Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

ÚJ! A SORSOD A KEZEDBEN!

Bevezetés

Kezedben a sorsod!

Kínai tenyérelemzés

A tenyérjóslást már évszázadok óta használják a különböző kultúrák a kézelemzés alapvető szabályai Indiából és Kínából eredtek. A régi időkben, amikor egy személy születés óráját nem tudták vagy pontatlan volt a horoszkópelemzés, a tenyérjóslást tanulmányozták. A tenyérjóslás egy kiváló önismereti eszköz, mellyel még jobban megismerheti képességeit, érzelmeit, munkájához és párkapcsolatához való hozzáállását,és az egészségét.. A kezünk nem hazudik, benne van a múltunk, jelenünk, lehetséges jövőnk.

Mentőkötél

Kínai Palm Reading Életvonal

Az Életvonal indul a tetején a tenyér, a hüvelyk- és a mutatóujj, és megy felé az alsó széle a tenyér. A hossza a nem feltétlenül jelentik a hosszú élettartamát, ez képviseli az erőt az élet mind fizikailag, mind mentálisan. Ha az Életvonal hosszú, mély, piros, ez jelenti az erős vitalitás, jó immunrendszert, és nem betegszik meg könnyen. Ha ez a rövid és sekély, a személy hajlamos gyengébb vagy több egészségügyi problémákra. Ha a vonal vastagabb, a személy jobban bírja a fizikai munkát vagy sportot. Ha a vonal vékonyabb, a személy inkább szellemi munkára alkalmas. Ha a tenyérrészen azt körülveszi (az alapja a hüvelykujj) nagyobb, ez jelenti a energikusabb és romantikus életet, vagy ha az kisebb, ez jelenti a fáradtságot. Ha vannak vastagabb -lánc-szerű gyűrődések a vonal elején (a szélén tenyér között a hüvelykujj és a mutatóujj), ez azt jelzi, gyakori betegség gyermekkorban.

Kínai Palm Reading Életvonal

Ha vannak vas-láncszerű gyűrődések elején a vonal (a szélén tenyér között a hüvelykujj és a mutatóujj), ez azt jelzi, gyakori betegség gyermekkorban.

Kínai Palm Reading ÉletvonalHasonlóképpen, ha szünetek vannak, vagy apró ráncok, közel a sor végére, az azt jelzi, egészségügyi problémák idős korban.

 

Bölcsesség vonal 

Palm Reading Wisdom vonal

Bölcsesség vonalnak is nevezik és tartják a legfontosabb. Ez jelenti a személy maga magát. Kiindulópontja közel vagy ugyanaz, mint az életvonal, és fut az egész tenyér felé kisujj ujját. Úgy tekinthető ideális, ha véget ér a lent kisujj és a gyűrűs ujját csatlakozhat. Ha a Bölcsesség vonal rövid, ez azt jelenti, intelligencia hiánya. Egy vékony, mély vonal azt jelenti, okos, koncentrált és tisztán gondolkodni. Ha vannak körkörös gyűrődés a vonal mentén, az azt jelenti, rossz memória, vagy lehetséges fejsérülés.

Fogadás vonala

Kínai Palm Reading győztesre

A győztesre vonatkozik az összes gyűrődés, függőleges vagy vízszintes, az alsó részén a hüvelykujj. Minél több gyűrődés, a nagyobb gazdagság lesz felhalmozott.

Baleset-vonal

Kínai Palm Reading - Baleset vonal

A Baleset Vonal egy függőleges vonal az alapja a középső ujját a mentőkötél, és vastagabb elején és vékonyabb végén. Képviseli hajlamos baleset vagy öngyilkosság.

Egészség vonal

Kínai Palm Reading - Egészség vonal

Az Egészségügyi Vonal egy ferde vonal az alapja a kisujj ujj vége felé a Mentőkötél. A sort kell pontosabban nevezett "rossz egészségi Vonal ", és ez jobb, hogy nem erről van szó. A szegmentált vonal jelzi problémák emésztőrendszere. Vas lánc alakú vonal jelzi problémák a légutakat. Ha vannak körkörös gyűrődések a sor elejére, azt jelzi, fej, orr vagy a torok problémák, vagy ha a gyűrődések vannak a sor végére, az azt jelzi, problémák urológiai rendszer.