Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

ÚJ! A SORSOD A KEZEDBEN!

Bevezetés

Kezedben a sorsod!

Kínai tenyérelemzés

A tenyérjóslást már évszázadok óta használják a különböző kultúrák a kézelemzés alapvető szabályai Indiából és Kínából eredtek. A régi időkben, amikor egy személy születés óráját nem tudták vagy pontatlan volt a horoszkópelemzés, a tenyérjóslást tanulmányozták. A tenyérjóslás egy kiváló önismereti eszköz, mellyel még jobban megismerheti képességeit, érzelmeit, munkájához és párkapcsolatához való hozzáállását,és az egészségét.. A kezünk nem hazudik, benne van a múltunk, jelenünk, lehetséges jövőnk.

Mentőkötél

Kínai Palm Reading Életvonal

Az Életvonal indul a tetején a tenyér, a hüvelyk- és a mutatóujj, és megy felé az alsó széle a tenyér. A hossza a nem feltétlenül jelentik a hosszú élettartamát, ez képviseli az erőt az élet mind fizikailag, mind mentálisan. Ha az Életvonal hosszú, mély, piros, ez jelenti az erős vitalitás, jó immunrendszert, és nem betegszik meg könnyen. Ha ez a rövid és sekély, a személy hajlamos gyengébb vagy több egészségügyi problémákra. Ha a vonal vastagabb, a személy jobban bírja a fizikai munkát vagy sportot. Ha a vonal vékonyabb, a személy inkább szellemi munkára alkalmas. Ha a tenyérrészen azt körülveszi (az alapja a hüvelykujj) nagyobb, ez jelenti a energikusabb és romantikus életet, vagy ha az kisebb, ez jelenti a fáradtságot. Ha vannak vastagabb -lánc-szerű gyűrődések a vonal elején (a szélén tenyér között a hüvelykujj és a mutatóujj), ez azt jelzi, gyakori betegség gyermekkorban.

Kínai Palm Reading ÉletvonalHa vannak vas-láncszerű gyűrődések elején a vonal (a szélén tenyér között a hüvelykujj és a mutatóujj), ez azt jelzi, gyakori betegség gyermekkorban.

Kínai Palm Reading ÉletvonalHasonlóképpen, ha szünetek vannak, vagy apró ráncok, közel a sor végére, az azt jelzi, egészségügyi problémák idős korban.

Kínai Palm Reading ÉletvonalHa vannak apró körkörös ráncok közepén a sor, ez azt jelzi, súlyos betegség vagy kórházi élettartama alatt - minél nagyobb a ránc, annál rosszabb az állapot, és tovább tart.rosszabb az állapot, és tovább tart.

Bölcsesség vonal 

Palm Reading Bölcsesség vonal

Bölcsesség vonalnak is nevezik és tartják a legfontosabb. Ez jelenti a személy maga magát. Kiindulópontja közel vagy ugyanaz, mint az életvonal, és fut az egész tenyér felé kisujj ujját. Úgy tekinthető ideális, ha véget ér a lent kisujj és a gyűrűs ujját csatlakozhat. Ha a Bölcsesség vonal rövid, ez azt jelenti, intelligencia hiánya. Egy vékony, mély vonal azt jelenti, okos, koncentrált és tisztán gondolkodni. Ha vannak körkörös gyűrődés a vonal mentén, az azt jelenti, rossz memória, vagy lehetséges fejsérülés.

Palm Reading Bölcsesség vonal

Ha a két vonal indul ugyanarról a pontról, de (nincs átfedés), az azt jelenti, döntő és meghatározó személyiség, és tudja kezelni a kalandvágyó és kiszámíthatatlan helyzeteket.

Palm Reading Bölcsesség vonalHa a két vonal teljesen elkülönül (nem osztjuk a kiindulási pont, és nincs átfedés), ez jelenti a szélsőséges bátorság, extrovertált, félelmet nem ismerő, vagy vakmerő.

Szerelem Vonal (vagy szív vonal)

Kínai Palm Reading - Szerelem vonal Ha a vonal vékony és mély, az érzelem finom és gyengéd. Ha a vonal vastag és sekély, az érzelem durva és vad.

Kínai Palm Reading - Szerelem vonalHa a vonal hosszú, szakadások vannak a végén és görbék lefelé, az azt jelzi, makacs szeretet és kész feláldozni mindent a szerelemért.

Kínai Palm Reading - Szerelem vonalHa a sor elején (a szélén a pálma toll-szerű ráncok vannak, az ember nagyon szenvedélyes.

Kínai Palm Reading - Szerelem vonalHa a toll-szerű ráncok a sor fölött vannak gyors észjárású, találékony, és rugalmas a változásokra.

Kínai Palm Reading - Szerelem vonalHa a szerelem vonal egy forma vasláncos, ez azt jelzi, rosszkedvű, depressziós, és túlságosan érzékeny.

Kínai Palm Reading - Szerelem vonal

Ha vannak körkörös gyűrődés a szerelem vonal alatti apró ujj, lehet a szem vagy látási problémák. Ha a kör alakú ráncok jelennek meg a szerelem vonalon azt jelzi, problémák lehetnek a kapcsolat fenntartásában.

Kínai Palm Reading - Szerelem vonalHa a vonal megszakadt, vagy hiányos, az azt jelzi, extrém trauma vagy nehézségek lehetnek a  kapcsolatban.

Egészségügyi sor

Kínai Palm Reading - Egészség vonal

Az Egészségügyi Vonal egy ferde vonal az alapja a kisujj ujj vége felé a Mentőkötél. A sort kell pontosabban nevezett "rossz egészségi Vonal ", és ez jobb, hogy nem erről van szó. A szegmentált vonal jelzi problémák emésztőrendszere. Vas lánc alakú vonal jelzi problémák a légutakat. Ha vannak körkörös gyűrődések a sor elejére, azt jelzi, fej, orr vagy a torok problémák, vagy ha a gyűrődések vannak a sor végére, az azt jelzi, problémák urológiai rendszer.

Baleset-vonal

Kínai Palm Reading - Baleset vonalA Baleset Vonal egy függőleges vonal az alapja a középső ujját a mentőkötél, és vastagabb elején és vékonyabb végén. Képviseli hajlamos baleset vagy öngyilkosság.

Személyiség

Kreativitás vonal

Kínai Palm Reading kreativitás vonalA kreativitás vonal egy pár rövid függőleges és enyhén ferde vonalak a lent kisujj és a gyűrűs ujját csatlakozhat. Ez jelenti a kreativitás és az innováció tehetségek, és nagyon sikeres lehet írásban, művészeti, találmány,stb

Rejtély Kereszt

Kínai Palm Reading Rejtély vonalA rejtély Kereszt egy kereszt alakú "+" ránc közepén a pálma, a szerelem vonal, és a Bölcsesség Vonal. Azt jelzi, hogy a személy a nagy érdekek filozófia, a metafizika és a vallás.

Lázadó vonal

Kínai Palm Reading Rebellion vonal

A lázadó vonal egy rövid sorral lejjebb az elején a szerelem vonal, és azzal párhuzamosan. Ez azt jelzi, makacs és merev személyiség. Abban az esetben, ha etikátlan és rosszindulatú személy, az azt jelzi, veszélyezteti a közösség.