Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

A 2018-as Kutya éve milyen változásokat hoz állatövi jegyek szerint?

2017.12.31

     Mi várható a 2018 a Föld Kutya évében!

A 2018-as év minden tekintetben jó év lesz, de ez is kimerítő év lesz. Lesz boldog, de csalódott, pihentető, fáradt, vidám, és unalmas! A kutya év felgyorsítja minden dolgok megkezdését, de ez ugyanakkor nyomást és stresszt hoz a mindennapi életben.

A kutya évében születettek számára a 2018-as év nagyon jó év a pénzügyi szempontok tekintetében, de egy kicsit nehéz egészségügyi szempontból. Valójában a kutya évében minden zodiákus különös figyelmet kíván fordítani az egészségükre. A 2018-as év ideális idő az egészséges táplálkozás megkezdésére, a sportolásra és a rossz szokások megszabadulására.

A Föld kutya éve

A kutyaévben születettek objektív emberek, akik elterjednek az igazság és a jó tanácsadás hangját. Konstruktív és hatékony gondolkodó, a kutya nehézségekkel jár, de nagyon jól meghatározott célra. A kutyát az ideálnak szentelik, de a többségi szabályokat betartja. Megfelelő és óvatos, az őshonos helyesen értékeli a pénzt és a hatalom értékét, és olyan értékskálát hoz létre, amelyről ritkán eltér. Nagyon titokzatos, barátságos és nyugodt, tudni fogja, hogyan állíthatja magát mások előtt, és hogyan tud ügyesen felkészülni. Magas szintű erkölcsiségének és idealizmusának köszönhetően hajlamos túlmutatni a határain, és túlzott lojalitást és engedelmességet követelhet másoktól.

Ő nem elég szentimentális, de jó harcos és jó őr. Gyakorlati, a Földkutya becsüli saját individualizmust és a tisztelet iránti vágyát, és minden problémát közvetlenül, szándékosan és tiltakozás nélkül kezel.A kutya nem fogja kihasználni a felajánlott hatásköröket, és feladatait és kötelességeit másokkal mélyen elszánja. Soha nem hagyja, hogy a vereség vagy a kudarc lehessen, de a sikereket sem fog túlzottan kihasználni. Érzelmi szempontból néhány föld kutyának meg kell szereznie amit, szeretne, ha kis kockázatot vállal, míg néhányan csalódást tapasztalhatnak. Ha, vállalkozó érdemes figyelemmel kísérni a könyvelőt és munkáját. Érdemes időben adót fizetni, ellenkező esetben pénz bírságra számíthat!

Patkány

Bájos, karizmatikus, aktív,intuitív, szerencsés.

1948- 1960-, 1972- 1984-1996- 2008-ban született emberek.

A patkány az egyik legérzékenyebb állat a 12 kínai állatöv jelek közzel. Kíváncsi és karizmatikus, de hajlamos arra, hogy szisztematikusan támogassa saját érdekeit, mind szociális, mind szakmai kapcsolatban. Ebben az évben komolyabb sérüléseket szenvedhet a szó szoros, és átvitt értelemben is.  A tépelődésre amúgy is hajlamos sokat aggódik az életben lejátszódó negatív, vagy akár semleges események miatt, olyan sokat, hogy gondolatai jobbára állandóan a problémái körül forognak, így nem sok ideje marad a helyes út megtalálására, a valódi megoldások felkutatására. A kutya évében csak óriási türelemmel juthat keresztül úgy, hogy nem szenved maradandó károsodásokat. Ezért szükségük van a pihenésre és a feltöltéshez szükséges időre, távol a világ zajos mozgásától.

Első negyedév

Néhányan közületek a múltban a magány vagy a megértés hiánya szenvedett, de ezúttal a dolgok hirtelen javulni fognak. Érezed a valódi és szilárd szeretetet. Minden esetben, ha már egy pár vagytok, akkor a társával való megegyezés látványosan megerősödik. És ha ön még mindig független, akkor nagyon valószínű, hogy váratlan, de döntő találkozás, amely átalakítja az életed izgalmas módon.

Második negyed év

A párkapcsolatodban életed harmonikusabb lesz. Mindazonáltal próbáld elkerülni, hogy elhanyagold a társad. A gyengéd szó, kis figyelem vagy gyors csók csudákat tehet. Ha még nem kötelezed el magadat egy másiknak, akkor komolyan gondolkodni fogsz azon, hogy keresel egy társat.

Harmadik negyed év

Élvezd a szerelmi kapcsolatod, amelyek viharok vagy felhők nélkül lesznek. Egyáltalán nincs mit aggódnia. Ha szerelmi életükben nincsenek bizonyos konfliktusok, akkor élvezhetik ezt a nyugodt állapotát. Sőt, a házasság lehet a valóság lehetősége a közeljövőben, ha még nem házasok.

Negyedik negyedév

Erősíteni kel  a kapcsolatait a házastársával vagy a társával, ha időt fordít a fontos beszélgetésekre. Biztosan van némi érzelmi kitörés, de nem lesz semmi probléma. Egyedülálló emberek, próbálj meg több türelmet!

Munka és társadalmi élet.

A szakmai oldalról előnyös üzleti partnerkapcsolatok alakulnak ki, sokkal távolabb a lakóhelyétől. Előfordulhat, hogy gyakrabban kell utaznia a szokásosnál, a partnerek és a munkatársak társaságában. Ebben az évben bosszantó helyzetekkel kell szembenéznie. Elképzelhető, hogy rosszindulatú okok miatt felelősségre vonható a szakmai tevékenységéért, annak gyengítése érdekében, vagy akár valaki megpróbálhatja kémkedni az üzleti tevékenységében. Ezért nagyon fontos számára, hogy megbizonyosodjon róla, hogy elrejti legértékesebb vagyonát, és fokozza a befektetéseire való éberségét. Ellenkező esetben elszámoltathatósági problémák merülhetnek fel, mivel a patkányok olyan szétválaszthatatlan helyzetekké válhatnak, amelyekre semmilyen irányítás vagy cselekvési eszköz nem lesz. 2018-ban a patkány óvatosságra szorul, éppúgy, mint a reflektorfényben. Inkább a saját érdeke, hogy lépjen hátra, és koncentráljon munkájának kreatív dimenziójára, hogy olyan új projekteket tervezzen, amelyek végső soron rendkívül nyereségesek lehetnek pénzügyei számára, és hasznosak személyes és családja jólétéhez.

Karrier:  Nagyszerű pályafutása van. Van tehetséged és képesek jó jövedelmet hozni a vállalat számára. A főnöke nagyra értékeli az elkötelezettségét. A jövedelme és jutalma elég stabil lesz. Ha a feladata túlterhelt, vagy a problémákat tapasztalja, akkor valaki segít a problémák megoldásában. Ha van promóciós lehetősége, akkor menjen el ahhoz, hogy elfogadja a kihívást. A siker jele erős. Mindazonáltal elkerülhetetlen az új pozíciók felelősségének és nyomásának növelése. Nagyon jó lehetőségei vannak és képesek lesznek sikereket elérni. A jövedelme ebben az évben stabilnak mutatkozik.

Állásváltozás:

 Ha a cég ad egy új lehetőséget promócióra, akkor fontolja meg annak elfogadását. Ugyanaz, hogy egy karrier lehetőséget kínál egy másik cég, akkor komolyan gondolkodnia kell, hogy maradjon vagy fogadja el az új lehetőséget.  A karrierje jövője a 2018 föld Kutya évében sikeresnek mutatkozik.

Anyagiak: a tűz képviseli a pénzét. a kutya tartalmazza a tűz elemet. a kutya a kincses hegy! Ez azt jelenti, hogy a kutya éve segít pénzt is megtakarítani, ha odafigyel az anyagi dolgaira. Ráadásul a patkány és a kutya vonzási kapcsolatban van. Ez azt jelenti, hogy a munkája jó jövedelmet biztosít, extra bevétel jó életmódot nyújt. Ezért a pénz szerencséje nagyon jó, de sokat is kel dolgoznia érte. Ebben a föld kutya évében ellustulhat, de bízom a patkányokban, hogy továbbra is szorgalmasan dolgoznak.

Szerelem: A 2018-as év sok meglepetéséről számol be a patkányok szerelmi életében. Sok változási időszak lesz, de összességében a dolgok rendezni fogják.. A szabad szellemek definíció szerint a patkány ritkán van stabil kapcsolatuk, éppen attól való félelmük miatt, hogy egy másik személy korlátozza vagy irányítja.2018  viszont nagyon sok lehetősége van találkozni az ellenkező nemekkel. a lehetőségek többsége az Ön munkakörnyezetében van.

A Patkány a női víz. a Kutya a Férfi Föld. a kínai asztrológiában, a női víz és a Férfi Föld együtt vonzó kapcsolat. a tűz képviseli a Patkány barátnőjét vagy feleségét. Ha férfi vagy, akkor jó lehetőségek várnak rád. a Kutya elvezet, oda ahol megtalálod a lelki társadat.

Ha van már szerelmi kapcsolata vagy is párja, akkor egy mélyebb tartós kapcsolatot tud vele ki alakítani a Kutya évében! Érdekes találkozások jönnek, hogy a patkány mindennapi életét felvértezzék egész évben. A patkány esetében a kutya éve nem járul, hozzá házasságot kössön.

A Kutyának a Patkány a legjobb barátja. A patkány értékeli a kutya becsületességét, hűségét, és megpróbálja a szomorkodó kutyát felvidítani. Ez sikerül is neki! A kapcsolatuk alapja még házasságban is igazi barátság.

Viták, veszekedések: Ha valakivel veszekedéssel, vitával, vagy peres ügye van, akkor a mindennapi életét megzavarhatja a mindennapi veszekedések. Ha, válás, vagyon megosztási perben van, és nem tudnak megegyezni  ez nagy pénzveszteséget okozhat Önnek.Családján belül az ideiglenes feszültségek megzavarhatják a patkány nyugalmát. Nem zárható ki a rövid távú szétválasztás lehetősége.

Egészség: A patkány a női víz, amely a téli hideg víz, mert decemberben van a Patkány hónapja.  Több szabadtéri programokat kel szervezni, gyaloglás, kocogás, kerékpározás jó lehetőségek.  a napsütést használja ki, mert fel kel melegíteni a testét és az elméjét. A kutya sok Földet tartalmaz. Ezért figyeljen a gyomrára és az emésztőrendszerre. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy nincs kövek a vesék körül.

Szerencse: A kutya hoz magának szerencsét. De ez egy kis kihívást is hoz. a tűz a pénzed. a nap a Tűz csoportban van. a növekvő szabadtéri tevékenységek a nap élvezetéhez segítenek a pénz keresésében. a szerelmi kapcsolatod is jó. Érdemes ápolni a lehetőséget.

A legkedvezőbb időszakok a patkányhoz 2018-ban: a sárkány havi (2018 április), a majom hónapja (2018 augusztus), a patkány hónapja (2018. december), az ökör hónapja (2019. január)

Kedvezőtlen időszak: a ló havi (2018. június)

Bivaly

1949- 1961- 1973- 1985-, 1997- 2009-ben született emberek.

Őszinte, szilárd, gyakorlatias, határozott, kissé földhözragadt. A szeszélyes tulajdonságokkal büszkélkedve, a jelnek tagjai a szorgalmuk és szorgalmasságuk miatt vannak tisztában. Ezek erősek, szilárdak és praktikus egyének, akik józan eszükért és képességükért tartják a lábukat szilárdan a földön. Jellemzően A Bivaly évben született emberek határozottak és kitartóak, látszólag fáradhatatlan kitartással rendelkeznek, mint lehetővé teszik számukra, hogy a vastagon és vékonyan haladjanak keresztül. Időnként ez a meghatározás véget vethet a makacsságuknak, mert ha egyszer megalkotta az elméjüket egy cselekvési folyamaton, akkor nagyon kevés lehetőség tudja megakadályozza őket abban, hogy kifogásukat elérjék.

2018

A Bivaly a Föld csoportban van, és leginkább a női földet tartalmazz. Tartalmaz továbbá kis női vizet és női fémet is. A Bivaly a Kutya évében is rengeteg problémát hoz számára, de a Bivaly rá fog jönni, hogy ezek az akadályok valójában nem is olyan nagyok, amilyennek első pillantásra tűnnek. A Bivaly azt hiszi, hogy beborult az ég pedig csak napszemüveget vett fel. Vegye le és meglátja eddigi fáradozásának gyümölcsét.

Az év első negyedéve

A helyzet felmérésével telik el: ebben az időszakban viszont eluralkodhat csüggedtség, ám később, amikor mind a párkapcsolat, családi viszonyok területén, mind pedig a hivatásban azt látja, hogy képes lesz ászokat adni a felmerülő kérdésekre, még arra is képes lesz, hogy saját javára fordítsa, áldássá változtassa mindazt, amit korábban átoknak tartott. A cél felismerése után határozottan halad előre, és annak ellenére, hogy keményen kel dolgozni, és időlegesen esetleg elkel szakadni a szeretteitől el, fogja érni a célját.

Második negyedév

Az öntőerős viharokat meg lehet kímélni, és élvezheti a kellemes pihenést és jólétet a szeretett személy mellett. Ez a romantikus harmónia az egyensúly és a béke mélységérzetét is biztosítja. Egyedülállóak, őrülten romantikus korban élsz. Önnek is döntő találkozásra van szüksége, amely kellemesen átalakítja az életét.

Harmadik negyedév

Kedvesség és jólét uralkodik! Jól érzed magad, és a társával való kapcsolata harmonikusabb lesz ezért. Közölni fogod az optimizmust vele, és finoman bátorítod ezt a személyt, hogy megnézz minden helyzet pozitív oldalát. A kettő közötti szerelmi megegyezés is kiváló lesz. Röviden, jó lesz az Ön oldalán élni. Ha szabad vagy, érezni fogod az egy életet. Ne aggódjon, mert ebben az időben nagy szerelmet kell élveznie.

Negyedik negyedév

A szeretetben kissé igényes lehet; próbáld meg nem túl sokat kérdezni a szívedet védő személytől. Mindig sem mindig olyan könnyű élni! Ez idő alatt elvárható a hűség és a hosszú távú elkötelezettség a győzelemhez. Azok közül, akik stabil és hiteles kapcsolatot szeretnének élni, ezért teljes mértékben elégedettek lesznek.

Karrier: A karrierben lévők számára óvatosnak kell lennünk az új munkakörnyezetben. A Bivaly a Föld csoportban van. A kínai asztrológiában Fa képviseli a karrierjét, de mivel a kutyának nincs fa, ezért a munkájuk és a karrierjük nem túl sok változást eredményezhet. De ha úgy érzi, hogy komoly munkahelye van, akkor ebben az évben könnyebben tudja a stressz helyzeteket kezelni.

Munkahely : Ha lehetősége van arra, hogy megváltoztassa a munkahelyét, akkor fontolóra veheti új kihívás elfogadását. A munkakörnyezet megváltoztatása, a pályaválasztási cél megváltoztatása és a gondolkodásmód megváltoztatása magasabb szintre emelheti pályafutásait.

Anyagiak: Jelentős aggodalomra adhat okot azok számára, akik jelentős befektetéssel rendelkeznek a részvénypiacon. A piaci teljesítmény bizonytalansága egy ideig tovább folytatódik, mielőtt az év későbbi időpontjában változni fog. Ezért legyen bölcs! Célszerű mérsékeltnek lenni a kiadásokkal. A víz képviseli a pénzét. A kutya a Föld csoportban van. Nincs víz a kutyán belül. Ez azt jelenti, hogy a kutya nem fog közvetlenül pénzt adni. De, ha túl konzervatív, akkor a pénze befagy, és a vagyona nem tud növekedni. A társadalmi tevékenységei növekedni fognak. Óvatosnak kell lennie a pénzügyi befektetéseknél, mert lehet vesztesége is, ha nem gondolja jól át a befektetését.

Szerelem: Szerelemben, nem túl romantikusak vagy szentimentálisak, de mélyen elkötelezettek a társukhoz, és ha egyszer megadták a szívüket, az esélye, hogy nem rohangálnak. Mindkét állat földelem ezért a kutya és a bivaly együtt nincs szerelmi szikra. Nincs sok közös tulajdonságuk, és sehogy sem tudnak kijönni egymással. Ha Kutya a párja, akkor nagyon figyeljen oda a kettőjük kapcsolatára, mert sok veszekedésre számíthatnak. Ha egyedül él és keresi a párját, akkor legyen türelmes ebben az évben. A lehetőség jele nem erős. Érdemes ebben az évben társadalmi tevékenységben rész venni ez növelheti az esélyét egy kapcsolatra. Az Ön szerelmi lehetősége rejtett baráti és rokonai között keresse.

Barátok ismerősök: Barátként és szerelmesként a nem legkiválóbbak, mert ezek az emberek maguknak valónak tartják. Általában van egy kevés a barátja, de azt megválogatja és megbízható baráti körük, akikkel nagyon hűségesek. 2018-ban Gyakran találkozik közeli barátaival, munkatársaival és testvéreivel. Alapvetően az emberekkel való kapcsolat jó, de van mit javítani rajta. Meg kell változtatni az emberek kapcsolatának gondolkodásmódját, és meg kell változtatnia a konzervatív hozzáállást is. Ezek a változtatások segíthetnek a karrier és pénz szerencse javításában. Ha Kutya a barátja, barátnője ismerőse, akkor ebben az évben nem szabad semmilyen veszekedésbe bele menni. Ha vitája, vagy peres ügye van valakivel, akkor a lehető leghamarabb lekel ülni és megbeszélni a problémájukat, mert ha nem tudnak megegyezni, akkor némi anyagi vesztesége lesz.

Egészség: Mind két állat földelem, ha túl sok föld eleme van a képletében, akkor figyeljen oda az gyomor, emésztőrendszerére. Ha víz nincs vagy túl sok a víz eleme, akkor figyeljen a vesére, hólyagjára.

A legkedvezőbb időszakok az bivaly hónap 2018-ban: a Kígyó Hónapja (2018 május), a kakas hónapja (2018 szeptember), a patkány hónapja (2018 december), a nyúl hónapja (2018 márciusában)

Kedvezőtlen időszak: a kecske hónapja (2018. július)

Tigris

Bátor, szenvedélyes, lelkes, optimista.

 1950- 1962-, 1974- 1986- 1998- 2010-ben született emberek

Bizonytalan és bátor, a Tigris nem tud kihívást találni. Ahol a kisebb halandók kudarcot vallanak, a Tigris befut. Ahol a többiek másképp nézik ki, a Tigris a helyzetet szembefordítja. És amikor senki más nem fogja megvédeni a gyengéket, az elhanyagoltat és a leromlottat, akkor a Tigris, a veszély veszélye nélkül, kardot fog hordani az elnyomó ellen. Az egyik leginkább független állatöv jel, a Tigris egyszerűen nem képes megragadni a pozitivitás fogalmát. Szeretik a szabadságot, és teljes mértékben felajánlják azt partnereiknek, arra számítva, hogy ugyanazt kapják meg. A tigris logikusak és racionális emberek, és kapcsolatai elsősorban a barátságon alapulnak, és a féltékenység nem része értékrendjüknek

2018 A kutya évében a tigrisnek nem kel tartani az élet különböző területein. Különböző irányokból érkező támadásoktól-olyan érzése lehet, mintha páncélt viselne, ami megvédi őt minden rosszindulattól, irigységtől és általában véve a negatív hatásoktól. Az eredményeket nem fogja könnyen elérni, nagyon keményen kel dolgoznia azon, hogy a kapcsolataiban és a munkahelyén helytálljon, de ha ezt teszi, rá fog jönni, hogy nem csupán a szinten tartás, hanem bizonyos haladást is sikerül elérnie. Az előrehaladásban nagy szerepe lehet azoknak az újonnan megismert, befolyásos embereknek, akik segítik a Tigrist-egészen addig, amíg olyan szelíd és türelmes marad, amilyennek látják.

Azonban a tigrisnek óvatosnak kell lennie, és kerülnie kell a kimerültséget abban a kérdésben, hogy megpróbálja megoldani azt a problémát, amelyről nem feltétlenül ért meg mindent. Nyaraláskor a Tigris mindig emlékezzen arra, hogy bőséges vizet igyon, és gondoskodik a bőréről, mivel a lehető legnagyobb mértékben korlátozza a napfényt. A 2018-as Földi Kutya Évében a Tigris jobban érinti lelki jólétét, és csodálattal fedezi fel az altruista viselkedés erejét és jótékony védelmét. A tigris a környezet megóvása szempontjából is egyre inkább aggasztja fogyasztási szokásait. A Tigris, ha még nem így van, most hajlamos az egészségesebb, szezonális és helyi termelésű élelmiszerek fogyasztására

A 2018 jó év a Tigris éveiben születettek számára, nagyon jó időszak a házasságkötésre. A kutya évében új családtag is érkezhet egy kis KUTYA GYEREK! A kutya karaktere, logikus és tisztán látóképes a felnőttkorban, tökéletesen összeegyeztethető a Tigrisével. Feltéve persze, hogy a másik szülő is kompatibilis a csecsemő-kutyával (a kínai naptár valamennyi jele a sárkány kivételével rendkívül összeegyeztethetetlen a kutyával), a hűség, a megértés, a szolgálat érzése és a kölcsönös csodálat a sok közül sok olyan tulajdonságok, amelyeket egy kutya gyermek hozzájárulhat családjának jólétéhez.

Első negyedév

Ha már párban élsz, a társával való kapcsolata nagyon kielégítő lesz, az érzékiség és az intellektuális bűnrészesség jellemzi. Ha ön egyedül él, fontos találkozás történhet. Nyisd ki a szemedet, mert ha szerelmes leszel, minden esélyed lesz arra, hogy ez egy gyönyörű történet lesz.

Második negyedév

A romantikus életed továbbra is sok örömöt kínál Önnek. Ha megtalálta a nő lelkét, megduplázza szenvedélyét a társa iránt, akit elárasztanak a figyelmet. Ami az egyszemélyes embereket illeti, előnyösnek kell lennie a kiemelkedő és emlékezetes találkozás kedvéért.

Harmadik negyedév

A társával való összeütközések felmerülhetnek. Igaz, hogy nincs vágya arra, hogy hagyja magát a másik uralma alatt, és hogy a megszokottnál erőteljesebben fogalmazza meg a függetlenség iránti igényt. Azonban minden vihar után a nyugalom visszatér, és a megbékélés különösen kényes lesz. Egyedülállók, akkor nagy szenvedéllyel találkozhatsz, ami annyira rövid lesz, mint intenzív lesz. Jól profitálj a lehetőségből, de mégis úgy gondolod, hogy stabilizálod magadat, mindenképpen biztonságra van szükséged a szerelmi síkon.

Negyedik negyed év

Örülünk, és jól érezzük magunkat. Mivel úgy érzi, nagy szükség van a harmóniára szerelmi életedben, mindent megtesz, hogy egy hangulatos és érzéki környezetet alkosson. A kapcsolatod rendkívül egészséges lesz, de vigyázz a féltékenységre. Ha szíved szabad, érezni fogod, hogy nap, mint nap megosztani kell örömödet és bánatodat társaiddal. Az ön kívánságait nagyon hamar teljesíteni kell.

Karrier: a karrierlehetőség nyitva áll az Ön számára. Élvezni fogja a karrierfejlesztés életét. Tigris számára jó hír a szakma területén 2018-ban, beleértve az új szerződések aláírását, kitartásának és néhány befolyásos kapcsolatának támogatásával. A kutya segítségével a Tigris kiemelkedő vezető szerepet tölthet be az üzleti életben.

Munkahely: A kutya a Föld csoportban van. a Föld a Tigris számára a vagyon. Amikor a Tigris találkozik a kutyával, akkor anyagi szerencséje jó lesz. A munkalehetőségek vagy a munkahelyi változások több jövedelmet eredményeznek. Ezért, ha lehetősége nyílik a munkahelyteremtésre, el kell fogadnia az új pozíciót. Ideje megváltoztatni a karrierjét.

 Anyagiak: A pénze vagyona nagyon jó lesz 2018-as évben. a tigris a Férfi fa és a kutya a Férfi Föld. A Föld Kutya képviseli a pénzt a Fa Tigrisnek. a kutya pénzt ad a Tigrisnek. a befektetésből származó megtérülés stabil, de lassú. Használja ki a kreativitását, hogy új ötletet találjon, hogy pénzt kereshessen és növelje a vagyonát.

Szerelem: Nincs erős romantikus jel. De harmonikus kapcsolatban kell lennie. A kutya a Föld csoportban van. Ha férfi vagy, a Föld képviseli a lány barátját vagy feleségét. Ezért jó esélye van arra, hogy megtalálja a lányát, aki élete párja lesz. Ha nő, akkor érdekeli a szerelem, és a pénzügyek is. Ha szerelmes akkor sok, türelemre van szüksége a mélyebb kapcsolatokhoz.  Ha egyedül van, akkor egy Ló évében született személlyel lehet kapcsolata. Például: június 6-julius 6-ig a Ló hónapjában!

Barátság: a Tigris szereti egyedül élni. Ők szeretnek birtokolni és élvezni a hatalmat és a bírtok lást egyaránt. 2018 ban a Tigrisnek ki kel nyújtani karjait az új barátokkal vagy idegenekkel. így a Tigris elnyerheti a társadalom körében a tiszteletet, támogatást és népszerűséget. Ha úgy érzi, hogy nem tud beilleszkedni a társadalmi életbe, talál olyan barátokat, akik a Ló évében születtek, és együtt elmenni társadalmi rendezvényekre.

Súrlódások, veszekedések: a Tigris összeveszhet, és sok súrlódása van az emberekkel. Ha valakivel veszekedéssel, vitával vagy peres ügye van akkor, ha jó ügyvédje van, megnyeri a pert! De elegendő és indokolt bizonyítékra van szüksége. Sok időt, energiát és erőfeszítést kell eltöltenie mások bizalmának megszerzéséhez.  A legjobb megoldás a lehető leghamarabb összeegyeztetni a másik féllel a peres ügyeket. így összpontosíthatja az idejét és energiáját a vállalkozására és karrierjére.

Egészség: szénanátha vagy a légzési tünetek szenvedői durva idő alatt mennek keresztül ebben az időszakban. A legjobb, hogy elkerüljék a poros, meleg és párás helyeket. Ne feledje, hogy sok tápláló italt és kiegészítőket fogyaszt, amelyek segítenek megerősíteni a tüdejét és az idegrendszert, valamint elkerülni a sült ételeket, szénsavas italokat és csokoládét, és igyekezzenek pihenni. Tigris és kutya együtt, figyelni kel a térd, láb, lábfej és arc biztonságára.

Szerencse: A kutya évében nagyon szerencsés a karrier és a gazdagság terén.

Nyúl

Képzelő, érzékeny, művészi, igényes, bölcs.

1951-, 1963-ban, 1975-, 1987-ben, 1999-2011-ben született emberek

A nyulak olyan bölcs emberek, akiknek született a világon való megértése, és egy mély betekintés, amely elhárítja a látszólag nyugodt és alkalmi viselkedését. Nagyon tehetséges kreatív tehetséggel, ennek a csoportnak a tagjainak finom íze van. Ők stílusos emberek, akik hatalmas képességgel rendelkeznek a művészet elismerésére és a szépség szemében. A nyulak psziché alátámasztására a hatalom erős ereje az erős hozzátartozó érzés és a család erős szeretete. Lényegében ezeknek az embereknek érezniük kell egy csoport tagjait, és szívesen töltenek sok boldog órát a beszélgetés során. Sőt, nem titok, hogy a nyulak különösen örülnek a jó pletykáknak!  A Nyulak otthona, a világegyetem központja. Ennek köszönhetően hatalmas energiát, szeretetet és pénzt adnak a legfélelmetesebb környezet kialakításához, amelyben élni lehet. Jó ízlésük és kitűnő stílusuk garantálja, hogy a Nyúl ház elegáns és elegáns lesz. És mivel a nyulak a művészet egyik legnagyobb gyűjtője, finom nyomatok, porcelánok, régiségek és mindenféle művészi kincsek mindenütt megtalálhatók lesznek. A hűvös, elegáns kifinomultságot megteremt,és ami jellemzi e jel finomságát.

Kívülről az ilyen emberek gyenge és védtelen benyomást kelthetnek. Nagyon gyakran nehéz belső világgal rendelkeznek.

Víz nyúl 1963, 2023 - ezek az emberek szeretik a társadalmat, szeretnek beszélni. Az ilyen nyulak szívesen segítenek másoknak, és nem csak szavakban.

 Tűz nyúl 1987 - a tűz ez a nyúl egyfajta ingerlékenység, érzelem, miközben általában vidám emberek, akik szeretik az aktív életet.

Földi nyúl 1939, 1999 - a többi nyúl között ő a legtitkosabb. Szereti a csendes, nyugodt életet, a földi örömöket és az anyagi értékeket. Gyakorlati, gazdasági, ésszerű.

Fa nyúl 1975 Barátságos, társaságkedvelő, kedves, képes a helyzetet előnyben részesíteni, ha szükséges, "hajlítson át egy ingadozó világ alatt". Képesek jól alkalmazkodni a megváltozott helyzethez. Fontos növekedés és fejlődés a személyiség, valamint az intelligencia és az intuíció.

Fém nyúl 1951, 2011 - egy kicsit makacs nyúl. Készen áll arra, hogy segítsen másoknak.

Az emberi testben a nyúl a májra, a nyakra, az ujjakra, az inakra utal.

Ha az év oszlopában van a nyúl - nyak.

Ha a hónap oszlopában (március 6-április 6-ig) - nyak, máj, ujjak.

Ha,a nyúl a naposzlopon jelentheti a májat.

Ha az óra  oszlopában jelenik meg a lábujját érinti.

A 2018-as Föld kutya éve alatt az elmúlt évek gondjai végül elmúlnak, és a Nyúl összegyűjti erőfeszítéseinek gyümölcsét. A Nyúl éve kellemes lesz a Kutya évében! Az üzleti kapcsolatban, a 2018-as kínai Holdi év is lehetőséget nyújt számára, hogy rendet tegyen üzleti ügyeiben is. A Nyúl reméli, hogy sikeres lesz minden olyan területen, amelyet a Föld 2018-as kutyájának éve alatt szentel. A Nyúl kegyelemmel és készséggel is kezeli a feszültség vagy válság bármely olyan helyzetét, amelyet 2018-ban szembesül. Ha, gyermekre vágyik, jobb, ha 2018 júniusa előtt várja, amíg teljesen elkezdi bevonni a társát, hogy gyermeke a 2019-es, a kutya után követő évben szülessen meg. Ha, azonban a Kutya évében születik gyermeke nem kell, aggódnia nem okoz a Nyúl szülőnek problémát (a Kutya a Nyúl titkos barátja), bár valószínűleg nehézségekbe ütközik a többi szülővel való összeegyeztethetőségének a jele alapján. A párkapcsolataiban/családjában képes lesz tisztázni néhány régóta húzódó problémát: a megoldások minden érintettnek kedvezők lesznek.

A Nyúl a Kutya legjobb barátja, és biztonságban és jólétben tartja magát az újévben.

Első negyedév

A szerelmi életed az érzékiséggel jelzett légkörben fejlődik ki. Akár nagyobb a szenvedélyed a szülőknél, akár egy új szerető vonzereje, akkor nagyon könnyű leszel. Próbálj meg élni a jelenlegi pillanatban a lehető legerősebben, anélkül, hogy túlságosan lelkes lenne a jövővel kapcsolatban: ez megfelelő hozzáállás lenne.

Második negyedév

A karizma és a meggyőződés javulni fog. Ha már megtalálta a NŐ lelkét, akkor ez egy kedvező időszak a pályázati projektekhez. És biztosítsák az egyedülállók megnyugtatását: hamarosan értékes szíveket találnak. Valóban, a szerelem első látásra igencsak lehetséges, különösen a szakmai szférában.

Harmadik negyed

Akkor álmodni fog az újdonságról és a változásról; vagyis azt szeretné, ha a dolgok egy kicsit kibontakoznának az ön szeretett életében. És ha a társad nem érzékeli ezt a hozzáállást, akkor kénytelen lesz megbirkózni egy kényes helyzettel! Egyedülálló emberek, hajlamosak lesznek sok szerelmi történetet kezdeni. De egy döntő találkozásfigyelmeztetés nélkül bekövetkezik, és átalakíthatja a szereteted fogalmát.

Negyedik negyed

Sokat fog várni a társától. Ez némi problémát okozhat a szerelmi életedben. Próbálj meg reálisabbnak lenni, és ne kérjen túl sokat a szeretettől. Éppen ellenkezőleg, készen áll arra, hogy felismerje pozitív tulajdonságait. Teljesen elégedett leszel, ha az édesed az oldaladon olyan pillanatok alatt lesz, amikor azt a benyomást kelti, hogy senki sem érti meg. Egyedülállók, ha ezúttal kellemes találkozásról van szó, ne vállaljátok túl gyorsan! Jó változásokra azonban hamarosan kerül sor.

Karrier: Hivatásában komoly eredményeket érhet el, ezek mindegyike meghozza a várt erkölcsi/vagy anyagi elismerést. Ezeket a sikereket nem nézik jó szemmel: előfordulhat, hogy vetélytársai, esetleg feljebbvalói megpróbálják visszafogni, megtörni a lendületét, ám ő az ilyen áskálódásokat is könnyedén veszi, minden akadályon hamar túllép. Még akkor sem esik kétségbe, ha esetleg mattot kap, és komolyabb lépés megtételére kényszerű l-most még az ilyen változások is sikeresek lehetnek. Lehetősége lesz arra, hogy megmutassa tehetségét az embereknek. A Kutya évében lehetőséget kap a sikeres karrierhez.

Munkahely: Ha, munkahelyváltási lehetősége lesz, akkor jó lehetősége lehet új munkahelyt találni. Ez sokkal jobb jövedelmet eredményez. Ha ugyanabban a munkakörnyezetben szeretne maradni, akkor rendben is van. a karrierfejlesztés lassabb lesz, de még akkor is sikereket érhet el a kutya évében!

Anyagiak: a nyúl a női fa és a kutya a Férfi Föld. Ebben az évben, ha el szeretné adni a házat, vagy kocsit, akkor ki tud mászni az elmúlt év veszteségeiből. A pénz szerencséje jó, de keményen kell dolgozni kel azért, hogy a vagyona növekedjen.

Szerelem: A szerelmi kapcsolata nagyon jónak mutatkozik ebben az évben. Ha egyedül van, akkor itt a megfelelő év, hogy megtalálja a társát. Ha megtalálja, ebben az évben a párját mondjuk egy Kutya évében született Nőt vagy Férfit, akkor az egy nagyon harmonikus kapcsolat lesz. Megfontolhatja, az elkötelezettséget vagy a házasságot a kutya ciklusa alatt a Kutya épp úgy vágyik a szeretetre, mint a Nyúl. Ez döntő lehet egy tartós kapcsolat kialakításában. De, ha a Kutya kiabál a Nyúl elfut előle. Általánosságban elmondható, hogy a Nyúlnak 2018-ban toleranciáját és türelmét kell megnövelnie, hogy párja harmóniáját megőrizze, különösen, ha a 2018-as kínai év éves ciklusa nem kedvez a házastársának. Ha, az Öneleme harmóniában van a párjával, akkor a kapcsolata erősebbé és mélyebbé válik, a családi életre összpontosít akkor ebben az évben.

Ha társa Kígyó figyeljen oda, igaz sok szeretettel halmozza el a Nyulat, de szeret néha mellékutakon járni a Kígyó. A Tigris és a Nyúl ellentétes világban élnek ezért a kapcsolatuk rövid időre szól.

A Nyúl és a Bivaly jó társak lehetnek, mert mindkettőjüknek a család a biztos menedék, ahova visszavonulhatnak.

Barátság: A nyúl a kutya évében sok emberrel ismerkedhet meg. A nyúl kiváló emberi kapcsolatokat tud ki alakítani ezért növelheti a hírnevét is Ez segíteni fogja abban, hogy több bevételt nyerjen üzleti vagy karrieredből.

Veszekedés,peres ügy: Ha valakivel szemben peres ügye van, jó eséllyel nyerhet. De az érvelés sokáig tart. Ez fájni fog az energiád, a szellem és a pénzkiadás. Jobban kellett volna megbékélnie a riválisával, amilyen hamar csak lehet. így időt és pénzt takaríthat meg a karrierfejlesztéshez.

Egészség: a pénze és a karriere boldog hangulatot hoz. Lehet, hogy túl keményen dolgozott, dolgozik, amikor látja a pénzt, hogy több pénzt is keres. Amikor pénzt keres, oda kel figyelni az egészségére is.Azok számára, akik szeretnek futni a szabadban és élvezni a gondtalan életmódot, legyen óvatos az extrém és veszélyes sporttevékenységekben. Valószínűleg sokszor szerencsés volt a múltban, de nem örökké. Másrészről azok számára, akik nem elégednek meg eléggé egy gyakorlatban, azt tanácsoljuk, hogy vegyen valamilyen gyakorlati formát, mielőtt túl késő lenne.

Szerencse: a szorgalmas kemény munka gazdagságot fog hozni. a pénz jó hírnevet, jó emberi kapcsolatot, szeretetet, luxust és kényelmes életet hoz magával.

A nyúl legkedvezőbb periódusa 2018-ban: a nyúl hónapja (2018 március), a kecske hónapja (2018 július), a kutya hónapja (2018 október), a sertés hónapja (2018 november)

Legkedvezőtlenebb időtartam: A kakas hónapja (2018 szeptember)

Sárkány

Dinamikus, színes, eredeti, magabiztos, népszerű.

1940, 1952, 1964, (1965 február 3-ig Sárkány) 1976, 1988, 2000,  2012

Szerencsés egyének, látszólag figyelte, bármennyire is jelentkezik a baleset, mindig úgy tűnik, hogy a lábukra állnak és mosolyogva sétálnak. Igazán eredeti és extrovertált, lelkesedése ragályos, és optimizmusuknak van ereje, hogy akár a legvilágosabb napot is felderítse.

A kínaiak számára a Sárkány hagyományosan a hatalom szimbólumává vált, és ez valójában a sárkányok álmait és cselekedeteit megalapozó erős motiváló erő. A dinamikus emberek végső törekvései a vezetői székhelyen való tartózkodás, a tekintély megtartása, tiszteletben tartása, befolyása és befolyása. "Nem" az egyik legnagyobb ösztönzés az energiájukra. Annak elmondása, hogy egy kisállat-projekt nem fog működni, hogy egy gyönyörködtető tervet nem lehet végrehajtani, vagy, hogy egy ötlet, amit figyelembe vettek, egyszerűen megvalósíthatatlan, elég ahhoz, hogy a sárkányt túlhajtja. Akkor úgy fog működni, mint a düh, akár szükség esetén hegyeket is mozgatni, csak azért, hogy bebizonyítsa, hogy a feladat elvégezhető.

A sárkányok nem a legelőzőbbek a lények közül, hanem a nagyvilágban a helyük az imádó közönség körében. Következésképpen nem annyi időt tölthetnek otthon, mint az egyéb állatjelek. Azonban, teljesen megegyeznek a maga személyiségeikkel, otthonaik is a nagyszerűséggel és a rájuk vonatkozó impulzussal rendelkeznek. Ezért a Sárkányhoz tartozó belső terek gyakran gazdag színekkel, például vörössel és arannyal vannak ellátva, hogy egy sajátos presztízst tükröző fényűző környezetet alkossanak.

Víz Sárkány 2012, született 1952-ben - aktív, dinamikus, kommunikatív, ambiciózus.

Föld Sárkány, született 1988-ban. - a legkevésbé excentrikus. Óvatosabb és körültekintőbb, az élet stabilitása fontos. A szándékosan és lassan cselekszik. Barát.

Tűz Sárkány, született 1976-ban. - eredeti, karizmatikus, szereti megmutatni, minden dicsőségét, okos. Szereti elkapni mások csodálatos nézeteit - tűz yang, ahogy a nap ragyogott, + a Sárkányok szeretik magukat megmutatni magának minden dicsőségében. Okos, határozott. Néha arrogáns és hiú.

Fém sárkány 1940,. - Felelős, tisztességes, a természet vezetője.

Fa Sárkány 1964, 2024 a folyó. - az emberek nem kapzsiak, nem túl rugalmasak, lassan, lassan haladnak a cél felé.

Sárkány a szervezetben az izmokat, a gyomrot, a mellkast, a vállakat, a bőrt jelenti.

A 2018-as kutya éve nem igazán pihenést ad a Sárkánynak. Valójában kevésbé nyugodt, mint 2017-ben. Az élet minden területén olyan problémákkal kell szembesülnie, amelyekre korábban nem gondolt, sőt némelyik létezéséről sem tudott. Régebbi ellenségek vagy riválisok újra megjelenhetnek a múltból, és megzavarják őt tevékenységében. Az lesz a legjobb, ha megőrzi a nyugalmát, és türelmét, és kerüli a nyílt összeütközést az Ellenségeivel éppúgy, mint a barátaival, és mindazokkal, akik nem mindig, és mindenben osszák a véleményét. Nagyon meg kel válogatni a bizalmasait és a barátait, mert könnyen előfordulhat, hogy valaki árulást követ el ellene. Megfelelő körültekintéssel elkerülheti a csapdákat, ám ha nem az esze, hanem az érzelmei, az indulatai irányítják, hamar bajba juthat. A sárkány és a kutya különböző személyiségekkel rendelkezik. Logikus gondolkodásuk eltérő.

Első negyed év

Ez egy boldog időszakot ígér, ha házas vagy hasonlóan elkötelezett vagy. Ha egyedül vagy, hajlamos vagy a flörtölésre, de nem igazán kész komolyan elkötelezni magát. Egyes Sárkányok kommunikációs nehézségekkel küzdenek a társaikkal, de ez nagyon kicsi kisebbséget jelent. A legtöbb, a szerelem virágzik, mint egy ritka és értékes virág.

Második negyed év

A romantikus életetekben sok animáció lesz. Az Ön többségére ez az időszak pozitív lesz: Érzéki és gyengéd leszel, és a társa megtudja, hogyan viszi el a hetedik mennyet. Vigyázz, nehogy a dolgok degenerálódjanak. Ha egyetlen szív vagy, akkor az időszak intenzív találkozásra lesz kedvező; nem lesz idő játszani, hogy félénk!

Harmadik negyed év

Ha párban élsz, a hangulat meleg lesz és érzéki. Számos egyedülálló találkozik valakivel, aki elég benyomást hagy majd rájuk. Bizonyos szimpatikus színekben nagyon fontos találkozás lesz, amely drasztikusan megváltoztathatja az életét és házasságot eredményezhet.

Negyedik negyed év

Ha párod van, megkapod a barátod csodálatát az otthonod nehéz, de nélkülözhetetlen döntéseivel. Egyedüli  elutasítod azokat a kapcsolatokat, amelyeknek nincs jövője. Éppen ellenkezőleg, az a személy, akikkel ezúttal találkozhat, jól illeszkedhet az ideális partnernek. Nagyon gyorsan ketten beszélni fognak a házasságról, vagy gondolkodni fognak együtt élni.

A kutya és a Sárkány  ópozicióban vannak vagy is a kutya neki megy a Sárkánynak, vagy fordítva. De az ütközés mindig változás a problémák, az átalakulás, a szerkezetátalakítás, a módosítás. Ha Sárkány az év oszlopában van, akkor bizonyos változások fordulnak elő a világban, a társadalommal való kapcsolatában, az idősebb rokonaival.

Ahhoz, hogy túlélhessék a 2018-as évek kutyát a túl sok karcolás nélkül, a Sárkánynak meg kell tanulnia mérsékelni fékezhetetlen büszkeségét és kissé vastag karakterét. Azáltal, hogy megtanulják, hogyan szerezhetik vissza, amit 2018-ban elveszít.

Karrier: A sárkány a Föld csoportban van. A fa Sárkány karrierje. A kutya a Föld csoportban van, és tartalmaz néhány női tűz és női fémet is. Nincs fa a kutyán belül. Ezért nem túl nagy hangsúlyt fektet a karrierfejlesztésre. Ez nem azt jelenti, hogy nincs karrierlehetősége. Ha nagyon elfoglalt vagy a mindennapi munkádban, akkor a kutya megjelenik és segítséget nyújt. A kutya megosztja munkamennyiségét és enyhíti a nyomást. Amikor a munkád könnyű feladattá válik, akkor többet fog összpontosítani a pénzre. Azt kell mondanunk, hogy a szerencséje túlzott. Ha most keres munkát, akkor kérheti az évek során született kutyákat, hogy segítsenek neked. A kutya szorgalmas. A kutya megtalálja a Sárkány számára a pénzt.

A sárkány és a kutya nem túl sok közös nézetet képvisel a jövő számára. Ha birtokol egy üzletet, és partnere vagy versenytársa a kutya évében született, akkor a kutya embereket ne kezelje ellenségként a kutya körében. Váratlan energiával és bátorsággal küzdenek a túlélésért. Ellenkező esetben blokkolni fogják az utat és fejfájást okoznak egy darabig. Néha meg kell tartania az alacsony profilt, hogy futtassa vállalkozását. Konzervatívabbnak kell lennie az új üzleti fejlődéshez.

Munka: Ha lehetőséged van a munkahelyteremtésre, akkor erős versenyzővel találkozhatsz. Ha szeretné megnyerni az új pozíciót, meg kell győznie, mászni a hegyet. Ha felmászik a hegy tetejére, a Sárkánynak fel kell emelnie az összes energiát, hogy repülhessen a hegy fölé. Ha a hegy tetején maradsz, akkor új célpont lesz, hogy mások támadjanak. Ha készen állsz a kihívásra, akkor új pozícióba kerülsz. Ha most nem bízik, akkor a meglévő és biztonságos helyzetben marad. Általában a hegy a stop vagy akadály jele. Meg kell állnunk a kísértésért, megtalálni a módját, hogy leküzdjék az akadályt. Néha, mielőtt előre haladna, időre van szüksége, hogy egy sík utat találjon meg, hogy megkerülje a hegyet.

Anyagiak: amikor pénzbe ér, akkor nyerni fog váratlanul. A kutya ciklusa alatt a jövedelme korlátozott lesz, ha megpróbál csak keményen dolgozni a fizetésért. Sokkal több pénzt kereshet, ha üzleti partnere vagy pénzügyi tanácsadója van. Lehet, hogy valaki közeli hozzátartozók vagy - a családtagok, rokonok, kollégák vagy osztálytársai. Ha van saját üzleted, akkor üzleti szövetséget keresel, és akkor te leszel a legnagyobb győztes. 2018-ban a pénzveszteségek, de a nagy értékű személy megjelenése is előfordulhat a legváratlanabb pillanatokban. A rosszul elkötelezett beruházás drasztikusan súlyosbíthatja a Sárkány személyes helyzetét, ezért jobb, ha elhalasztja a következő év pénzügyi kockázatát, és példamutató türelmet mutat a 2018-as év egészében. Ez is a megfelelő idő, hogy a Sárkány megújult figyelmet fordítson barátai bölcs tanácsára, és tegye azt cselekvésre.

Szerelem: A Sárkány, aki házas vagy házaspárként él, számíthat arra, hogy házasságában sok vita és konfliktus keletkezik, így lehetséges, hogy megtörténik az elszakadás, és még egy eset is visszatér a kiindulási pontra: szülők. A sárkányoknak ezért óvatosabbnak kell lenniük, és kerülniük kell a partnerük bírálatát, ha nem akarnak olyan bumeránghatást szenvedni, amely feltörheti őket. A szeretett ember árulása, egyikük sem zárható ki a kutya évében 2018-ban. Végül a 2018-as kutya éve aligha járul hozzá a sárkányhoz, sem házassághoz, sem születéshez való elképzeléshez. Valójában nem lenne jó, ha a kutya évében születne gyerek, főleg, ha az Anya vagy az Apa sárkány.

Ha még nincs párja, akkor keressen olyan személyt, aki a Kakas évében vagy a Nyúl évében született, hogy megtalálja a párját. A kutyának és a nyúlnak a vonzereje van a tűzbe.  Ha most szerelmes, akkor türelmed kell ahhoz, hogy elkísérd a szeretődet, és kerülje a veszekedést. Ha házas vagy, akkor és házastársa tiszteletben kell tartania egymást, meg kell őriznie a szívélyes kapcsolatokat és meg kell osztania a háztartási feladatokat.

Veszekedés, peres ügy: A sárkány és a kutya harci kapcsolatban áll. Találkozhatsz valakivel, akit nem szeretsz, és akkor veszekedhet. Ha van vitád, érvelés, peres ügyed valakivel, akkor jobb eséllyel nyerheted az ügyet. Azonban a kutyát nem könnyű átadni. Mind a te és a riválisod a végén vesztesek lesznek. Jobb, ha mindkét fél a lehető legrövidebb időn belül leülnek és megbeszélik. Ellenkező esetben ez időigényes esemény lesz. Lehet, hogy a kutya egész ciklusa alatt tart vagy is 2019 februárig.

Egészség: Sokat kell menni az erdőbe, a parkokba, a szabadtéri testmozgás és a friss levegő fontos lesz számára. Vigyázzon a karokra, a lábakra, a májra és az idegrendszerre is.

Szerencse: Alázatosnak kell lenned és barátságos hozzáállást kell használnod a jó emberek kapcsolatának megteremtése érdekében. a népszerűség és a hitelesség megteremtése érdekében új pénzügyi forrásokat talál.

A Sárkány legkedvezőbb időszakai 2018-ban: a Sárkány Hónapja (2018 április), a Majom Hónapja (2018 augusztus), a kakas hónapja (2018 szeptember), a patkány hónapja (2018. december).

Kígyó

Finom, szelíd, szemet gyönyörködtető, elegáns, büszke.

1941, 1953-, (1965), 1977-, 1989-, 2001- 2013-ban született emberek

1965 Nagyszerű lehetőségek),

Intuitív, amikor az embereket kezeli, és ügyes az ügyeikben, van egy kis ravaszság és csalás minden kígyó szívében. Ezek az emberek finom módon dolgoznak, kártyáikkal a mellkasukhoz közelítik az utolsó pillanatig. Képes olyan pszichológiai bepillantásokra, amelyek képesek behatolni a lélek mélységébe, a Kígyó- kiváló pszichoterapeutákat alkotnak. A tudomány és a technológia más ágai is felhívják őket, és így a filozófia és a politika is. A tehetség az információgyűjtés és a mindenféle tények asszimilálására jó helyzetben van azokban a kutatásokban, amelyekben mindig változatlanok.

Barátok és szerelmesek - A kígyók erős barátokat, de hatalmas ellenséget alkotnak. Ha valaha át kell keresztezniük, egyszerűen csak időt fognak hagyni, amíg nem tudnak leginkább sztrájkolni - és sztrájkolni fognak, halálos célt és kegyelmet nem adnak. Ezek rendkívül szelektív emberek kivételesen magas színvonalúak, és amikor kiválasztanak egy partnert, akkor megbizonyosodnak róla, hogy gondosan és megkülönböztetés mentesen végzik el őket azonban, ha elkötelezettek, féltékennyé és birtokossá válhatnak. Hihetetlenül érzéki, a kígyók nagyon intenzív szerelmesek, és örömet szereznek a test élvezeteiben.

Vízkígyó 2013 bölcs, okos, átható, képes embereket manipulálni. Képes mindenre kihasználni. Büszkék lehetnek, lehetnek tapintatosak, bosszúállóak, és a bosszúnak megfelelő idő várhat sokáig.

Fa kígyó 1965-ös  nem annyira ravasz és titokzatos, mint a társai. Megkülönböztetve a kedvesség és a melegség. A szabadság és a személyes függetlenség fontos.

A 2001-es, 1941-es fém kígyó hidegnek, önállónak, óvatosnak tűnik. Ambiciózus, büszke magára, nem szereti elismerni a hibáit. Hajlamos a környező világ megértésére és ismeretére.

Tűz kígyó 1977-es a tüzes kígyó kritikus, hitetlenkedő, féltékeny, impulzív és féktelen. Jellegzetes érzelmek. Nem különbözik a hidegvérűségtől. Érezhető és vonzó.

 Föld kígyó 1989 bölcs, ésszerű, türelmes, körültekintő. Leányos asszony (de a térkép jellegéből adódóan lehet nyomorultság). Állandó, stabil.

2018 –as évben szeretné megváltoztatni a világot, ahelyett hogy inkább a saját háza előtt söpörne. Ebből sok kellemetlensége származhat. A 2018-as Föld kutya éve alatt a kígyót szigorúbbá és pontosabbá teszik. A Föld Éve a 2018-as kutya évében meg lehetősen nyugodt év a Kígyó számára. A kígyó egy hidegvérű állat. nincs a Yin vagy is a Női csoportban. a kígyó tartalmazza a férfi tüzet, a férfi fémet és a Férfi Földet. a Yang csoportban kell lennie. a 2018 évben folytatódik siker szériája, bár az eredmények már nem olyan látványosak, mint az előző évben. Akkor jár el helyesen, ha kihasználja az új pozícióját, amíg tart a Kakas évének a pozitív eseményei által megteremtett energiája, új dolgokba kezd bele. A kutya éve a Kígyó számára nem más, mint közelebbi és távolabbi jövő megalapozása. Ne lepődjön meg, és ami a legfontosabb: ne szomorkodjon el, ha az év második felétől egyre kevesebbszer mosolyog rá a szerencse.

Ami az otthoni baba kutya születésének lehetőségét illeti, tudni kell, hogy egy kutya gyermek születése jó alkalom a kígyószülő számára. A csecsemő-kutya születése az örömteli megértés és a jó kommunikációs hangulat jele. A kutya gyermek szomjúsága a tanuláshoz mindig egy fülhallgatót talál a kígyó szülőtől. Legyen óvatos, ha a két szülő egyike a Sárkány Évében születik, amely esetben az egyet nem értés és a konfliktusok elkerülhetetlenek, különösen a kínai naptár kutyája évében született gyermekének serdülőkorában.

Ami az otthoni baba kutya születésének lehetőségét illeti, tudni kell, hogy egy kutya gyermek születése jó alkalom a kígyószülő számára. A csecsemő-kutya születése az örömteli megértés és a jó kommunikációs hangulat jele.

2019 február 4-2020 február 4. ig a Kígyó évében született személyekre állandó nyomást, és konfliktus hoz a Disznó éve mivel állandóan ütközésben vannak.

Első negyedév

Ha párkapcsolatban élsz, megpróbálsz kombinálni különböző projekteket. Néhányan közülük egy gyermek születése jelzi a legszebb projektek megvalósítását. Egyetlen ember, ne aggódj: A Csillagok nem fognak elfelejteni, és valaki új lesz a szerelmi életedben. Talán még egy olyan nagyváros L szeretete is, amelyet megtapasztalhat. És ha már régóta foglalkozik, a házasság hamarosan megtörténik.

Második negyedév

A társával való kapcsolata a dinamizmus és a tevékenység jele alá kerül. A megszokottnál jobban tudatában lesz annak a kockázata, hogy a monotónia jelenhet meg, és mindent megteszünk, hogy elkerüljük ezt a csapdát. Egyedülálló embereket fogsz hagyni a ragaszkodó partnerek, és megpróbálod kihasználni a szabadságodat, amennyire csak lehetséges. Van azonban minden esélye, hogy egy bájos személy hamarosan elrabolja a szívét.

Harmadik negyedév

Euphoria uralkodik a szerelmi szektorban! Privát pillanatokat élvezhet a társával. Nem csak akkor erősíti meg a kapcsolatait az emberrel, aki osztozik az életeden, hanem az öröm paradicsoma is. Ez az idilli környezet minden lehetőséget meg fogja tartani sokáig. Ez, akkor sikeres lesz a sok érdeklődés, de akkor is készen áll arra, hogy feláldozza a szabadságot gyönyörű szeme egy bájos ember.

Negyedik negyed év

Valószínűleg lemond egy régi kapcsolattartó varázsáról, vagy váratlanul szeretne szerelmet találni. Ha párban élsz, akkor nagyon eufórikus időszakon megy keresztül, talán néhány gyertyafényes vacsorával, romantikus lovaggal vagy akár egy remek kirándulással, amely hasonlít a második nászútra.

Karrier: Ez jó a jókedvű csillagok a karrierhez, így a karriered egyenletesen fejlődik a felsőbbrendű segítség és támogatás mellett. A által megáldott karrierje stabil kaszkadőröknek folyamatosan emelkedni fog, és a jótevők támogathatják a támogatást, így fizetésemelést és promóciót kaphatnak; az üzletemberek számára a bevétel jelentősen növekedni fog a jótevő segítségével. A kedvezőtlen "csillag" sztár hatására azonban szerencséje a karrierednek egész évben csökken, és az előre nem látható körülmények miatt veszteséges lehet. Abban a pillanatban nem szabad pánikba esni, de nyugodtan szembesülni a nehézségekkel, felismerni a kulcsot és különböző erőforrásokat és kapcsolatokat alkalmazni. Ha szeretne felmondani vagy megváltoztatni a munkát a jobb fejlődés érdekében, ebben az évben lesz a jó lehetőség, és bátran dönthet a megfelelő időben. A Kutya év nagy karrier lehetőséget nyújt. De, kígyónak nem könnyű felmászni a hegyre. Ezért minden karrierlehetőségnél kétszer kell gondolkodnod, mielőtt elfogadnád a kihívást.

Munkahely:  ha esélye lesz arra, hogy magasabb pozícióba kerüljön, akkor óvatosnak kell lennie ahhoz, hogy megbizonyosodjon a lehetőségeiről. Nem kell lemondania a lehetőséget. Várhat a jó időzítésre.  Teljesen fel kell készülnie, és erős szívélyes szenvedélyt kell adnia az új pozíciónak, majd elfogadja a kihívást.

 Anyagiak: Azokat az embereket, akik a Kígyó állatjelzése alatt állnak, a "jó csillag" segítik a tehetségüket. Különösen akkor kap több ügyfelet és jövedelmet, ha az ügyfelekkel közvetlenül kell foglalkoznia. Az üzletemberek számára jelentős piaci részesedést és megduplázódott bevételeket érhet el, ha a piaci változások, az ügyfelek legfrissebb igényeit és érdekeit kielégítő termékek újradefiniálására és keresésére törekszik, valamint az új marketingcsatornák használatával. Bár a szerencse szerencséje a jólét számára ideális, de van rosszindulatú csillag is érinti a Kígyókat." Ez a rosszindulatú csillag befektetési hibákat jelent, ezért óvatosnak kell lenned befektetni és soha nem hallgatsz hallgatni, vagy vakon követni a nagy érdeklődést és a magas visszatérést. Ez a csillag azt jelzi, hogy az Ön igényei szerint kell irányítania a fogyasztó vágyat, és soha nem szabad a jövedelmével összeegyeztethetetlen luxus életet folytatni. Ahelyett, hogy a kiadási tervekre koncentrálna, nagyobb hangsúlyt fektet a munka teljesítményére, mivel ez jobb pénzügyi jutalmat eredményezhet. Az egyik nagyobb valószínűséggel terheli a nem tervezett költségeket, ha nem vigyáz rá, hogy maradjon a törvényen belül.

Szerelem: A kígyó a titokzatos csábító, az érzékeit a megfoghatatlan szépség és a bennfentes bölcsesség kedveli. Kecses és puha szókimondó, a legtöbben reménytelenül szeretik a kígyót. A szemben lévő oldalon, miután a kígyó megtalálta a partnerét az életben, féltékennyé és birtokossá válik rajta, még ha nem is szereti őt. Ő eltökélt szándéka, hogy végigkíséri mindazt, amit vállal (megkönnyebbülve) a keserű végére, még akkor is, ha hazudik és megtéveszti, hogy megkapja, amit akar.

 Alapjában véve a tűz Kígyó és a földi kutya közötti kapcsolat a szülő-gyermek kapcsolat. A Kígyó nagylelkűen több szeretet adhat a kutyának. A Föld kutya közömbös a Kígyó szerelméhez képest. Ez azt jelenti, hogy a Kígyó és a Kutya együtt nincs azonnali kémia. A Kígyó lassan lopakodik be a Kutya szivében és először nem is gondol arra, hogy ott egy életre szólóan fogságban fog esik. Ezért,ha a kémia nincs is meg kettőjük között, de a kutya olyan színvonalat nyújt Kígyónak, amely a legjobban mutatja az embereknek. Kölcsönösen tisztelik egymást, ritkán vitatkoznak. Nagyon jól együtt tudnak működni! a szerelmi kapcsolata lassan jön. Idő szükséges felépíteni. a Kígyó elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy komoly új kapcsolatot kezdjen. Mindazonáltal el kell kerülnie minden ígéretet vagy elszánt elkötelezettséget, ha hosszú távon meg kívánja őrizni szabadságát.

 Házasságot lehet tervezni, feltéve, hogy bárki, aki esetleg veszélybe sodorhatja az életed egyik legszebb napját, első helyen áll. A féltékeny emberek mindig közelebb vannak hozzád, ahogy valaha is el tudtál képzelni. Ha szerelmes vagy, akkor arra számítasz, hogy nagyobb gondot és aggodalmat keltesz a szerelmeden. Türelmesnek kell lennie lassú szerelmi fejlődéseden. Ha házasok, akkor meg kell értened, hogy a szeretet korlátlan gondozás és áldozat. Az örökkévaló szerelem szeretne gondoskodni a gyermekeiről. Adj nekik időt.

Társadalmi kör: A kígyó emberek szeretik kifejezni véleményüket a kutya évében! Azonban lehet, hogy nem kap túl sok választ másoktól. Lehetséges, hogy a kreativitás és az újdonság nélkül beszélhetünk a kliséről. Az emberek nem túl sokat érdekelnek a témáról. Ha nem tud róla, akkor elveszíti népszerűségét. Ezért figyeljen szavakra és tettekre. Jobb, ha kétszer meggondolja, mielőtt beszélne, jobb társadalmi hírneve lesz.

Peres ügy, veszekedés: Néha habozás nélkül döntéseket hoz a kutya ciklusában a kígyó. Ha valakivel vitája, vagy peres ügyet indít, vagy peres ügye van nagyon jó ügyvédre lesz szüksége, hogy megnyerje a pert. Ez azt is jelenti, hogy a nyerési esélye nem magasak, jobb, ha a lehető leghamarabb egyeztetnek a riválisával. Ellenkező esetben, ha kutya blokkolja az utat, nehéz lesz megkerülni. Meg kell várni hosszú ideig, amíg a kutya el nem indul.

Egészség: Egy kicsit nagyobb figyelmet kell fordítanunk az egészségre, nem pedig a szeretteinket. Ellenkező esetben mindkét fél szenvedni fogja a következményt. Vannak más dolgok is, amit tehetünk, hogy segítsünk a gondozás és az aggodalom mellett. Ne hagyd figyelmen kívül az ember egészségét és lelki nyugalmát. Hiába próbálják hiába keresni a valódi választ, nem feltétlenül lehet helyes megközelítés.

Önmagaddal többet kel foglalkozni: figyeljen a belekre, gyomrára és az emésztőrendszerre. A kedvezőtlen "csillag" sok problémát okoz, és hajlamos megfélemlíteni vagy véletlenül sérülést okozni, ezért inkább koncentrálni kell, mintsem távollétét, függetlenül attól, hogy menni, sétálni vagy vezetni. Utazás vagy üzleti út során vigyázz az úti cél időjárás-változásaira, és figyeld a poggyászát és a holmiját, mert a "ez a csillag" azt jelzi, hogy az időjárás miatt késedelmet kell hagynia, vagy ideiglenesen módosítani kell. Gyakorlás, utazás vagy barátokkal való beszélgetés jó módja a negatív érzelmek kikapcsolódásának és kiküszöbölésének. Ön is hajlamos a problémákra, és nagyobb figyelmet kell fordítania a személyes diétás higiéniára.

Szerencse: a kutya éve kiváló arra, hogy jól tervezzen, és várja meg a lehetőséget, hogy megmutassa tehetségét. Számos "ellenség" lesz a szokásos baráti körében vagy családtagjaidnál. Gondosan óvatosan járjatok, el bármit is csináljatok ebben az időszakban, és próbáljátok meg, nehogy elveszítsük az önuralom elvesztését. Gondolj kétszer, és kerüld el az elhamarkodott döntéseket.

A legkedvezőbb időszakok a 2018-ben: a Majom hónapja (2018 augusztus), a kakas hónapja (2018 szeptember), a Bivaly/ hónapja (2019 januárjában)

Legkedvezőtlenebb időszak: A Disznó havi (2018. november)

Élénk, független.

1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

A ló a leggyorsabb állat a hosszú távú utazás a földön. Ló szeret versenyezni másokkal. A ló vezető lehet a csoportban. A ló szeret sikereket, győzelmet, hatalmat és jó hírnevet keresni.  Élénk, és tele van feltartóztathatatlan lelkesedéssel, és egy nap alatt életre kelnek az életben, és több napot veszítenek, mint a többiek egy héten belül. A szabadság és a függetlenség ugyanolyan fontos számukra, mint a levegő, amit lélegeznek. Ennek a jelnek a tagjai úgy érzik magukat, hogy szabadon jöhetnek és menjenek, ahogyan érezzék magukat, és ha valaha is úgy éreznek, hogy meghúzzák a gyeplőt, akkor egyszerűen felrúgják a sarkukat, és új lepusztulnak. Az alacsony unatkozási küszöbérték elfoglalja őket, és arra ösztönözheti őket, hogy impulzussal cselekedjenek. Az utazás különleges szerelem, mivel viszkető lábakkal születtek, néha szeszélyesen felszálltak, csak annyi ideig szünetet tartottak, hogy egy fogkefét dobáljanak és ruhát cseréljenek egy zsákba.

A 2018-as évjelentős meglepetésekkel is fel lehet tüntetni. Most, mint a szimbólum, ebből a jelből elveszíti az előre nem látottat. Mindazonáltal a legjobb érdeked lesz gyorsan cselekedni, ha a változások megzavarják a karriertervét. Az évkedvező asztrális konfigurációi miatt az ilyen módosítások az Ön javára játszanak, azzal a feltétellel, hogy felveszi a kihívást. Ne legyen kétséges a képességeidre; megtalálja a szükséges erőforrásokat magában, hogy a lehető legtöbbet hozza a változó körülmények között.

A kutya elfogadja a ló tudását és bölcsességét is. A ló kielégíti az anya és a gyermek kapcsolatát a kutyával. A 2018-as kutya évében a ló inkább otthonának és családjának szükségeire koncentrál. Ez jobb, mert ez egy olyan időszak, amikor hosszú távú utazásait tervezi. Ha a nő ebben az évben teherbe eshet, óvatosnak kell lennie, amikor belép, és kilép, nyugodtan állítsa az elméjét, és elkerülje a megfázást, mivel a rosszindulatú "csillag" növeli a vetélés esélyét.

Második negyed év

A bolygó éghajlat kedvezőbb lesz a békés szerelmi kapcsolatoknál, mint első pillantásra a szerelem csorbítására. Ezért ha házas, akkor valószínű, hogy a pár élete valamilyen kényelmes rutinba esik. Egyedülálló emberek találkozhatnak, de lehet, hogy nem az életed szerelme: Ne csüggedj, mert az igaz szerelem a sarkon van!

Harmadik negyed év

 Az életedben, mint párban szokások és rutinok fárasztónak tűnhetnek. Türelemmel! Ezúttal hiányozhat némi fűszer, de a dolgok hamarosan izgalmasabbá és érzékibbé válnak. Légy hálás, hogy van egy párod, aki feltétel nélkül szeret téged. Egyedülálló embereknek, esélye lesz arra, hogy ezúttal kiemelkedő találkozást találj. Azonban ne tegye túlságosan magáévá, mert nem biztos, hogy együtt maradnak!

Negyedik negyed évben

Élő élettartam! Ezúttal, ahelyett, hogy egy kissé feszült hangulatot ápolna párján belül, megtalálja a valódi összhangot. A kedvesség és a humor fontos szerepet fog játszani a szerelmi partnereivel való kapcsolatában. Ebben a meleg környezetben az öröm is jelen lesz. Egyedülálló emberek, sok hódításra számíthat, de nem szeretné elkötelezni magát. Azonban ösztönző találkozás lehetséges, és ez megváltoztathatja a terveit.

Karrier: A jóindulatú "csillag" a jótevő által nyújtott hatalomért és támogatásért felelős áldása azt jelenti, hogy karrierje során megmutatja képességeiteket, és jobban alkalmas üzleti útra, tengerentúli tanulmányokra, még bevándorlásra is. Röviden, javasoljuk, hogy ne mozduljon el, és több lehetőséget kapsz, ha valahol máshol fejlődsz. Ugyanakkor a fizetésért felelős kedvező "csillag" előnyöket nyújt a munkavállalóknak; mindaddig, amíg komolyan és határozottan dolgozol, és jól teljesíted a munkádat, akkor egyenletes fizetésemelést kapsz.

Ebben az évben három rosszindulatú csillag, is kárt okoz majd neked. Ezért kevesebbet kell beszélnie, és többet kell tennie, távol kell tartania a pletykákat, hogy elkerülje a rosszindulatú hamisságot. Ön is hajlamos lesz a munkával kapcsolatos vitákra, és szem előtt kell tartania a szerződés részleteit. A "negatív csillag" hatására sok kudarcot fognak tapasztalni a munkában, és a váratlan problémák súlyos csapást fognak okozni a karriereden, ezért ne vegyen könnyedén, de tartsa szem előtt, hogy óvintézkedéseket tenne akkor is, ha minden jól megy munka

Munkahely: Nagyon valószínű, hogy magasabb pozícióba kerül, vagy eddigi erőfeszítései elismerésként végre olyan pozícióba kerül, és végre olyan munkát végezhet amilyenre mindig is vágyott. Elemében érzi, magát egyetlen pillanatra sem riad vissza a kihívásoktól, biztosra veszi, hogy az új feladatokat is könnyedén megoldja.

Anyagiak: 2018-ban a lovak stabil szerencséje lesz a munkából származó jövedelem, de kedvezőtlen szerencséje is váratlanul érkezhet. Ha rendszeres jövedelemmel rendelkező irodai dolgozó, akkor kiváló munkakörülményeket kaphat, és fizetésemelést kaphat. A gazdagság szerencséje azonban sérülhet a kedvezőtlen csillagának hatására; szintén három baljóslatú csillag hatására tölthet el baleseteket, is. Ha, több társadalmi tevékenységet folytat, váratlan pénzügyi veszteséget szenvedhet. Ezért meg kell találnia a pénzügyi kiadások csökkentésének módjait és biztosítania kell, hogy elegendő készpénz álljon rendelkezésre a vészhelyzetek kezelésére. Vásárolhat bizonyos értékmegőrző értéktárgyakat, hogy csökkentse a váratlan pénzügyi veszteségek lehetőségét, és megakadályozza a pénz leértékelését. Ha üzletember, akkor mindig jól finanszírozottnak kell lennie, nem pedig sok pénzbe kell befektetnie, hogy elkerülje a nehéz tőkeforgalmat.

Szerelem: A párkapcsolatát/családi életét megzavarhatja egy negatív esemény, de szokásához híven ezt a problémát is nagyon hamar maga mögött tudja hagyni. Ha házas vagy, akkor sokkal jobban érzed a szeretetedet, mint korábban. Ön és házastársa elválaszthatatlan pár lesz.

 Ha nő vagy, akkor ne hagyd ki, hogy kipróbáld a fiatalabbat, mint te vagy. Ha szerelmes vagy, akkor a kapcsolatod közelebb lesz, mint valaha. Ha megbánja a kapcsolatot, akkor a szeretője nem hagyja könnyen ki a kapcsolatot.

 Peres ügyek, viták: Ha van vitája, vita vagy perek valakivel, akkor elveszítheti az ügyet. a lendületed kezdetben jól néz ki, de végül is a rivális csapdájába kerülhet. a riválissal jobban tenné, ha ki békülne, békesség legyen, kettőjük között amilyen hamar csak lehet.

Egészség: A munkában alternatív munkát kell végeznie a pihenéssel, elég alvással és elkerülve a test munkáját és bajlódását, vagy nem tud gyors választ adni és elkerülni a váratlan szerencsétlenséget. Amikor kimegy, figyeld meg személyes biztonságát és kerülje a magas kockázatú sportágakat. Ráadásul az állati csalétek hajlamosak lesznek, és minimalizálni kell az állatokkal való érintkezést. A kedvezőtlen "csillag" hatása azt jelenti, hogy különös figyelmet kell fordítanunk az alsóbb testükre, például a nőgyógyászati megbetegedésekre. A mindennapi életben kiegyensúlyozott étrendet kell enned. Vigyázzon a gyomrára és az emésztőrendszerre, a vesére, hólyagjára, vérnyomására, szívére.

Jó szerencse és jó lét a ló számára 2018 ban!

A ló legkedvezőbb periódusa 2018-ban: a Tigris hónapja (2018 február), a ló hónapja (2018 június), a kecske hónapja (2018 július), a kutya hónapja (2018. október)

Kedvezőtlen időszak: A patkány hónapja (2018. december)

Kecske

Gyengéd, szerető, kissé önelégült.

1955, 1967, 1979, 1991, 2003,  2015

A Kecske évében született emberek, igazi művészi lelkek. Ez egy passzív és fogékony csoport, és tagjainak ösztönösen ápolják és gondozzák. Természetükben nem titkolóznak, nem támadnak, mert az agresszió komolyan felborítja az életrumosokat. Kedves, segítőkész és figyelemreméltó mások számára, gondolkodásuk gyakran gyors. Sőt, a szerencse kedveli azokat az embereket, akik valahogy sikerrel vonzzák a sikereket és a pénzeket, bárhová is mennek. Az élet nyugodt ütemben, élvezve a természet nyugalmát, és elnyeli a zene és a művészet szépségeit, mind szívük vágya. A legtöbb kecske elégedett, vidáman, és házias. Akár férfi vagy nő, mind egyformán házias. Tradicionálisak a szívükben, környezetük a klasszikus ,és elegáns.Megpróbál másokat megérteni és segíteni a szavakkal és tettekkel.

Vízi kecske 2003: társaságkedvelő, meg tudja győzni és meggyőzni az embereket. Meg tudja érteni és érezni az embereket.

Fém kecske 1991: tisztességes ember, jó barát.

Fa 2015-ös fa kecske: rugalmas, nem szereti a veszekedéseket, fejlesztésre törekszik. Általában képessége van a kreativitáshoz.

Tűz kecske 1967: kreatív, impulzív, szabadon szerető, kedves, gondoskodó, értékeli és szereti a kényelmet.

Földi kecske 1979: konzervatív, szereti a kényelmet, a takarékosságot, praktikus, körültekintő. Elfedi a tapasztalatait a lelke mélyén.

A 2018-as kecske horoszkóp egy évvel tele van jó meglepetésekkel, különösen karrierjében vagy a társadalmi életben. Azonban a csillagok is akadályozhatják az utat.Most, hogy szembenéz az év kihívásaival és kihozza a legtöbbet, jó formában kell lenned. Ezért elengedhetetlen, hogy kiemelten kezelje az egészségét.

Amikor a kecske találkozik a kutyával, a kutya irányítja a kecskét, akik az élet célját keresik. A szerény és keményen dolgozó kecskék nagy jutalmat kapnak. A 2018-as kutya éve egy vegyes időszak a kecske évében születettek számára, annak ellenére, hogy a tartós erőfeszítéseket és az önzetlenséget el kell nyerni valódi értékükért. a Kecskének ezért készen kell állnia arra, hogy megduplázza erőfeszítéseit a céljainak elérése érdekében.

A kecskének mindenekelőtt óvatosnak kell lennie és ellenőriznie kell az impulzusát, hogy elkerülje a tévedéseket és egyensúlyát, óvatosan, de biztosan haladva. A Kecske által az elmúlt hónapokban végzett művészeti tevékenységek végül sikeresek lehetnek a 2018-as Földi Kutya Évének második felében, feltéve, hogy mindvégig kitartott és a bizalmát a saját megítélése szerint tartotta. A 2018-as kutya év jó alkalom arra, hogy felkészüljön egy csecsemő születésére 2019-ben.

2018-ban, vannak kedvező, és kedvezőtlen csillagok: négy kedvező csillaggal áldott: és számos rosszindulatú csillag, Ezért mind a lehetőségek, mind a kihívások a szerencsével kapcsolatban lesznek; csak akkor, ha mindent megtesz, és leküzdik a nehézségeket, láthatja a különböző szempontokból a reményt.  De" egy kedvezően kedvező csillag, amely azt sugallja, hogy segítséget kap a befolyásos emberektől; jelzik a vidám és nyugodt elmét, ami azt jelenti, hogy a bajokból pozitív hozzáállást fog kapni, függetlenül attól, hogy sok nehézséggel találkozol;a zökkenőmentes fejlődést egy olyan helyről, ahol távol van a szülővárosától, így a 2018 lesz a legjobb alkalom arra, hogy valahol máshol fejlődjön, és több lehetőséget kapsz, ha kimegy. Fontos megjegyezni, hogy számos rosszindulatú csillag rosszul fog károsítani az interperszonális kapcsolatokat és az egészséget, és az életben és a munkában éberen kell maradnia. Mind a "kecskének", mind pedig a "csillag" hatással van, akkor elég törékeny interperszonális kapcsolat lesz, és nem kell minden apróságon csalódni; legyen nyitott, pozitív, szerény és alacsony színvonalú, minimálisra csökkentheti a kedvezőtlen csillagok káros hatásait.

Első negyed év

Szerelmi rutin a legrosszabb ellenség lesz ezúttal! Nem számít, mennyire kapcsolódik a szokásaidhoz, a mindennapi rutinok le fognak jönni, és a vágyakozás mindent megváltoztat a szerelmi életedben.Talán itt az ideje, hogy egy romantikus kirándulásra menjünk. Egyedülálló emberek, ne hagyd magadnak egy olyan kapcsolatot, amely több bajt okozhat, mint elégedett, egyszerűen azért, mert magányosnak érzi magát.

Második negyed év

Egy év vagy több év, akkor meg kell próbálnod újraéleszteni a szenvedélyedet a kapcsolatodban; szerencsére sok alkalomra lesz rá!

Egyedülálló emberek, ahelyett, hogy a jövőre vonatkozó terveket terveznének, akkor egy napra vágyik majd egy napra élni, kihasználva azokat az örömöket, amelyek az Ön számára elérhetőek lesznek. Így sok finom pillantást érezhetsz.

Harmadik negyed év

A kapcsolataidban jó megértést fogsz élvezni. Az érzékiséged fel fog ébredni, és jó kapcsolatot alakít ki a szerelmi partnereiddel. Ha egyedül vagy, kellemes légkörben is élsz.Valahogy a vágyakozódás, és így sok lehetőséged van új találkozásokra. Lehet, hogy valaki elbűvölte magát. Vigyázz azonban arra, hogy az illúziókban hinni.

Negyedik negyedév

Várjunk egy nagyon boldog időszakot a szerelmi síkon. Ha párban élsz, akkor a társával való kapcsolatát figyelemre méltó bűnrészességgel és sokan, a szenvedély világos növekedésével bélyegezik. Ha egyedül élsz, akkor a társadalmi életed kedvelni fog, és emlékezetes szerelmi találkozásra lehet számítani, ami házasságot eredményez. Ne tagadja meg az Ön számára meghívott meghívásokat!

 Munkahely:a kutya éve segít megoldani a problémákat és enyhíteni a munkahelyi nyomást. De nem old, meg minden problémáját ezért számíthat a munkahelyén komoly problémákkal is szembe kel nézni. De meg kell mutatnia a munkahelyi alkalmazkodási képességeket. Ezután lassan legyőzheti a küldetés teljesítésének akadályait. Ezek többsége nem várt, negatív jellegű változások okozzák.2018január6-február 6-ig. Különösen érdemes oda figyelni a munkahelyére, ha a hónap oszlopában van a Kecske.

Karrier: Meg fogja találni a karrier célját. Az új munkalehetőség jelenik meg. Szakmai szinten nem a legjobb alkalom új projektek indítására. A Kecskének inkább türelmesnek kell lennie, és a 2017-ben, a Tűz Kakas évében elindított projektek folyamatos fejlesztésére kell összpontosítania. Hasonlóképpen, csak azok a kecskék, amelyek korábban sikeresen tervezték projektjüket minden esély ellenére, a kétség és tétovázás pillanatai ellenére, arra számíthatnak, hogy beruházásai végül 2018-ban megkezdődnek.

A jótevők segítségével a karriered új szinteket ölel fel és javíthatja az interperszonális kapcsolatokat, és rendkívül hasznos lesz az emberekkel foglalkozó iparágakban, például szórakoztatásban, szolgáltatásban és marketingben. Ez  által meghúzva nagyszerű munkát végezhet, teljesítheti tehetségét és vezetői képességeit, elvárhatja vezetőitől a felismerést és a pozíció vagy hatalom előmozdítását. Az áldása kedvező eredményeket hoz, ha elhagyja a szülővárosát a hírnév és a profit után; ha van esélye egy üzleti útra, akkor is aktívan törekedhet rá: ha főnöke vagy, akkor más piacokon is bővítheti a piacot, és a vállalat általános teljesítménye új növekedést fog kapni.

A kedvezőtlen csillagok is vannak ezek a kedvezőtlen csillagok megsértése miatt az emberek közötti kapcsolat rosszabbodik, és összetéveszthet a szövetkezeti partnereivel, majd ellenségekké válhat; Emellett az emberek körében irigyelhetnének és felkonvertálhatnának, ami társasági jogvitákat okozhat. Ezért a prioritások közül kiemelt fontosságú lesz a jó interperszonális kapcsolat fenntartása.

Anyagiak: nagyon óvatosan kell bánni a pénzzel, és nem követheti el azt a hibát, hogy állandóan a problémákon rágódjon, és közben elhanyagolja a kötelességét. Ha, oda figyel a költekezésre, akkor néhány kecske számára igen figyelemre méltó lesz, nem fenyegeti a nagy veszteséget és számos lehetőséget a pénzügyi siker megteremtésére. Ezek a korcsoportok a 27. 39. 63. éves, akiknek szabadon kell befektetniük, és olyan javaslatokra kell támaszkodniuk, amelyek ígéretesnek tűnnek a pénzkeresés szempontjából. Az átlagos pénzügyek az 51 éves s-nél vannak. Kerülje el a túlköltekezést, és ne kockáztasson semmilyen kockázatot olyan rendszerek tekintetében, amelyek úgy tűnik, hogy produktívak nem valószínű, hogy sikeresek lesznek. Ha túl mohó vagy, akkor olyan nehézségekkel találkozhatsz, mint a hegy. Nagyon figyeljen oda az anyagi helyzetére, mert előfordulhat, hogy többet költ, mint amennyire a költségvetése lehetővé tenné.

A" jótevő csillag" nagyban növeli szerencséjét a 2018-as évben. Ha üzletember vagy, üzleted virágzik majd, és jelentős jövedelemnövekedést kapsz a jótevő segítségével. Szerencséje a munkából származó jövedelemnek nagyon jó lesz, és a főnöke vagy az ügyfelek fel fogják ismerni, és jó megtérülést kapsz mindaddig, amíg keményen dolgozol. Amikor váratlanul érkezik, akkor extra befektetési hozamot kaphat, de azt javasoljuk, hogy szerényen fektessen be, soha ne legyen radikális vagy mohó. A kedvező "csillag" azt jelenti, hogy kedvező eredményeket érhet el, ha egy távoli helyre fektet be, így akár egy másik helyre is kiterjesztheti vállalkozását, hogy váratlan nyereséget érjen el. Eközben óvakodnia kell a rosszindulatú viták miatt okozott anyagi veszteségekért, és kevesebbet kell beszélnie másokról, hogy megakadályozzák a száj és a nyelv ellentmondását.

Szerelem

A kecskéknek átlagos szerencséjük van a szerelemre ebben az évben. A "kellemetlen csillagok) hatására nehezen tudják megváltoztatni a jelenlegi helyzetet. Még akkor is, ha új kapcsolatot kezdesz, lassan fejlődhetsz, vagy gyorsan feloszthatsz, mert nem tudod a szívedbe és a lelkedbe tenni.

A házas kecskéknél rosszabb kapcsolatod lesz a szerelmeddel a szegény kommunikáció, a hosszú elválás és kevésbé kísérő miatt. Az egyedülálló kecskék sok lehetőséget kapnak arra, hogy komolyabb partnerekkel találkozzanak ebben az időszakban.

 A "negatív csillagok" hatásával lehet, hogy nem szereted a szerelmedet, és a rokonok és barátaidat bántó rokonaid miatt érinti a kapcsolatot. Miközben az életedben szeretettel kommunikálsz, figyelmet kell fordítanod a szavaidra és elkerülheted egymást; ha csökkenti a találkozás gyakoriságát, viszonylag stabil lesz a kapcsolata. A szeretetben lévő kecskékhez nem szabad túl közelednie az ellenkező nemhez, és feloszthatja a szeretővel, ha elveszíti a biztonságérzetet.

Kecske és Tigris

A Kecske és a Tigris annyira különbözik egymástól, hogy a kettő közötti kapcsolat soha nem fog működni, a legjobb erőfeszítéseik ellenére. Nagyon különböző életviteleik vannak, és más dolgokat akarnak. A kecske biztonságot és biztonságot igényel, különösen pénzügyi szempontból, míg a tigris a legkevésbé lényeges személy, ezért impulzív módon tölti el, anélkül, hogy a következményekre gondolna.

Egészség

Nagyszülőkre, idősebb személyekre nagyobb figyelmet kell fordítanod az egészségére a családban, és valószínűleg sokat költenek az egészségügyi problémákra. A fejre és hasi betegségekre, például agyi és húgyúti betegségeket. Ráadásul hajlamosak lesznek a balesetekre és az előre nem látható katasztrófákra, is figyelni kell, és a légúti fertőzésre.A stabil és kiegyensúlyozott életmód, a jó étrend és a rendszeres orvosi vizsgálat bizonyul majd az Ön számára a legjobb védekezésnek az egészségkárosodás ellen.

Legkedvezőbb időszakok kecske 2018: Ebben a hónapban a Nyúl (március 2018), a hónap, a Sárkány (április 2018), a hónap, a kígyó (május 2018), a hónap, a ló (június 2018), a hónap, a Disznó (2018. november)

Legkevésbé kedvező időszak: a Bivaly hónapja (2019. január)

Majom

Intelligens, sokoldalú, gyors. (nem minden Majom Intelligens)

1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

A Majom sokoldalú, bátor és határozott, és a szavak és a meggyőzők mestere-sajnos tudományát időnként nem a legjobb célok érdekében használja. Hajlamos önzésre, és előfordul, hogy lusta! Persze az ő esetében ez nem jelent különösebb problémát, gondot, mert a környezetében mindig talál olyanokat, akiket „fogjuk meg és vigyétek” alapon rá tud venni arra, hogy végezzék el a munkáját is. Természetesen, ha jutalmat osztanak mindig ott áll az első sorban. Határozottsága és eltökéltsége, konoksága válhat. Csalfaságának köszönhetően azok, akik igazán megismerik, bizonyos idő után elveszítik a bizalmukat a majom iránt. A majom ilyenkor nehéz helyzetbe kerül!

A 2018-as évben összehangolt erőfeszítéseket kell tenni ahhoz, hogy megkaphassa, amit akar. Fontos változtatásokat végezhet otthon vagy a munkahelyen, ezért fel kell készülnie. Ideális lenne, ha magabiztos maradhat, ha valóban verejtékszerűnek érzi magát. Ha inkább pánikba lépsz, találsz ragyogó megoldásokat, és győzedelmeskedsz a nehézségeken. Legyen meggyőződve arról, hogy az élet megújulásokból áll, és a felfordulások hasznosak, mert lehetővé teszik, hogy előrelépjenek.

A 2018-évében valahogy semmi sem sikerül. Már nem hajszolja magát annyira, mint korábban, de a remélt eredmények nem a lassítás miatt maradnak el, hanem azért, mert bizonyos személyek nem tartják be a neki tett ígéreteket, esetleg szándékosan megpróbálnak ártani neki. A veszteségek elsősorban az anyagiak tekintetén fognak jelentkezni. A Majom ebben az évben egyértelműen ki fog derülni, kire számíthat, ki áll valójában mellette. A legtöbb esetben Kutya nagyszülei vannak, és a Kutyák igencsak fontos szerepet játszanak az életében. Ha a nagyszülők pozitívak voltak, akkor a Majom nyitottá válik, és könnyedén kezeli az élet kihívásait. Ha azonban nem, akkor negatívan befolyásolták a személyiségét, elnyomták. A kedvezőtlen "csillagok" váratlan megrázkódtatást és balesetet okoznak. Üzleti utazás vagy utazás közben ügyelni kell arra, hogy mindig figyeljenek az időjárás változásaira, a közúti biztonságra, a poggyászra és a holmikra, hogy megakadályozzák a veszteséget és a balesetet. Kórházi látogatást is kerülnie kel, ha lehet temetésre sem mennyen, hogy elkerülje, a negatív energiát még rosszabbá teszi a szerencsét az egészségre.

A Majom úgy érzi, hogy 2018-ban belső békét kell találni.

2019 február 4-2020 február -4.ig a Disznó éve állandó nyomást ,és konfliktus hoz a Majom számára.

Első negyed év

A romantikus életed nem fogja tudni, hogy milyen nagy zavargások voltak ebben az időszakban. Ha egy stabil kapcsolatban vagy, akkor kedves kapcsolatokat alakíthat ki házastársa vagy társával. De ha egyedül vagy, valószínű, hogy több figyelemre fog összpontosítani, nem pedig egy speciális egyénre.

Második negyed év

A szerelmi életed kiemelkedik. Azok, akik önmagukban élnek, megvan az esélyük arra, hogy találkozzanak valakivel, aki megkeseríti az érdeklődését. De vigyázz: Talán türelmet kell mutatnod. Csak ezen időszak vége felé lehet teljesíteni vágyait. Ha házas vagy hasonlóan elkötelezett, a családi élet és a gyermekeid a legmegfelelőbb biztonságot alkotják közötted és a szerelmi partnereid között.

Harmadik negyed év

A túltengés bővelkedik. Mint ilyen, a társadnak nincs vágya ellenállni neked, és a vele való kapcsolataid az öröm és a szenvedély jelei közé kerülnek. Azok közül, akik a kapcsolataik problémáin mentek keresztül, lehetőségük nyílik arra, hogy töröljék a múltat és új kezdetet kezdjenek. Ha egyedül vagy, tökéletesen boldoggá válik. Ráadásul hangosan hirdeti, hogy a házasság nem az Ön számára készült. Azonban az a személy, akivel találkozni fog, ezúttal olyan szenvedéllyel fogja fel a szíveteket, hogy nagyon jól tudná megváltoztatni az elmédet!

Negyedik negyedév

Ebben az időben nagyon magabiztosnak érzed magad a képességedben, hogy felszívja és megbizonyosodjon a partnereidről. Ne feledje, hogy az édes ízét figyelemre és gyengéd csókokra kényszeríti. Egyedülálló embereknek szeretnél teljes mértékben profitálni a szabadságodtól a különböző szerelmi ügyek felfedezéséhez. Mindazonáltal egy döntő találkozás talán megváltoztathatja az elmédet egyik napról a másikra!

Karrier: a jobb karrierlehetőség érdekében meg kell látnod a jövőt. Itt az ideje, hogy megálljon és gondoljon egy hosszú távú karrier célra. Az aktuális állapotot megtarthatja. Ha szükséges, akkor az új ismeretek vagy készségek elsajátításához tanulhat. Ha készen állsz, akkor új munkalehetőségre tehetsz. Ha promóciós lehetősége van, először új pozícióadatokat kell gyűjtenie. Meg kell tanulnod a munkakört és az új cég kilátásait, mielőtt eldöntené, hogy elfogadja a kihívást. Ha a bizalom hiánya, akkor maradhat a jelenlegi helyzetben, és várja meg a következő lehetőséget. Ha jön a jó lehetőség, akkor meg kell ragadnod a lehetőséget.

Ha irodai munkatársak vagyunk, megnyerhetjük az üzleti utazás esélyeit, és ha üzletember vagy, érdemes belépni a külpiacra, egy kedvező csillag jó tanulmányozásra és játékelgondolásra, és tiszta gondolkodásra késztet, és sok hasznot fog kapni az inspirációt igénylő teremtésben. Ebben az évben erősebb vágya lehet a munkájának megváltoztatására, és nyugodtan kell súlyt adni az előnyökről és hátrányokról, miután jobb lehetőség nyílik arra, hogy a választás kedvezőbb legyen a jövőbeli fejlődéséhez.

Mivel érzelmileg instabilak a Majmok, ön általában önkényes és gyakran másokat bántalmazz, ami a kollégák elutasítását eredményezi, ami befolyásolhatja munkájának fejlődését. Ezért érdemes lenne a türelmét jó irányítás alatt, hallgatni mások véleményét, és megfelelően kezelni a kapcsolatot a kollégákkal és a vezetők, hogy minél több segítséget kapjon.

Anyagiak: Nincs fa a kutyán belül. Ezért a kutya nem hoz magával nagy szerencsét.  Ez azt jelenti, hogy Majomnak bölcsességét kell keresnie a szerencse megkeresésére, és a pénz szerencséjének hosszú távú befektetésre kell törekednie. A kedvezőtlen "negatív" csillag súlyosan károsíthatja szerencséjét a vagyon iránt, és nehezebbé teheti pénzt keresni. Szerencsére a jó "csillag " megáldja, ami azt jelenti, hogy gyakori üzleti út, és azt sugallja, hogy pénzt fogsz elhelyezni egy távoli helyről, így valahol máshol fejlődhetsz, vagy kibővítheted a külső piacot, hogy jobb fejlődési lehetőségeket érj el. Továbbá a "egy negatív csillag" jelzi az instabil jövedelmet, ezért növelnie kell a bevételeket és csökkentenie kell a kiadásokat, és előzetesen fel kell készülnie. Ha vállalja a kockázatos befektetéseket, jobb, ha egyedül hagyja magát, hogy elkerülje a befektetett tőke elvesztését. A "negatív csillag" hatására többet költhetsz a családod idősebb személyek egészségére; gondoskodni kell róluk a mindennapi életben, konzultálnia kell az orvosával.

Szerelem: Nehéz romantikus kapcsolatot kötni Majom és kutya között. azonban valaki áldás lesz és gondoskodik a kutya ciklusán. Ha egyedül van, akkor nem valószínű, hogy megtalálja a megfelelőt, de találkozhat az üzleti úton vagy egy barát vagy rokon segítségével. Ha szerelmes, akkor ne tegye ki a partnerét egy reménytelen kapcsolatért. Meg kell kérdezned magadtól, hogy elegendő időt és gondoskodást adsz a szeretődnek, vagy sem. A tartós kapcsolat fenntartása ebben az időszakban elég jó. Ha házas vagy, házastársa mindig gondoskodik Önről. De úgy fogja érezni, hogy elveszíti a szabadságot és a személyes idő és a terek hiányát.

Társadalmi kör: a majom és a kutya ismerik egymást. De a kutya nem Majom közeli barátja. A majomnak nincs motivációja arra, hogy részt vegyen egy kutyával kapcsolatos társadalmi eseményen. Ez nem jó jel az emberek kapcsolatára. A Kakas évében született embereket meghívhatod a közösségi tevékenységekbe. Ez azért van, mert a majom, a kakas és a kutya együttesen vonzza a kapcsolatot a fémekkel. Három közüled együtt jó harmonikus átalakulással lehet a fémmel, kapcsolatos témával.

Peres ügyek veszekedés: Ha van vitája, vagy peres ügyei valakivel, akkor azt ebben az évben nem nyeri meg. Ennek, azaz oka, hogy gyorsan nem találhat jó bizonyítékot, okot vagy megoldást a probléma megoldására. A legjobb megoldás az, hogy a lehető legrövidebb időn belül fegyverszünetet hozzon az ellenfél ellen. Ellenkező esetben munkaigényes, időigényes és energiafogyasztó esemény lesz. El kell kerülni a veszekedést az elején a kutya évében.

Egészség: Több kedvezőtlen csillag hatása alatt szerencsétlenséget tapasztalhatsz egészségi állapotban és hajlamosak olyan balesetekre, amelyek heghez vagy műtéthez vezethetnek, ezért kerülni kell a veszélyes sportokat. Továbbá a régi betegség visszatérhet, és figyelnie kell a teste változásaira. Figyeljen az orrára, arcára, hörgőre, a torokára, a tüdőre és más légző rendszerekre. Az eső és a víz tisztíthatja a levegőt. Jó ötlet gyakran menni a tóra, folyópartra, strandra, parkra, gyepen, hogy élvezze a friss levegőt. A kutya ciklusa alatt a Föld erős. A Földhöz kapcsolódó bármi hatással lesz az egészségére.

Barát: Lehetőségedet blokkolja valaki. Ne aggódj az akadály miatt. Jó barátságokat kell építeni az emberekkel, akik tanácsot adnak neked. Ők vezetik a sikerhez. Használja bölcsességét és előrelátásait, várjon jobb lehetőséget.

A Majom legkedvezőbb időszakai 2018-ban:a Sárkány Hónapja (2018 április), a Kígyó Hónapja (2018 május), a Disznó hónapja (2018 november), a Patkány hónapja (2018 december)

Legkevésbé kedvező időszak: a Tigris havi (2018 február)

Kakas

Szenvedélyes, fókuszált, szorgalmas, rendezett.

1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Az önbizalom és a büszkeség jellemzi a hercegi kakasokat. Mindig büszke finom tollaira és nagy vonalára, soha többé nem jár az a nap, hogy a figyelem középpontjában a legmagasabb méltósággal jár. Nem mindig a leginkább tapintatos, a Kakas szereti vitatkozni és vitatkozni csak azért, hogy megmutassa, mennyire intelligens és okos, és néha komoly kritikát adhat a vendégeinek. Tudta, hogy jóképű jó megjelenéssel születik, és nagy figyelmet fordít a ruházatára és megjelenésére. A pénz valójában nem számít neki. Lehet, hogy kíváncsi és félreérthető a külső, de mindez alatt konzervatív és régimódi, és mindig megtartja ígéreteit. Ő egy álmodozó, amikor a szeretetről van szó, ezért gyakran nem az ő bántalmazása mindig az, amire gondol.

A 2018-AS Kutya évében a kakas végkép visszaszerzi mindazt, amit a megelőző néhány esztendőben elvesztett. Ebben az évben a másokkal, való kapcsolatokkal kapcsolatos ágazatokra koncentrál. Így a legjobb érdeked lesz, ha többet gondolsz másokra. Akár a munkádban, a szerelmi ügyekben, akár a családi életben, semmilyen döntést nem hoz, anélkül, hogy következményeit előre látná a körülöttetek. A jó szerencse mosolyogni fog rád, ha először a családodat és barátaidat hozod.

Az év első negyedéve

Párok számára csak akkor gondolkodik, ha otthon meleg és pozitív légkört teremt, és megakadályozza, hogy a napi rutinok összeomlanak a létezésedbe. Ez nagyon jó módja annak, hogy a szenvedély tüzet viselje életében párként. Egyedülálló emberek, törekedni fognak egy nagyszerű, szenvedélyes és kizárólagos szerelemre. Az ön kívánsága ezúttal teljesülhet.

Második negyedév

Reális, mint te, mégis romantikus szerelemről álmodsz! Természetesen, az ilyen extravagáns fantáziákhoz képest, a jelenlegi szerelmi életed teljesen hétköznapinak tűnhet. Törekedjünk arra, hogy még több fűszert adjunk kedves életednek, és újra elégedett leszel.

Ha egyedül vagy, határozottan vársz egy bájos hercegre (vagy a tökéletes nőre). És ugyanakkor fenyegeti azt a kockázatot, hogy nem elég figyelmet fordít egy olyan személyre, akivel találkozni fog ebben az időszakban, bár boldoggá teheti.

Harmadik negyedév

A bolygó összehangolások az év egyik legígéretesebb időszakát kínálják a szerelmi ügyekben, különösen, ha egyedül van: Egy fontos találkozás nagyon jól tenne az ön lelkének. De ha párban élsz, vigyázz, nehogy valódi okokból veszélybe sodorja a kapcsolatot; mérje fel, mit csinál, és vegye figyelembe az árat, amelyet fizetnie kell!

Negyedik negyed év

A romantikus síkon nyugodt időszakra fogsz belépni. Ha már párban élsz, akkor a társával való kapcsolataid a jólét és a gyengédség alá kerülnek. Annak ellenére, hogy a szerelmi életed az utóbbi időben nehézségeken ment keresztül, mostantól fogva mögötted maradnak. Ha egyedül élsz, élvezni fogod az animált társas életet. Találkoztok - és ki tudja, hogy az új ismerősök közül valaki figyelmeztetheti a figyelmedet.

Karrier:

A tűz képviseli a karrierjét. A kutya a Férfi Föld, és tartalmaz egy női tűz és a női fémet. A kutyának van egy beceneve az asztrológiában. Ezt hívják a Tűzraktár. Ez azt jelenti, hogy a karriered rejtőzködik a kutyán belül. Ki kell ásnia. Karrierében szerencse várható. Csak többet kell tennie a cél elérésére érdekében, de mindent megtesz, akkor a csúcsra kerülhet. Egy negatív csillag miatt számos vitában keveredhetsz, ezért jó kapcsolatot kell tartanod a feletteseddel és a kollégáiddal, és a csapat hatalmát kell felhasználnod a hatékony munkavégzés és a minőség javítása érdekében, fel kell ismerni a felettesek elismerését!

Ha Ön a Kakas évében született és munkát szeretne megváltoztatni ebben az évben? de nem biztos,hogy jó döntést hozott, hacsak nem teljesen biztos benne,hogy jobb fejlődést fog kapni a jelenlegi cégnél, nagyon valószínű, hogy promóciót vagy fizetésemelést kap. Ha meg szeretné változtatni a munkakörnyezetet, kérelmezheti átruházását egy másik részlegre vagy projektre. Jó lehetőségeket fognak találni a munkahely-ugrásra vagy a munkahelyváltásra, de inkább kezdeményezni kell, mint passzívan várni, és saját erőforrásait és kapcsolatait felhasználva jobb munkát keresni.

Munkahely: Ha, új munkahelyre szeretne menni, akkor kétszer is meg kell fontolnia a döntés meghozatala előtt. Mivel az aktuális munkája projektje közel áll a betakarításhoz, akkor dönthet úgy, hogy ünnepelheti a teljesítményét, mielőtt elhagyja a pozícióját. Először élvezheti gyümölcsét a kemény munkához, majd keressen változtatásokat. Az új vállalat egy ismeretlen környezet, időre van szüksége ahhoz, hogy megtanulja a kultúrát és megalapozza hitelességét. Ezért megvitathatja a céggel való lehetőségét, hogy elhalassza a hivatalba lépést. Akkor elegendő idő áll rendelkezésére, hogy feltöltse energiáját, mielőtt elfogadja a kihívást.

Gazdagság: Ebben az évben nem lesz kifejezetten szerencsés a pénzügyekkel kapcsolatosan,de elegendő bevételre tesz majd szert ahhoz, hogy nyugodtan élhessen. A munkából származó jövedelme várható, míg a szerencse a váratlanul gyenge. Mindaddig, amíg keményen dolgozol, és megragadja a lehetőségeket, a bérmunkások elvárják a promóciót vagy a fizetésemelést. Az üzletemberek és a befektetők számára Önnek biztonsággal kell játszania, és alapos vizsgálatot és tervezést kell készítenie minden befektetést megelőzően, hogy megkönnyítse a vakbefektetést; egy negatív csillag miatt hajlamosak vagyunk a beruházók csapdájára és csalók megtévesztésére, és nem szabad elhinni, hogy más ígérete a magasan megtérül. Továbbá jobb, ha nem keresed a rosszul megszerzett vagyont, mert peres eljáráshoz vezethet. A rosszindulatú) csillag hatása alatt az egészségügyi problémák okozta anyagi veszteségekre hajlamosak. Ha üzleti partnert keres, akkor keresse meg a Tigris vagy Nyúl évében született személyt. Segíthetnek abban, hogy növeljék a jólétet!

Szerelem: Ha házasságot kötöttél egy Kakas évben született személlyel, akkor kisebb betegségei lehetnek majd, de a párja gondoskodni fog a társáról. Ha, gyermeket terveznek, akkor 2018 nagyon valószínű, hogy 2018 évben a kisbaba meg fog születni. Azonban a kapcsolata megsérülhet valaki más miatt, és harmadik személy lehet házasságodban él. Ezért ne legyen túl intim az ellenkező nemhez, mert a szerelme félreértheti.

Ha stabil kapcsolatban él, akkor a kapcsolata tovább fog fejlődni a kölcsönös megértésben és megfontolásban, és Ön is úgy dönthet, hogy házasságot köt ebben az évben. Ha egyedülálló férfi, ne zárja ki az idősebb nőket az életéből. Ha nő vagy, a keresett úriember megjelenik a kutya évében. De találkozni fog egy versenytársával is. A nőknek vigyázniuk kell az érzelmi csalókkal, és ha bizonytalanok kérjen szakembertől segítséget.

Baráti kör: Az emberekkel való kapcsolat jó. Ha javítani szeretné a kapcsolatait, még mindig meg kell tennie valamit. A kutyának és a kakasnak van vonzalmi viszonya. Megkérheti Majmot, hogy csatlakozzon a csoportjához, akkor hárman egy erős kapcsolat lesz. A Majom kapcsolódik a testvéreihez, osztálytársaihoz, munkatársaihoz vagy az ugyanazon generációs rokonokhoz.

Peres ügy, veszekedés: Ha valakivel nézeteltérése volt, vagy peres ügye, akkor jobb, ha a lehető leghamarabb megbékélnek egymással. Ez sok energiát és pénzt fog fizetni. Ha baj van ott menni, akkor keresse, meg a Tigris éveiben születettek segítségét az segít megoldani az, köt tőjük közötti konfliktust.

Egészség: Ebben az évben gyakrabban fog megfázni és köhögni, és ebben az évben hajlamosabbak lesznek a bőrproblémákra. Ennek eredményeként több gyümölcsöt és zöldséget kell enni, és többet kell tennie a test megerősítésére; akkor is kell a megfelelő pihenést is tartani a pozitív mentális hozzáállás. Ha gyenge teste vagy régi betegsége van, javasolom, hogy rendszeresen ellenőrizze, hogy a betegség gyakrabban visszatér. A vérnyomására, légzőszervi problémás, légcső, depresszió, álmatlanság, stb. Ha valaki valamilyen okból késlekedik, akkor a tünetek túlságosan kemények lehetnek. Az ebben a szakaszban lévő aggodalmak sem segítenek, és valójában felgyorsíthatják az érzelmi stressznek köszönhető egészség romlását. A helyzet megértése segíteni fogja az alaptalan félelem vagy félreértések enyhítését.

A legkedvezőbb időszakok a Kakasra 2018-ban: a Sárkány Hónapja (2018 április), a Kígyó Hónapja (2018 május), az Ok Hónapja (2019 januárjában)

Kedvezőtlen időszak:  a nyúl hónapja (2018 március).

Kutya

Megbízható, gondoskodó, becsületes, odaadó, önzetlen.

Mindig őszinte és hűséges, és ott lesz, amikor a legjobban szüksége van rá. Ő mély hűségérzetet élvez és igazságszolgáltatás iránti szenvedélye van, és általában az első, aki bármely személy által elkövetett tévedés ellen szól. És ő nem csak ül és ugat a tisztességtelen játékra, fel fog térni, és valamit megtesz. Mivel nyilvánvalóan önzetlen, mások érdekeit védi jobban, mint a sajátját. Leginkább az emberekkel,barátokkal foglalkozik, és élvezi őket. Nem mindig a legjobb a sok emberben megbízni, de ő barátságos és szerény, és hallgatni fog rád. Időnként lehet félrevezető, védekező és pánikszerű félelem, de mindig tisztában lesz a kötelességeivel, és mindent megtesz, hogy segítsen egy barátjának.

A saját évében úgy érzi, mintha minden pillanatban vigyázna rá valaki, mintha megsúgnák neki hova, merre lépjen! 2018 bán: lerázza magáról mindazt, ami már nem szolgálja a fejlődését, ami visszahúzza, és csak azzal foglalkozik, ami előre viszi. Nem kell panaszkodnia a csillagokról ebben az évben, mert sok szerencsét fogsz élni az életed legtöbb területén. Természetesen problémák merülhetnek fel. Ha elég bölcs ahhoz, hogy alkalmazkodjon az újonnan felmerülő kihívásokhoz, erősíti a karakteredet és fejleszt két kulcsfontosságú tulajdonságot: a tárgyalások művészete és a megfelelő választási lehetőségek. Ha megfelelő körültekintéssel cselekszik, sikerül visszaszereznie mindazt, amit az előző évben esetleg elveszített (pénzt, pozíciót) esetleg még többet is. Az eredményekért nem kel különösebb erőfeszítéseket tennie, így marad ideje arra, hogy fejlessze Önmagát, esetleg új terveket kovácsoljon!

Első negyedévben

A romantikus életed nem lesz nagy változásokon. Ha párban élsz, a boldogság ott lesz: egyfajta egyszerű, de hiteles boldogság, amelyet nap, mint nap meg kell élni.  Ha jelenleg egyedül vagy, várj egy olyan időszakot, amely kedvezően hat a szerelmi találkozásokra. Talán ezúttal találkozol valakivel, aki meggyújtja a szíveteket.

Második negyedév

A csillagok megígérik az életedben gyengédséget és érzéki érzést, és biztosítják a stabilitást és a hűséget. Ha egyedül vagy, a szerelmi életed felmelegszik a legelegánsabb módon. Mégis, nyitva kell tartania a szemét. Ha a szívet elcsábítsák, vigyázzon, nehogy elgondolatlanul belevágjon egy olyan szerelmi történetbe, amely végül megtéveszti.

Harmadik negyed év

Kényelmesen érezheti magát, még több izgatásra van szüksége. Meg kell kapnia az üzenetet egyértelműen, és így a szerelmi életed nagyszerű esélyekkel lesz a legmagasabb szinten. Egyedülállók, akkor nagyon jól tudnád elszenvedni a szeretetet első pillantásra. Légi úton jársz!

Negyedik negyed év

A házasság és öröm uralkodik az életetekben-párban. Élvezze a szerelmi partnere szeretetét és támogatását. Ha a szíved még mindig szabad, többet fogsz nap, mint nap élni, ahogy jön, és tudni fogod, hogyan lehet elnyerni a sok örömet, amelyek az eljutásodig el fognak érni, ahelyett, hogy a letelepedésről gondolkodna.

Karrier: Egy kutya találkozik egy másik kutyával, megtalálja a banda. Ha nagy munkaterhelés van a munkájában, akkor sokkal könnyebb lesz a kutya ciklusában. Ennek, azaz oka, hogy kollégái és barátai könnyebben végigvezetik a feladatot. Ha most nagyon könnyű munkát végeznél, és naponta túl sok feladata van, akkor figyelmet kell fordítania a munkakörnyezet biztonságára. Vagy valaki át kívánja venni munkáját. Ha céged van, és nagyon elfoglalt a növekvő üzletág, akkor kérheti a segítséget az üzleti partner vagy a szövetség. Szeretettel támogatják kéréseit. Ha a cég tulajdonosa és nem működik jól, akkor ne telepítse új üzletágát, vagy bővítse a vállalat méretét. Meg kell nyugodtan gondolkodnia a probléma, helyesbíteni a hibákat, majd fokozatosan próbál új üzleti megközelítést.

Munka: Elképzelhető, hogy őszi hónapokban munkahelyet vált, vagy be iratkozik egy tanfolyamra. Április, október lesznek a szerencsés hónapjai, ekkor érdemes mindenféle nagyobb volumenű terveket megvalósítani. Bár a kutya nincs harmonikus kapcsolatban, április hónapjában, mert a sárkánnyal nincs harmonikus viszonyban. Ha viszont a tigris, hónapjában született, akkor sikerülhet a munkahely váltása.

Anyagiak: Ha, üzletember nem szabad túlzottan bővíteni, ha teljesen biztos abban, hogy jól működik. A kutyák hajlamosak lesznek a pénzcsalásra, és figyelmesen olvassa el a szerződést és a pénzhez kapcsolódó dokumentumokat, hogy megakadályozzák a pénzcsapdába esést. Különösen nem szabad engedelmeskednie a magas érdeklődésre vagy a magas megtérésre vonatkozó ígéretnek.

Szerelem: Az Ön számára a szerelmes kutyák közül az a legfontosabb az, hogy férjhez menjen-e. A válasz igen. Ha stabil kapcsolatod van, és mindent megtalál, amire szüksége van, akkor is választhat egy kedvező napot az esküvő megtartásához ebben az évben a három katasztrófa boldog eseményével való ellensúlyozásának hatására. Ha nincs esküvői terved, a kapcsolatod érintett lesz, és fennáll annak a veszélye, hogy felbomlik.

Egyedülálló kutyák számára, a szerencséje az ellenkező nemekkel. meglehetősen bonyolult. Ez könnyebb lesz a Nyúl, a Ló, a Tigris vagy a Kakas évében született személy számára. Bár lehet, hogy összeomlik valaki, nem hiszem, hogy ez az ideális, és nehéz lesz a kapcsolat kialakítása akkor is, ha ő szándékában áll. Tehát fejleszteni kell a kapcsolatot türelmesen, nem pedig rohadt módon.

Baráti kör: A társadalmi tevékenységed sokat fog növekedni. El lesz elfoglalva, hogy találkozzon testvéreivel, régi barátaival, munkatársaival vagy ugyanazon generációs rokonokkal. Ezért az emberekkel való kapcsolat elég jó. Amikor velük van, sokat beszélhetsz a pénzügyi befektetésekről. Mindenkit érdekelnek a pénz témái.

Peres ügy: Ha van egy peres ügye, viták vagy veszekedések valakivel, akkor erős ellenféllel fogsz találkozni. Ez az ügy sokáig folytatódik. Időigényes, munkaigényes és költséges lesz. Az eredmény kiszámíthatatlan. Ezért a jó közreműködés a velük való egyeztetéshez jó megközelítés. a legjobb módja annak, hogy ellenőrizze a türelmét, és elkerülje az esemény bekövetkezését az elején.

Egészség: 2018-ban a család szerencséje és egészsége Kutyák leginkább sebezhetőek lesznek. Előfordulhat, az is hogy depressziósnak érzi magát. Ennek eredményeként javasolom, hogy beszélgessen barátaival a negatív érzelmek felszabadításáért. A kezére, lábára vigyázzon az éles eszközökkel. Jobb, ha távol tartod a veszélyes dolgokat. Különösen, ha Fém kutya évében született. Egészsége érdekében ne dolgozzon késő estig a munkahelyén. A Kutya földelem ezért érdemes odafigyelni a gyomorra, májra, és az emésztő rendszerére. A nap folyamán, és hajlamos lesz a közlekedési balesetekre különösen Június 6-julius 6-a ló hónapjában, és a Ló órájába 11-13 óra. a Sárkány hónapokban is érdemes oda figyelni április 6-május 6-ig és a Sárkány órájában07-09-ig

Szerencse: A két kutyának ugyanaz a kamata és ugyanaz a célja van. De mindegyiknek megvan a maga fejszéje. Hacsak nincs pozitív pénzes lehetőség, különben jobb lenne konzervatív. Ne légy mohó, még mindig kielégítő év lesz.

A kutya évében született gyerekek

A 2018-as év a kutyajel alatt van. Ha csecsemőre készül, vagy 2006-ban született csecsemő, akkor a kutya évében született gyermekek jellemzői.

A kutya évében született gyermek vidám, kiegyensúlyozott, sportos és kellemes. Ez hűséges, becsületes és intelligens gyerek, aki igazságosságot szeret.

A kutya évében született gyermek elég komoly gyerek, és feleslegesen aggódik. Ezek a gyerekek kedvelik a szüleiket, és engedelmeskedni fognak.

A kutyaévben született gyerekek eléggé gyorsan fejlesztik személyiségüket, és szeretik a tisztességes játékot. Támogatják a diplomáciai meggyőződésüket, egyenlően kezelik mindannyiikat, és szeretik a békét és a csendet.

A kutya évében született gyermek úgy viselkedik, mint egy miniatűr felnőtt. Barátságosak, melegek és nagy humorérzékkel rendelkeznek.

A kutya 2018-ban a legkedvezőbb időszakok:  a Tigris hónapja (2018 február), a nyúl hónapja (2018 március), a ló hónapja (2018 június)

Legalább kedvezőtlenebb időszak: A Sárkány Hónapja (2018 április)

Disznó

Személyisége Őszinte, nagylelkű, materialista.

A Disznó az őszinteség, a tisztaság és az egyszerűség szimbóluma. Természetesen népszerű, de sok integritással rendelkezik. Biztosan bízhat benne. Ő él, hogy szavatolja magát, hogy segítsen másoknak, és természetesen ez teszi őt erősebb emberré.(senkit nem szeretnék megsérteni, de nem minden Disznó jegyben született személy segít a rászorulóknak vagy ismerősein, rokonain) !Néhányan azt mondhatják, hogy naiv és könnyű bolondozni vele, de valójában csak egy optimista ember, aki mindig a legjobb emberekben hisz. Nem sokat mond, de nagyon intellektuális, nagy tudás szomjúsággal rendelkezik. Ő kétségtelenül a házasság típusú, hogy édes, érzékeny és gondoskodó, de időnként lehet birtokos és féltékeny.

A 2018-as kutya évében szembesülni kell azzal, hogy nem mindig válnak valóra az álmai, és ha még is, akkor, nem mindig úgy alakul, ahogyan ő szeretné. Ha, sikerül reálisan felismerni a helyzetet, rá fog jönni, hogy túlságosan magasra tette a mércét, túl sokat vár el másoktól, de önmagától is. Fel kell ismernie, hogy korábban, amikor terveit elkészítette, bizonyos számításokat nem jól végzett el, ennek köszönhetően nem a valóságnak megfelelően látja a helyzetet. Ha, nem makacskodik, hanem rugalmasan reagál, és ha elfogadja a hozzá közel állók, az őt legjobban ismerők kritikáját, sikerül elkerülnie a buktatókat.

Az év első negyedévében

Intenzitással, nagyobb szenvedéllyel kapcsolódhat az élethez. Ha megmutatja, milyen erőteljesen érzi magát a társával kapcsolatban, biztos lehet benne, hogy pozitív benyomást kelt. Egyedülálló emberek, nagyszerű esélye lesz, hogy döntő találkozásra legyenek képesek. Ez a szerelmi viszony akár fejjel lefelé fordíthatja az életét.

Az év második negyedévében

A szerelmi horizont valóban tisztázza. Erősítené a kapcsolatot a házastársával vagy a társával. Ha egyedül vagy, akkor sokkal jobban vágy a társaságra, és ez nagyon jó dolog lesz! Gyakran el fog menni, elfogadja a meghívókat, és nagyon ígéretes találkozásokkal találkozik. Lehetséges, hogy egy egyszerű barátság intimebbé válik.

Az év harmadik negyed évében

Ha párban élsz, nagyon romantikus időt töltöttek együtt. Használja ki a pozitív beáramlások előnyeit: Tegye elsőbbségbe a szerelmét. A kis ajándékok és az őszinte bókok nagy hatással lesznek a közös boldogságra. Ha egyedül vagy, nem marad sokáig ebben az állapotban. Nyisd ki a szemed: Az a személy, akit vártál, nem lesz messze.

Az év negyedik negyed évében

Ha, már megtaláltad a párod lelkét, a kapcsolatod vissza fog térni. Ünnepelje e tiszta és igaz szeretet szépségét. Egyedülálló emberek, legyenek készek egy különösen kedvező időszakra.

Karrier: sok kompromisszumot hoznak létre ahhoz, hogy szakmailag sikeresek lehessenek. Számos akadálya van az útjukon, de ha nem adják fel, akkor sikeresek lesznek. Miután megoldotta az akadályokat, látni fogja a fényes karrier jövőjét. Amint vet, úgy arat.

Állásváltozás: Ha egy cég új munkát kínál, akkor fel kell kérdeznie magát, vagy sem. A kihívás nagyszerű. Ha a szakmai tapasztalat, a munka iránti lelkesedés, a korlátlan energia van ott, akkor fogadja el a lehetőséget. Ellenkező esetben a jelenlegi helyzetben marad. Ha lusta vagy, akkor egy kövér disznó nehéz felmászni a hegyre.

Anyagiak: A Disznó szülött pénzügyeit általában a Kutyák kezelik. Óvatosnak kell lenniük ezen a téren, hogy kire bízzák a pénzügyeiket. A Disznót gyakran rossz szándékú emberek vehetik körül. A nyár a tűzhöz kapcsolódik ezért a nyár folyamán szerencséje sokkal jobb lesz a nyár folyamán.

Szerelem: nem kell aggódnia a szerelmi kérdésekben. Bár az év elején változások történhetnek. Ez azt jelenti, hogy megtalálhatja a szerelmi kapcsolatot, ha keményebben próbálkozik. Ha egyedülálló, és keresi a szerelmet, akkor biztos,hogy megtalálja a társát. Ha szerelmes, esetleg szembe kell néznie néhány kérdéssel, hogy szorosabb szerelmi kapcsolatot fejlesszen ki. Meg kell oldani a problémákat, használja a bölcsesség és őszinte hozzáállást fenntartani a kapcsolatot. Ha házas, akkor gyakran a házastársa gondozásával foglalkozik. Mindkettőnek több időt kell töltenie a családra, és meg kell osztania a családi házimunkát.

Szerencse: A szerencsének fokozatos javulása a múltban felmerülő szorgalmas erőfeszítéseknek köszönhető. Némelyek még szerencsésebbek, mint mások, mivel a megfelelő időben vannak a megfelelő helyen. De a jó eredmény nagy része elsősorban a szorgalmas teljesítmény és a becsületesség.

Egészség: ügyelni kell a gyomor és az emésztőrendszer problémájára,és a májra. A kézre a lábára és az idegrendszerére. Ne fogyasszon  túl sok cukrot,és diétázzon.

A 2018-as disznó legkedvezőbb időszakai:a Tigris hónapja (2018 február), a nyúl hónapja (2018 március), a kecske hónapja (2018 július), a patkány hónapja  (2018 december)

Legkedvezőtlenebb időszak: A kígyó hónapja (2018. június)

A 2018 év a hullámvasút éve!

A kínai naptár ötvözi a nap-, hold- és ősszel kapcsolatos naptárakat. A származik ága naptár egy 60 színű állatjelző naptár ciklusa. Az állatjelek színei az öt elem.

Öt elem: fém, víz, fa, tűz és föld. 12 állat jelek: Patkány, Bivaly, Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya és a Disznó a szár –ága szekvenciája a kínai asztrológiai éves, havi, napi és óránkénti ciklusokra vonatkozik.

Hónapok

Január= Bivaly

Február= Tigris,

Március= Nyúl

Április=Sárkány

Május=Kígyó

Június=Ló

Julius=Kecske

Augusztus=Majom

Szeptember=Kakas

November=Disznó

December: Patkány

Ezek a nyomok a 2018-as év hullámvasút Évének megjósolására szolgálnak

Ha,szerencsés elemed a fa

2018 Hónapok

Faipari

Ha a fa a szerencsés elemed, a tavasz a szerencsés szezon. Február és március a kedvező hónapok. 2018. februárja a férfi Fa Tigris hónapja. A Tigris a Fa csoportban van. 2018 márciusában a Női fa hónap. A nyúl a facsoportban van. A februári és a márciusi szár és szárnya a fa. A fa nagyon erős ezekben a hónapokban.

Férfi fa kapcsolódik a magas fa. A női fa kapcsolódik a fűhöz. A fa tele van energiával, hogy kiterjessze területét tavasszal a hegy felett. De lassulni fog a tavasz után. Tigris vadászni tud minden kutyát. De nincs elég energiája ahhoz, hogy nyáron és ősszel verte meg az egész kutyacsomagot. A fa megújul télen.

Ha,szerencsés elemed tűz

2018 Hónapok

tűz

Ha a tűz a szerencsés elemed, a nyár a szerencsés szezon. Május és június a kedvező hónapok. 2018 májusa a Nő tűz Kígyó hónap. A kígyó a tűzcsoportban van. 2018 júniusa a Férfi Föld Ló hónapja. A ló a tűzcsoportban is van. Mind a májusi, mind a júniusi szára és ág tüzet tartalmaz. A tűz nagyon erős májusban és júniusban. Jól fogjátok magatokat érezni ebben az időszakban.

A fa segíthet a Tűz égésének. A tavasz az erős Tűz ciklusa. A tűz el fogja veszíteni a hőt, ha az időjárás lehűl. A tél túl hideg a tüzért. Ez azt jelenti, hogy nagyon jól érezzük magunkat az év elején, akkor szerencsésnek érzi magát, és minden megtörténik. De ne kockáztasd meg a szerencsédet mindig jó legyen a nyár után is. 2018 júliusában a Föld Kecske a Föld csoportban van. A Föld tartja a Tűz hőjét. A Tűz vagyona júliusban folytatódik. A télen sokkal konzervatívabbnak kell lennie.

Ha,szerencsés elemed a Föld

2018 Hónapok

Föld

Ha a Föld  szerencsés elemed, akkor április, július, október és január rendszerint a kedvező hónapok. Mivel a Tűz a Föld anyai eleme, a Tűz és a Föld együtt erősebbé teheti a Földet. 2018 júniusa a Férfi Föld Ló hónapja. A ló a tűzcsoportban van. 2018 júliusában a Föld Kecske. a Föld csoportban van. A nyár a szerencsés szezon. 2018 áprilisában a Tűz Sárkány hónap. A sárkány a Föld csoportban van. 2018 októberében Víz Kutya hónap. A kutya a Föld csoportban van. Ezért szerencséje áprilisban kezdődik és október végéig tart.

2018 óta erős földi kutyaév, szerencséje egy évig tart. Kezelheti, hogy az április a kiváltó hónap, a nyár a csúcsidő, és október egy bónusz hónap. A grafikonon két barna vonal látható. Az alsó a 2018-as ciklusokból származik. A legmagasabb a 2018-as Földdel ötvözi. Látod, hogy a 2018-as szerencse kettős.

Ha,szerencsés elemed fém

2018 Hónapok

fém

Ha a fém a szerencsés elemed, az ősz a szerencsés szezont. Augusztus és szeptember a kedvező hónapok. A 2018 augusztus a Férfi Fém Majom hónapja. A Majom a Fém csoportban van. Szeptember 2018 a Női Fém Kakas hónap. A Kakas is a Fém csoportban van. Augusztusban és szeptemberben mind a szára, mind az ág ági fémet tartalmaz. A fém nagyon erős augusztusban és szeptemberben. Jól érzed magad és jó lesz, amit fogsz csinálni 2018 őszén.

Úgy tűnik, hogy a Fémnek nincs támogatása 2018 elején. A szerencsének várnia kell az őszig. De a 2018 egy erős Föld kutyája éve. A 2018-as Föld a Fém anyai eleme. Ez azt jelenti, hogy a Föld teljes mértékben támogatja a Fémet. Bár a Fém nem jelenik meg 2018 első felében, azok az emberek, akiknek a Szerencsés eleme a Fém már kényelmes hónapokkal érkezik ősz előtt.

Szerencsés elemed a víz

2018 Hónapok

víz

Ha a víz a szerencsés elemed, a tél a szerencsés szezonod. November és december a kedvező hónapok. 2018 novemberében a női víz Disznó hónap. A Disznó a vízcsoportban van. 2018 decemberében a Férfi Fa hónap. A patkány a vízcsoportban van. Mind a november, mind a december vízzel rendelkezik. A víz nagyon erős és hideg novemberben és decemberben.

A 2018 egy nagyon erős Föld év. A víz fél a Földtől. A 2018 nem fog úgy jönni, ahogyan elvárta. Ne támadja meg a lehetetlen küldetéseket a tűz nyara alatt, bár a tűz fél a víztől. Ez azért van, mert a Tűz gyermek a Föld, amely megvédi az anyját. Röviden, szerencsés eleme a Víz alatt nyugodtan kell aludnia a föld alatt, de hirtelen 2018 télen fog megjelenni. Érezni kell, hogy valami fokozatosan jobb és simább lesz a fém ősszel.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.