Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Számolj egyedűl

2014.01.03

Amennyiben ellentmondásokat találunk az elemzés során, ne lepődjünk meg, hiszen a személyiségünk sokat változik a név változtatásával. PL: az asszonynévvel. Nők esetében, amikor férjhez mennek és felveszik, a férjük nevét egy-két év múlva sokat változik a személyiségük. Természetesen ez változhat negatívra, pozitívra egyaránt. A példánkban bemutatott személy, személyisége pozitív irányban változott.

Mindkét név első betűjét olvassuk el.

Példa: Eszenyi Erzsébet

A vezetéknév és a keresztnév E betűvel kezdődik.

Önálló, aktív, jó szónok sok barátja, ismerősei vannak, szeret utazni a korlátokat nem, viseli el. A gondolkodásra, valamint a kommunikáció és az emberekkel való foglalkozás iránti érdeklődésre utalnak. Határozottan jó beszédkészséget kölcsönöz, amit jól kamatoztathat a kereskedelemben, a szórakoztató iparban, vagy más olyan területen, amire elhivatottságot érez. Kiváló színészi, szónoki képességei vannak és mivel mindkét név kezdő betűje (E) nyilvánosság előtti szereplést is jelzi.

Változás a névben: Fekete Gyuláné

F betű: Érzékeny és együtt érző ennél fogva hajlamos a hozzá közel állók terheit is magára venni. Élete során sokszor hoz áldozatot, de a nehézségek ellenére mindig egyfajta felső védelem alatt áll. " kotló" típusú. Jószívű, könyörületes és mások jól érzik magukat közelében.

 GY betű: Családcentrikus szereti a gyerekeket, szeretettel, gondoskodik családjáról és mindenkin szívesen segít. Anyagilag, szellemileg egyaránt. Sok esetben kérni sem kel tőle, mert mindig tudja, hogy kinek kel segíteni. Élete folyamán a jóhiszeműségét kihasználják, de ő ettől függetlenül is önzetlenül segít. Vágyat jelez az élet rejtelmeiben való elmerülésre.

 Keményen dolgozik, és mivel pontosan tisztában van értékeivel, nem adja olcsón magát. Lényeglátó, befelé forduló, elemző, okos személyiség, jól működik a „hatodik érzéke”, és ez is hozzásegíti ahhoz, hogy megértse az emberek cselekedeteinek indítékait.

Y Ez a betű a szabadságot jelenti, és nem tűri a korlátozást.  Olyan, mint egy varázsvessző (mellyel a vizet keresi). A természet és az élettitkainak kutatását. Elmélyül a tudományos kutatómunkában, és az okkult tudományokban. Az Y betű miatt előfordulhat, hogy elszalaszthatja az élet felmerülő esélyeit.

Nézzük a betűk elemzéseit:

A; Á: olyan vezéregyéniséggel állunk szemben, aki olyan elszánt, akaratos, önfejű, mozgékony, önálló, agilis, de éppen ezért sikeres.

B:  olyan érzékeny, mély érzésű és segítőkész emberrel állunk szemben, aki hajlamos az együttműködésre. Harmonikus társ, akire mindig lehet számítani.

C; Cs: ez az illető intelligens, kommunikatív, az eszmei gondolatok közvetítője, aki szívesen áll a jó ügyek mellett, egyben optimista, közkedvelt személyiség.

D; Dz; Dzs: ő egy józan, gyakorlatias, tervszerű, egyben merev, kisszerű, és szűklátókörű, viszont ha tanul ezzel üti a korábbi állításokat, egyben kitörhet a korlátaiból.

E; É: ő egy szabad, önálló, aktív, izgatott egyéniség. Jó szónok, aki tömegeket képes magával ragadni, ezért nem mindegy, hogy milyen ügyet képvisel.

F: gyerek és családcentrikus, szeretetteljes, gondoskodó, adakozó, felelősségteljes és gazdag egyéniséggel állunk szemben, mind anyagilag, mind szellemileg.

G; Gy: ő az, aki lényeglátó, befelé forduló, elemző, okos, egyben jól működik nála a hatodik érzéke, ezért gyakran meg tudja érteni az emberek cselekedeteink indítékait.

H: egy tehetséges, sikeres, gazdag egyéniségről beszélünk, aki sokra viheti, ha képességeit jó ügyek mellé állítja, különben visszaeshet a kiinduló szintre, és kezdheti elölről az egészet. Ez előfordulhat többször is az élete során.

I; Í: ő a telepatikus képességű, érzékeny együtt érző, segítőkész, nyitott, de benne van a kettősség, mint pl. a szeretet-gyűlölet; erőszak-gyengeség, nagyság-kicsinyesség, hiszen univerzális, vagyis minden benne van, ami jó és minden, ami rossz.

J: ő egy magnetikus személyiség, bármit képes megához vonzani, amit akar. Vezető típus, kreatív, intellektuális, kulturális érdeklődésű.

K: egy túlérzékeny, érzelmileg kiszolgáltatott egyénnel állunk szemben, akitől elvárja, hogy kitalálják, mire vágyik, és ha nem tetszik Naki, akkor megsértődik, de szerencsére kitartó, elszánt, segítőkész és derűs, ezért szeretik az emberek.

L: ő egy romantikus, sokoldalú, tehetséges, mozgékony alkat. Tipikus klasszikus tanító, egyben rokonszenves, kellemes beszédhangú, akit jó hallgatni, bármiről is beszél.

M: szilárd jellemű, rendszerető, elmélyülésre, koncentrációra képes. Nagyon tanulékony, egyben otthonszerető, szorgalmas, nemes eszmék képviselője, aki ösztönösen jó irányba tereli a környezetében élőket. 

N;Ny: sokoldalú és tehetséges, de hajlamos a változékonyságra, és olykor nem tervszerű, illetve nem hatékony az energiái hasznosítására.

Ha többet szeretnél megtudni a Név Monogram számmisztikáról,kérj Név elemzést,és megtudod milyen rejtett képességeid vannak.

Feketéné Zsóka

06209752493

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.