Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Önmegvalósult személyiségszámok

2014.01.03

 Önmegvalósult személyiségszámok

 

 

Az önmegvalósult személyiségszám azt jelzi, hogy fejlődés tekintetében milyen eredményt akar a lélek, jelen életében elérni. Hatása mindaddig szunnyadóban van, amíg a felsőbb énnel való integrálásra sor nem kerül.

 

A karmikus kihívások és a bolygón tapasztalható számtalan elterelő hatás miatt a lélek és a felsőbb én által vágyott cél elérése csöppet sem könnyű feladat. Ezt követően azonban egyre több megvilágosító pillanatban lesz részed.

Kiszámítása
Írjuk fel a nevünket, majd az összes betű alá írjuk alá a megfelelő számot. A két név számait külön-külön adjuk össze, majd a vezetéknév számából vonjuk le a keresztnév számát. Nem számít, hogy mínusz, vagy plusz szám jön ki, a számjegy a lényeges.

 

Példa

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 

 

 

A vezetéknévre lesz szükségünk és a keresztnevünkre.

 

Vezetéknév: Eszenyi


 

 

E

S

Z

E

N

Y

Í

5

1

8

5

5

7

9=40


Erzsébet

E

R

Z

S

É

B

E

T

5

9

8

1

5

2

5

2=37=10


Eszenyi=40
Erzsébet=10

40-10=30=3

Az önmegvalósult szám tehát: 40-10=30=3

A példánkban bemutatott személy önmegvalósítási száma 3-as

 

 

 

1-es 

Ráhangolódtál az isteni akaratra, és az akarat isteni és emberi oldalával egyaránt összhangban vagy. Mostanra megtanultál együttműködni minden testvéreddel, és többé nem akarsz dominálni sem, és akaratod mások felé való kinyilvánításától sem félsz. Ez még nem jelenti azt, hogy jól érzed magad mindenki társaságában, hiszen bizonyos rezgések egyszerűen nem tudnak teljesen kompatibilis módon érintkezni egymással. Jelenti viszont azt, hogy kialakult benned a személyiség egészséges tisztelete, és többé már nem leszel mérges másokra és nem ítélkezel felettük.

Legnagyobb sikereidet különböző törekvések élén érheted el, ahol mindig vezetned, irányítanod és intézkedned kell. Feladatod, hogy bárkivel, akivel csak találkozol, felkeltsd az eredetiség vágyát. Az 1-esek az üzleti és társadalmi életben függetlenek, akik mindig az újítások és a változások élén állnak. A művészetek és a szórakoztatás területén gyakran olyan ötletekkel, termékekkel rukkolnak elő, melyekről még senki nem hallott, és meg is valósítják elképzeléseiket.

2-es 

Magabiztosan működsz mindkét világban: belső világodban és a külső világban is. Az a könnyedség, amellyel belső síkodról áthozod az információkat, a veled és másokkal kapcsolatos jövőbeli események már-már hátborzongatónak tűnő ismeretével ajándékoz meg. Képes vagy megfigyelni egy belső síkbeli ok külső síkbeli hatását. Szereped a hírvivőé, aki az Ég döntéseit elhozza a Földre. Egymással szembenálló embercsoportok békéltetője és közbenjárója vagy. Bájos jellemed miatt a többiek kellemesen érzik magukat a társaságodban.

Kedvességet és együttérzést adsz. Veleszületett intuícióval pontosan ráérzel, mire van szüksége a másiknak. Legjobban másokkal együttműködve tudsz dolgozni, és hasznodra van, ha a csoport tudatossággal együtt fejlődhetsz.

Társadalmi kérdésekben a 2-esek a legfőbb támogatók, ha a világbékéről vagy egy közösség harmóniájáról van szó. Kiváló tárgyalási készségük és diplomáciai érzékük közismert. Rendszerint az egyéni érdekek, egy nagyobb embercsoport érdekében való feláldozását vallják.

 

 

3-as

 

Az öröm kiapadhatatlan forrása vagy. Jó híreidet a beszéden, a zenén, a festményeken és az íráson keresztül osztod meg másokkal. Ihletettséged és élénk képzelőerőd tökéletes eszközül szolgálnak arra, hogy a megfásult világba több fényt lopj be.

 A szokásos gondolkodásmód és nyelvezet használatával is fontos és új tanulságokat tudsz tanításod során közvetíteni. Legyőzted a kreativitásoddal kapcsolatos bizonytalanságodat és a gátlásaidat. Most a teremtő érdeklődésed széles spektrumát meg tudod nyilvánítani, bárhová is irányít a felső vezetésed.

A már megtanultaknak köszönhetően könnyedén veszed életed tapasztalásait, biztosan egyensúlyozol férfi és női éned megnyilvánulásai között. Ez a belső összhang olyan meglátásokat adhat, amelyeknek köszönhetően képes vagy segíteni azoknak, akiknél hiányzik ez az egyensúly. Művészi és kreatív munkád ösztönzően hat a felső csakrákra, így képes vagy az emberiség törekvéseit emelni. Becsületességed és vidám természeted együtt olyanok, mint egy gyógyító

4-es 

Megtaláltad a bensőd szerinti munkát, és szereped betöltésével boldogan járulsz hozzá a nagy tervhez. Bár mások esetleg megpróbálnak rávenni, hogy lazíts és szórakozz egy kicsit, de honnan is tudhatnák, hogy milyen nagy öröm számodra, ha a rád kiosztott feladatot legjobb képességeid szerint végzed. A 4-esektudatosságuknak ezen a szintjén képesek hozzáférni az univerzális lenyomatokhoz, hogy megértsék a Föld konstrukcióit. Magasabb intuíciójukkal a Föld formaépítőivé válhatnak azon fáradozva, hogy az Égi királyságot megteremtsék itt a Földön.

Született szervező vagy, ám módszeres alaposságod nagyon megterhelő lehet a gyorsabb rezgésű számoknak. Ha egy határidőt elvállaltál, akkor lázasan dolgozol, hogy a feladatot időben elvégezd. Munkádat büszkeséggel végzed, és ez meg is látszik eredményeiden. Egyenes vagy és elkötelezett, önfegyelmed pedig irigylésre méltó.

5-ös 

Vége eloldottad magad életed béklyóitól, és a szabadság kitörő érzése tölt be, mert felismerted, hogy a szabadság az isteni törvények iránti hűségből ered. Mesteri módon bánsz érzékeid és elméd alacsonyabb rendű késztetéseivel, tudatodat érzékeid és kíváncsi elméd fölé emelted. Képes vagy belső érzékelésed kivetítésével elutazni a világ legkülönbözőbb helyeire, és a történéseket több szinten megtapasztalni. Kiterjedt érzékelő tudatosságod számtalan olyan új ötlet, gyors megoldás és alternatív módszer felbecsülhetetlen forrásának bizonyul, amelynek fontos szerep jut abban, hogy az emberiség megfelelhessen azoknak a kihívásoknak, amelyekkel az átmenet időszakának soron következő éveiben szembe kell néznie.

 

Lehetőséged lesz utazni, a legkülönfélébb hátterű és gondolkodású emberekkel érintkezni. Lebilincselően tudsz történeteket mesélni, ezért hatásos előadó és tanár lehetsz. Kapcsolatban vagy a dharmikus vezetéseddel, magabiztosan éled át életed történéseit, és boldogan nézel a rád váró események elébe.

 

6-os 

Megértésre jutottál az emberiség szolgálatára vállalt szerepeddel kapcsolatosan. Minden nap betölti szívedet az öröm, hogy segíthetsz, és hálát adsz, amiért szolgálhatod Istent és az embereket. A munkával töltött órák hosszúak lehetnek, az érte járó fizetség pedig csekély, de az önzetlen szolgálatban tett erőfeszítések gazdagon kamatoznak a karmikus „főkönyvi mérlegen”.

Életedben olyan magas ideálokat követsz, amelyeket mások még elfogadni sem képesek, nem hogy követni. De csak akkor tudod elérni ideáljaidat, ha egységbe vagy önmagaddal, ha megtanultad elfogadni önmagad és másokat. Született tanácsadó és segítő vagy, gyakran úgy is utalnak rátok, mint kozmikus anyára/apára. Nagylelkű vagy, ha segítségnyújtásról van szó, már meg tanultál elvárások nélkül adni. Hasznos, ha a zenével, színekkel és rezgésekkel kapcsolatos tudásodat a másoknak nyújtott érzelmi tanácsadásba beépíted.

8-as 

Az emberek magától értetődően fogadnak el vezetőjüknek, és tartják tiszteletben döntéseidet. Tekintélyeddel és hatalmaddal meg tanultál az isteni törvényekkel összhangban lenni, a felső vezettetés szerint élni, ezért az élet szinte magától, hatalmi, sőt parancsnoki helyzetekbe juttat. Mindaddig, amíg az egyetlen Forrást tekinted parancsolódnak, sikereidnek nem lesz korlátja. Élő példaként szolgálsz arra, hogyan lehet a manifesztáció törvényeit helyesen működtetni a megfelelően végzett vizualizáció, az isteni segítségbe vetett bizalom, az érte érzett hála és a kapottaknak az emberiség javát szolgáló felhasználása által.

Minden megnyilvánulási szinten mesterré váltál, és ehhez módod lesz másokat is hozzásegíteni. Gyakran olyan helyzetbe kell belépned, amelyek megromlottak, és felfrissítő új vezetés után kiáltanak. Számodra pedig nincs is ennél vonzóbb kihívás. Ilyenkor hagyod, hogy a többiek is meg tanuljanak hinni és bízni saját lehetőségeikben.

9-es

Tudatfejlődésed fordulópontjához érkeztél: mesteri tudásra tehettél szert a rezgésminőségekkel kapcsolatban, ezért most univerzális segítőként szolgálhatsz. E szám tanításait különösen nehéz megélni, mert ennek része az egóhoz és a személyiséghez való ragaszkodás elengedése. Meg kell tanulnod a világban, de nem a világ részeként élni. Intuícióddal ráhangolódsz a belső síkokon épp most formálódó jövőkép lenyomatokra, és szerepet kapsz abban, hogy ezek az álmok világunk tényleges valóságává válhassanak.

Amikor megtanulod elengedni alsóbbrendű éned anyagi javak, gazdagság, hatalom és elismerés iránti vágyait, mindez könnyen és magától jön. Egyetemes szeretetedet és ajándékaidat nagylelkűen megosztod embertársaiddal, segíted a szegényeket és a hiányban szenvedőket, bátorítást adsz az elnyomottaknak és megadod másoknak a felelősség felvállalásához szükséges támogatást. A társadalomban a szolgálat széles országútját keresed, és az egész emberiség javát szolgáló ügyek mellé állsz.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.