfiaknál, mint az ujjlenyomat, általában nyilvánvalóbbak a férfiak jellemzői, és jobban teljesítenek, versenyképes sportokban és versenyképesebbek más szempontból is.

A MUTATÓ UJJ EGYENLŐ a GYŰRŰS UJJÁVAL.

A fenti két arány mellett van egy másik olyan ember is, akiknek ugyanaz a hosszú a mutató és gyűrűs ujja van, és távol állnak a világi sikertől. Általában elválaszthatatlanok és békés életet élnek; könnyen el lehet jutni velük, mert nem szeretnek másokkal vitatkozni. Ritkán veszítenek.

Minél hasonlóbb a mutató és a gyűrűs ujj, annál szimmetrikusabb és vonzóbb lesz a személy. Azok, akiknek ugyanolyan hosszú a mutató ujj, mint a gyűrűs ujjuk a nők szépek. Azt mondják, hogy ugyanolyan hosszú mutató ujj és a gyűrűsujjú férfiak nagyobb valószínűséggel homoszexuális tendenciát mutatnak. Nem vonatkozik minden férfira!

TEGYE A KEZÉT NYUGODT HELYZETBE, ÉS OLVASSA EL A HELYET!

Az ujjaid között négy szakadék (interdigitális redők) vannak, amelyek tükrözik a személyiségedet, a viselkedésedet, a szerencséidet, a teljesítményedet és a gondolatodat.

Ha az ujjak egyenlő és széles helyet tartanak, azt jelenti, hogy szereted a szabadságot, és merész és lelkes gondolattal és cselekvéssel rendelkezel.

Ha a középső ujj és a gyűrűs ujj közötti hely keskeny, akkor kiderül, hogy élvezi a szabadságot, de nem hagyhatja el a függőben lévő kérdéseket, és nagyon óvatosan foglalkozik az ügyekkel. Ön átgondolt és mindig készítsen részletes és észerű tervet a jövőre nézve.

Ha a középső ujj és a gyűrűs ujj közötti tér széles, ez azt jelenti, hogy korlátlan, gyűlöli, hogy betartsa a pro forma kötöttséget, és kevésbé aggódjon és tervezzen a jövőben a jó életkörnyezet vagy az anyagi feltételek miatt. Az utolsó pillanatban erőfeszítéseket tehet, vagy teljesen figyelmen kívül hagyhat valamit.

Ha a mutatóujj és a középső ujj közötti tér széles, azt jelenti, hogy önálló a gondolkodásban, nem tetszik a szavakkal vagy gondolataival való interferencia, és hajlamosak vagyunk öngyilkosságra és makacsra.

Ha a gyűrűs ujj és a kisujj közötti távolság széles, azt mutatja, hogy nem szeretne semmilyen formában kötni, vagy bármilyen beavatkozást a cselekedeteihez; inkább bosszúnak lennél, mint az irányítás alatt, és önálló elme van.

Ha ujja hegyét kissé megremegteti, amikor kinyitja a kezét, azt jelenti, hogy mentális fáradtság vagy neuraszténia szenved, vagy túl sok nikotint, alkoholt vagy kábítószert gyűjtött a szervezetébe. A nyereség és a veszteség megfontolásai miatt szexuális zavarok vannak!

LAZÍTSA MEG A KEZÉT, ÉS HAJTSA ÖSSZE AZ UJJAIT, HOGY ELOLVASSA A HELYET.

Ha nincs hely az ujjak között, azt jelzi, hogy óvatos, átgondolt, konzervatív, takarékos, praktikus, mégis kicsit önző, makacs és rugalmatlan. Ha nincs hely, és az ujjai között, akkor azt jelenti, hogy nagyszerű és folyamatos munkát végez, sok gazdagságot nyerhet és élvezheti a dicsőséget és a pompát!

Ha az ujjak széles teret tartanak, kiderül, hogy ambiciózus és meggondolatlan, kérte a holdat a jövőben, és megmarad a saját útján. Merész és nagyvonalú, gondolatlan, gazdasági nézetek hiánya, és gyakran pénzügyi veszteségeket szenved! Különösen, ha a szívvonal a mutatóujjon vagy a középső ujjon halad át, azt jelenti, hogy extravagáns és nem tudja megtartani a gazdagságot az egész életre!

Ha a mutatóujj és a középső ujj közötti tér széles, ez azt jelenti, hogy soha nem ragaszkodsz a trükkökhöz vagy a szabályokhoz, hanem élvezed a gondolatszabadságot és az erős önismeretet. Nem érdekel, de tiszteletben tartja mások szavait és cselekedeteit, függetlenek az elmében és az életben, és önálló életmódot folytatnak.

A gyűrűs ujj szerencsét ad a szerelmi kapcsolatnak, míg a középső ujj megmutatja a karrierjét. Ha a köztük lévő hely keskeny, azt jelenti, hogy a karrier és a szerelmi kapcsolat szorosan összefügg. A szerelmi kapcsolat miatt nagyszerű karriert lehet elérni, vagy szakítani a karrierjének köszönhetően. Ha a gyűrűs ujj és a középső ujj közötti távolság széles, azt sugallja, hogy meggondolatlan és örömteli keresés, folytassa a saját utat, és nincs hosszú távú terve a jövőre nézve. Ha a hely meglehetősen széles, kiderül, hogy a kapcsolatokban megfordul, és gyakran veszekedni fog a partnerével.

A gyűrűs ujj és a kisujj közötti széles tér azt sugallja, hogy a szerencsejátékosnak rossz szerencséje van, és azt jelzi, hogy aligha kaphat segítséget másoktól, és magának kell támaszkodnia, függetlenül attól, hogy mit csinál. Ezen túlmenően nagyobb figyelmet kell fordítania arra, ahogyan az emberekkel együtt jársz, és megtanulod megérteni és tiszteletben tartani másokat a személyközi kapcsolat javítása érdekében. Ha a tér elég széles, míg a kisujj kifelé görbül, azt sugallja, hogy rossz viszony van az idős korú gyerekekkel.

A hüvelykujj és az ujjlenyomat széles területe azt sugallja, hogy széleskörű és szívélyes. Éppen ellenkezőleg, ez azt jelenti, hogy szűkös, függő és független. Ha kinyitja a kezét, és széles teret talál a hüvelykujj és a mutatóujja között, akkor kiderül, hogy függ a szabadságtól, inkább a szabadságtól, mint a kényszertől és a szubjektívtől.