Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Mi várható 2018 –ban Numerológia szerint.

Mi várható 2018–ban Numerológia szerint.

2018: A mester 11/2 univerzális év!

Az egyik oka annak, hogy egyszerűen nem tudsz ellenállni az újévi határozatok meghozatalában, mert érezni kell egy nagyon éles, nagyon mélyreható váltást az energiában az egyik évről a másikra. A számok alapján tagadhatatlan. A számmisztika területén az Univerzális Év olyan, mint a táj vagy a terep, amelyet egész éven át vezet, és számítással számolva az aktuális év számát. Úgy gondolhatja, hogy ez az állam vagy az ország, amelyen keresztül haladsz az éves "úton. "Egy univerzális év azt jelenti, hogy a bolygón mindenki érezni fogja az adott évhez kapcsolódó energiát egy egész évben. A számok ellenőrzése után 2018-ban 11-et kapunk, amikor hozzáadjuk a teljes évet. 11 ismét 2-et vesz fel, amikor egy számjegyhez adjuk hozzá. Tehát elég jó év mindenki számára. 2 minden lehetséges áldást és javítást biztosít minden lehetséges módon.

A veleszületett tulajdonságai a tevékenység, az energia, a kezdeményezést bemutató képessége kreatív és tehetséges 2. számú számot minden eddiginél jobban követelni fogja. Mit jelent neked? Az a tény, hogy a legjobb lehetőséget kapsz arra, hogy az év minden fordulóján felülkerekedjenek versenytársaid között  még azok is, akik gazdagabbak az életben, széles körű kapcsolatokkal és valóban általánosak.

A csillagok értékelni fogják a kitartásodat és az odaadásodat, és magasabb jövedelemmel, karrier-növekedéssel és vonzó javaslatokkal jutalmaznak új tevékenységi területekre való bejutáshoz. A legfontosabb, hogy bízz a saját erőfeszítéseiben, és hogy minden, amit elértél, sikeres lesz.

A 2. szám sikereket ígér a magánéletben: a 2018 új ismereteket hoz, amelyekből egy új család vagy egy sikeres üzleti partnerkapcsolat nőhet. Olyan emberekkel, akikkel ismerkedtél régen, házastársakkal, rokonokkal, közeli barátokkal vagy kollégákkal, azt javasolom, hogy szeretővé váljék és ellenőrizhessük az erőszakos cselekmények kitörését.

Az egyetemes évet számszerűsíti azáltal, hogy egyszerűen hozzáadja az aktuális év számát (ebben az esetben 2018-ban) a következőképpen:

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 11

A 11 a Mester száma

Ezután csökkentse újra:

1 + 1 = 2

Néhány numerológus soha nem csökkenti a Mester számokat, így ez egy 11 éves univerzális lenne.

Más numerológusok a Mester számokat a következőképpen írják:

11/2

Mindannyiunknak kezdődik érzés, ez az energia január 1-jétõl 2018-as és akkor ér véget december 31-én 2018-as.

Mit kell tudni a 11/2 univerzális évről?

A Numerológiában a mesterszám ismétlődik. A legismertebb a 11-es, a 22-es és a 33-as pedig mesterkurzusok, amelyek az emberek számtani diagramjaiban szerepelnek, vagy mint az egyik "mag" számuk a diagramban, vagy az irányító energia egy adott ciklus vagy tranzit alatt.  A Mester-számok ereje a benne rejlő polaritásban rejlik.  A 11-es számmal az ismétlődő 1-es szám férfi vagy férfias energiának tekinthető (kétszeresére nő), ami a 2. számhoz vezet, ami NŐI vagy Nőies energiának tekinthető. Ezért ez az energetikai mátrix mérhetetlen erővel bír, a férfias és női energiák keverésének legoptimálisabb tulajdonságainak konvergenciájával. 

Érdemes felismerni, hogy a mester száma olyan intenzitással jár, amely tagadhatatlan.   Általában megfigyelhető, hogy a mesterek száma magasabb spirituális célt hoz, függetlenül attól, hogy hogyan határozhatja meg. A mester számok nagyobb frekvenciát és vibrációs hatást gyakorolnak. Energetikusan szólva mindig nyomást gyakorolnak rád. Tehát gyakorlati szempontból a 2018 év olyan év, amikor az energia támogatja és irányítja mindannyiinkat meglehetősen intenzív. Ez azt jelenti, hogy érezni fogjuk, hogy magas hangulatban keverednek bizonyos mértékű szorongással. Meg fogjuk érezni egy állandó lökést, és húzni kell, hogy több legyen és csináljuk jobban, gyakran a figyelemelterelésig. Azt is észreveheti, hogy magasabb elvárások vannak magadra, még akkor is, ha mások nem láthatják, hogy ezek az érzések belülről jönnek. Mindenki megkapja a belső hívást, hogy felemelje az idei évben.

Tehát mi ez gyakorlati szinten az Ön számára? Ez azt jelenti, hogy itt vagyunk, hogy "elsajátítsuk" az általunk bemutatott elemeket a Mester által bemutatott frekvencia, rezgés és "téma" alatt. Ez azt jelenti, hogy erősségeinket erősíteni fogjuk, és mégis szembesülünk több jelentős kihívások.  A lényeg: Nem könnyű! A mester számok nemcsak azt követelik meg, hogy lépjünk fel, és vezető szerepet töltsünk be az életben, hanem egymásnak ellentmondó követelményeket támasztanak velünk szemben. A Mesterszámok veleszületett konfliktusban vannak magukkal.

Nézzük például a 11. mester számot.

 A 11 egy kettős - mindent az énről, a kreativitásról, az intuícióról, a függetlenségről, az innovációról és az önbizalomról. A 11-es alapenergia azonban a 2, amely másokról szól, a partnerségről, a csoportdinamikáról, a támogatásról és a színfalak mögött. Szóval láthatja, hogyan érezzük a konfliktusokat és esetleg zavaros helyzetet, amikor a 11-es energiával foglalkozunk? A Mester számokkal való munkavégzés maratoni Különösen ebben az évben kell vonzódnunk, rugalmasnak kell lennünk, magunkat kell tennie, és a megfelelő felszerelésbe kell befektetnünk.

Mi is alázatosan fejlődünk és cselekszünk.  A mester számok mindig bizonyos fokozott ego-t hoznak a játékba. Ezért leszünk a gyors úton, hogy megtanuljuk, hogyan kell szintetizálni és lágyítani az egót anélkül, hogy szublimálnánk a kiváló ajándékokat. Egy őszinte és mélyen alázatos érzéssel kell kapcsolatba kerülnünk, mielőtt bemutatjuk és kihasználjuk a mester számának erejét. Ahogyan Őszentsége, Pál Ferenc (2017) azt mondta: Engedje meg, hogy hangosan és világosan szóljak. Minél erősebb vagy, annál inkább hatása lesz az emberekre, annál felelősebbek vagytok, hogy alázatosan cselekedjetek. Ha nem, a hatalmad tönkretehet, és tönkreteszi a másikat."A mesterszámú misszió másik kifejeződése túlterhelő érzelmekké válhat, ami nem növeli meg a magasabb szintű hívásokat.

Ezzel azt mondta, készülj fel egy év spirituális megvilágításra!  A legfontosabb koncepció, hogy megértsük, hogy a 11. mester a szellemi hírvivő. A Mester számok magasabb frekvenciát, vibrációt és spirituális célt hordoznak. Energetikus értelemben mindig az önmegvalósítás és az önmegvalósítás magasabb formájává teszik minket. A Mesterkód megköveteli a terjeszkedést és az evolúciót, de a terjeszkedés és az evolúció leggyakrabban a súlyos vagy intenzívebb körülményekre vagy válaszokra reagál. A legfontosabb az, hogy megértsük, mi a 2 alapító energiája a mi évünkre, majd azt, hogy megtudjuk, mit jelent a 11 Mesterszám.

A 11 egy kettős 1 - mindent az énről, a kreativitásról, az innovációról, a függetlenségről, az innovációról és az önbizalomról. Épp most tapasztaltunk egy 1 univerzális évet 2017-ben - az újjászületés intenzív éve, új kezdetek és kezdeményezés. A 11-es alapító energiája azonban a szerelemről, a másokról, a partnerségről, a türelemről és a támogatásról szól. Szóval láthatja, hogy ha mindannyian érezzük az ez évi 11 energiáját, akkor az idő nagy részében valami ellentétesnek érezzük magunkat? Az év legfontosabb energiája a 2-es számban van.   A 11-es Mesterszám nélkül a 2 Univerzális Év lassabb és türelmes építési év.  Energiája lassú leállásokat, késéseket és néhány frusztrációt kínál az út mentén. Ez egy év, hogy lelassítsuk a tempót, és inkább összpontosítsunk másokra, ne pedig közvetlenül magunkra - a 2. számú a szeretetre, az érzelmekre és a kapcsolatokra koncentrál.

Mindannyian csak egy hároméves átmeneti ciklust (az univerzális éveket 8-9-1) és a 2018-at állítólag egy pihenő pillanatnak tartunk - egy idő, hogy összegyűjtsük és összpontosítsunk a szeretetre és a kapcsolatokra.  Ez egy nagyszerű év, hogy jobban megismerjük magunkat és érjük el a hiteles érzelmi életünket. Ez egy olyan idő, ahol fokozott érzelmeket és emelkedett intuitív értelemben fogunk élni. Meg kell hagynunk a futást és elvesztenünk magunkat a "büdösségben", ameddig észrevennénk, fejlesztenénk, táplálnánk és bevennénk. A 2. szám hangzása diplomáciai, közvetítő, szerető és érzelmileg hangolt. Optimális kifejeződése a türelem, az igazságosság, a diplomácia, a szolgálat, a szeretet és a szeretet.

A 11/2 univerzális év során mindannyiunk számára átfogó küldetésünk, hogy tisztázzuk felelősségünk korlátait, és megtanuljuk együttműködni a harmónia, az egyensúly és a kölcsönös tisztelettel.  A mesterek száma azonban ütköző napirenden mutat minket. Értsd meg, hogy a "mester" azt jelenti, hogy "tanár". És a mester számok mindannyiinkat elárulnak, hogy "életben tartsák" életünket oly módon, hogy talán magasabbak.

Ha mesterszámmal dolgozik, olyan, mintha egy tehetséges iskola beiratkozott volna.  És csak azért, hogy bonyolítja a dolgokat, a 2018-as energia ösztönzi - a 2-es számon felvázolt küldetés tetején, hogy kreativitásunkat, intuíciónkat és gyógyító képességeinket az egész emberiség javára használjuk. A kettős 1 a vezetésről és a bizalomról szól - a 2 a harmóniáról és a szeretetről szól. Tehát látja, hogy az idén néhány furcsa és egymásnak ellentmondó élményt kínálhat az egész fórumon. Ha asztrológiailag hajlik, akkor a Charon alakjával, való kapcsolatával elmélyülhet a 11-es számú kapcsolata. Megnevettük a 2018-at "A sebesült gyógyító éve". Energiája alaposan mély és mély gyógyulást kínál. Mégis, ez a "gyógyulás" nem feltétlenül látható kívülről. Gyakran egy belső gyógyulás - a szemléletváltás, ami a valóság legfontosabb értelmi értelemének és a benne belüli helyének átkonfigurálását eredményezi.

Hogyan használjuk a 11/2 univerzális év erejét

Siess és várj.  A 2018 továbbra is cselekvési év lehet, de alatta késés, leállás és kikerülések jelennek meg. Mind az elszántság, mind a türelem a követelmények - a kényes egyensúly a cselekvés és lehetővé teszi. Ez majdnem olyan, mint a sürgősség, amikor új munkahelyre vagy egy vállalkozás megindítására kér. Szükségünk lesz egy tervre, megfelelő finanszírozásra, és arra a kitartásra, hogy megyünk a teremtés áramlásával - ami ritkán (ha valaha is) egy lineáris út. Ne felejtsük el, hogy még akkor is, ha a dolgok szuper elfoglalt állapotban vannak, váratlanul leállunk, lelassítunk és késlekedni fogunk, ha nem egyenesen átirányítjuk. Ideje gondolkodni a lábunkon és bízni az időzítés és az át fogó menetrend bizonyos értelemben.

Kettős.   Készüljön fel az intenzitásra az egész évben. A kettős 1-es ajánlat duplája az örömnek, és megkétszerezi az 1. számhoz kapcsolódó kihívásokat. Az idei évben mindannyian nyomást gyakorolunk arra, hogy lépjünk hatalomra, megtaláljuk az individuációunk érzését és az egészséges függetlenséget. Mégis, az alapító energia lágyabb, folyékonyabb, és minden a másokkal való összekapcsolódásról és integrációról szól. Biztos, hogy ez kényes egyensúlyt teremt, biztos lehet benne. Mégis csak azzal, hogy tudjuk, hogy az év egy "teeter-totter" effektust kínál nekünk, hogyan hozhatunk létre optimális eredményeket magunk számára. Ha valóban bele tudunk merülni az intuitív értelemben, hogy mikor kell az eredményeket elérni (az 1 energiája), majd vissza kell térnünk és várnunk kell (a 2 energiája), akkor a mágikus dolgok áthatolhatnak. Nem fognak olyan módon megjelenni, ami illeszkedik a tervezőbe.

Megismerni téged.  Míg a világ továbbra is zümmög a körülöttünk, a nyavalyás sebességgel, az alapul szolgáló energia abban rejlik, hogy kapcsolatokat építsen kapcsolatba. Ez egy olyan időszak, amikor mindannyian keresni és művelni fogjuk a "törzsünket" - azok a népek, akiket valóban szeretnénk.

Ha az a kijelentés, hogy "Ön tükrözi az öt embert, akivel a leginkább időt töltötte", igaz, akkor ez az év, amikor megcsinálja az öt embert. Időre és szándékra van szükség ahhoz, hogy elszakítsunk bizonyos emberektől, akik elvezetnek bennünket, vagy elbocsátanak minket. Itt van az ideje létrehozni egy olyan új vagy "továbbfejlesztett" támogatási rendszert, amely ösztönzi és támogat minket abban, hogy magunknak a legjobb verziója legyen. És ez nem történik meg egyik napról a másikra.

Ez egy év a szerkezetátalakítás egy makrokozmosz és mikro kozmikus szinten. Ez idő alatt, meg fogjuk találni azokat a lehetőségeket, hogy mélyen magunkat ássunk, és megismerkedjünk azzal, hogy ki vagyunk valójában -, és meghatározzuk, fejlesztjük, és birtokoljuk. És akkor a kettős úttörő 1 energiája arra kényszerít bennünket, hogy vezessen és kockázatot vállaljon.

Szerelem. Szerelem. Szerelem.

  A Szerelem és a Félelemsürgető témává vált. A 2. szám sikereket ígér a magánéletben: a 2018 új ismereteket hoz, amelyekből egy új család vagy egy sikeres üzleti partnerkapcsolat nőhet. Olyan emberekkel, akikkel ismerkedtél régen, házastársakkal, rokonokkal, közeli barátokkal vagy kollégákkal, azt javaslom, hogy szeretővé váljék és ellenőrizhessük az erőszakos cselekmények kitörését. A 2 a szív energiája, és a 2018 kihívást jelent mindannyiunk számára, hogy meghatározzuk magunknak azt, hogy ez mit jelent a világ számára és mindannyiunk számára egyénileg.

Kihívások a 11/2 univerzális évvel

Válság, bárki?  Ha 2018-ban reménykedtek a könnyű utcán, akkor is. sajnálom.  A 11/2-vel kapcsolatban mindannyian intenzív kihívásokkal küzdő körülményekről van szó, és a másik oldalról erősebb, szellemileg fejlődött, és kész arra, hogy segítsen másoknak. A megvilágítás jön a sötétség tapasztalatával és a fény megválasztásával. 2018 sokan lesznek a térdünkön. Nem lesz könnyű, vagy semmilyen módon kényelmes - mégis mélyen mély és örömteli a válságon átmenni és állni. Együtt tanulunk megérteni, hogy az emberekre (és gyakorlatilag mindenre) vonatkozó "pillangóhatás" mérhetetlen.

Nyomás alatt.  Bármikor, amikor cikluson belül mesterkéltünk, megtapasztaljuk a szorongás fokozott érzetét. Ha ezt megérthetjük a go-go-ban, kedvesebbek lehetünk magunk számára, és egész évben kiterjeszthetjük bizonyos mértékű helyet másoknak. Ne felejtsd el, hogy mindenki ezt érzi, nem csak te. Ha érezzük magunkat, akkor más emberek is esélyesek. Ha túlterheltnek érzed magad, akkor más emberek is esélyesek.

Ha úgy érzed, hogy feldühödött, akkor más emberek is vannak. Ebben az évben nyomóizzó van, és mindannyian hasznot húzunk, és megengedjük, hogy kiabáljunk egy kis helyiségben - magunknak és másoknak a fedélzeten.  Ne feledje, hogy a 2. szám a türelem és a diplomácia tanára.  A 2-es számú kegyetlen vicc az, hogy a hatalma a legnagyobb kihívás.  A 2. szám a szeretetet, a türelmet és a diplomáciát tanítja, és mégis mi kell ahhoz, hogy ezek a fontos tanulságok megismerjék? Ez így van, konfliktus

. Ezért amikor egy ciklust tapasztalunk a 2-es számon, több olyan helyzetben találjuk magunkat, amelyek egészséges érzelmi elváltozást és racionális megkülönböztetést igényelnek. Ez egy olyan év, amikor mindannyiinkat fel kell kérni arra, hogy visszavonuljanak, és bizonyos távolságokat nyerjünk saját szilárd álláspontjainkból, és megpróbáljuk megnézni az egyenlet mindkét oldalát, hogy nyereséges forgatókönyveket dolgozzunk ki, ahelyett, hogy a nyerési veszéllyel járnánk.

Összességében a 11-es Univerzális Év a reflektorfénybe helyezi a világban a szeretetet, a diplomáciát, a vezetést és az egyéniséget.  Nem feltétlenül könnyű, de ereje villázó. Az év lehetőséget teremt egyes látomásos eszmék és eszmék megkezdésére. Mindannyiunk számára arra van szánva, hogy alaposan megnézzük, hogyan szeretjük, és hogyan szeretjük szeretni őket. Ez egy tökéletes idő egy bizonyos mélyen behatott és elavult hitrendszer tisztítására, amelyet meg kell vizsgálni, hogy mi is, és hogy legyen "csoportos" döntés, hogy visszavonja a pusztító normákat, és felváltsa őket olyan frissített paradigmákkal, amelyek felemelik az összes mi a világon egy harmonikusabb létállapotba. Ez minden szinten - politikailag, környezetileg és minden más módon - mindenekelőtt a mindennapi kapcsolatokon és tevékenységeken át fog terjedni.

2018 hónapról hónapra

Egy olyan évben, amely már a legjelentősebb befolyással bír (mind a hamis, mind a ténybeli) információkkal, január és október csúcspontja ebben a tekintetben. Hosszú rejtett tények jönnek fel a felszínre, titkok kiderülnek, és a magas rangú emberek vannak kitéve ezekben a hónapokban.

Februárban, májusban, júniusban és novemberben különösen veszélyeztetettek a természeti katasztrófák, valamint a pénzügyi piacok felfordulása. 

Április minden munkanélküliségre összpontosít, sztrájkra vagy egyéb munkahelyi nyugtalanságra számíthat.

Március és december középpontja a szabadsággal való visszaélés nemzeti és nemzetközileg is, valamint áttörést jelent a szabadság helyreállítására olyan helyeken, ahol korábban kevés volt. Gyors változások és sok zavargás lesz.

Szeptember és november érzelmeket és szenvedélyt hoz a felszínen, ami jelentős felfordulást okoz a világon. 

A gazdagság napjai 2018-ban

Minden évben vannak olyan napok, amelyek nem kedveznek a pénzügyi tranzakcióknak.

A jólét nélküli napok 2018-ban:

Január 4-én, 6-án

Március 5-én, március 7-én

Május 4-én, május 6-án

Július 3-án és 5-én

Szeptember 1-jén, szeptember 3-án

Október 31

November 2

December 30

2019. január 1-jén

Ezek a napok nem érdemes pénzügyi megállapodásra, ne fektessen be pénzt a bankban, nem érdemes indítani vállalkozást, üzleti, tárgyalásokat, sem. Általában kerülni kell minden pénzbefektetést, amelyből nyereséget szeretne.

Személyes év

Az egyik dolog, amit a Numerológia iránt szeretem, az, hogy meglehetősen csodálatos (és rendkívül pontos) információkkal szolgál életünk minden vonatkozásáról, személyiségprofilunkról az egész életünk során tapasztalható ciklusokra. A Személyes Éve olyan, mint egy tégla, amely az életed felépítésének falát alkotja. Növekedésed és fejlődésed egy 9 éves szakaszban található meg. Minden ciklus szimbolizálja az egy periódus célvonalát és egy másik időszak kezdetét az életedben. Minden egyes periódus eltér a tempójától és az előrehaladástól, ahogy az alábbi 9 szakaszból látható.

Példa arra, hogy miként számíthatja ki a személyes évet 2018-ban

Példa

A személyes év mindig születésnaptól születésnapig számoljuk.

1970+2+4-én született ezért a 2017 es évvel számolunk.

2017+2+4=34=7

7-es személyes éve van születésnapjáig.

2018+2+4=35= 8-as személyes év lesz.

Életkor:47-éves volt 2017 2018  48:összeadjuk és megtudjuk,hogy mi várható születésnaptól születés napig!

47+48=95 9+5=14

1+4=5

5-ös korosztály

Vannak tendenciák, hogy elveszítsék az irányítást és az irányt, függetlenül attól, hogy milyen kérdései vannak az Ön személyes éve ciklusának előtérbe helyezésében. Ugyanakkor az a képességed, hogy együtt dolgozhatsz azzal, amivel a improvizációhoz és a dobozon kívüli gondolkodáshoz - erős és győzedelmeskedik a káosz érzésének, amelyet ez a korosztály hoz. Gondolj arra, hogy energiát nyerjen az energiában, de a belső vezetékeid nem egészen a munkához tartoznak, így az energia egy része pazarláshoz vezet, vagy felesleges törést okoz. Ez különösen akkor van, ha a személyes éve ciklusa 3 vagy 7, amelyek mindketten úgy érzik, mintha egy horgonyt használnának, nem annyira energiafelhasználást. Az év utolsó éve egy kicsit megnyugtatja a dolgokat.

7-es személyes éve van február 4-ig február 4-től 8-as személyes éve lesz.

Személyes éve 1-től 9-ig, és minden személyes évnek saját rezonanciája van.

Személyes évek

1 személyes év:

Ez az új kezdetek, függetlenség, kezdeményezés és eredmény. Világosabb, mint tavaly, és egy új kilencéves ciklus kezdete. Ez a tökéletes év, hogy bármit elkezdjenek, hiszen az új kezdetek és az idő, hogy átveheti az idejét és az egész életét, ez is az ideje, hogy újra elinduljon, és újból elinduljon. Évente, mivel ilyen sok növekedést és lehetőséget kínálnak. Ez, azaz év, amely arra ösztönzi Önt, hogy az elmúlt 9 év tanulásait alkalmazza. Légy türelmes és eltökélt, a magokat elkel ültetni, majd gondoskodni kell róluk, és figyelni kell őket. Tudja, hogy lesznek hibák, de az év arra van tervezve, hogy megtanítson néhány gyorsított leckét az önbecsülésről, bízva magadban és bízva kreativitásában.

 2 -es személyes év= Kapcsolatok, összehangolás

Tavaly elültette a magjaidat, így ebben az évben meg fogja találni az elmúlt évben elkezdett munkát. Ez egy olyan év, amely megköveteli az introspekciót, amíg várakozik a dolgok megtörténésére, nem lesz, gyors cselekvés vagy rászorulók segítik ebben az évben. Ez egy év a megértés és az épület, egy év létrehozása és fenntartása az egyensúly és a harmónia minden dolog. A magok csíráznak, de ez nem lehet rohanó dolgok nem mozogni olyan gyorsan, mint szeretné ebben az évben, de ez egy kivételes év az érzelmi növekedés és megértés.

A 2018 egy lassan mozgó év, melynek célja a "megfelelő időzítés" iránti bizalom megteremtése. Az Univerzumnak van hátra, de gyakran úgy érezheti magát, mintha szopogatna a munkában. Olyan érzés lesz, mintha háromlépésnyire haladna előre, négy lépésben hátra bármikor. Koncentrálj mélyebb kapcsolatok ápolására a belső körödben. Ez egy fantasztikus idő a hálózatépítéshez, az "egy" megtalálásához vagy a kapcsolatok újbóli létrehozásához az intim kapcsolatoddal. Mindazonáltal ne várjon semmit a gyors ütemben.

3–as személyes év

Ez az elmúlt két év után a megértés éve, érezni kell, hogy érzelmileg ékesszólóbbnak kell lenni, és meg kell értened, hogy az életedben minden kapcsolat jobban megérthető, ez egy olyan év, amikor kénytelenek vagyunk megnézni azokat a dolgokat, a szőnyeg alá söpörte, ez elég nehéz év lesz, és a legjobb módja annak, hogy el tudja fogadni a kihívásokat, és tanulni és növekedni fog tőlük, a kreatív gyümölcsök az év végéig indulnak. Az önkifejezés mindennél fontosabb, érezheti a késztetést írni vagy festeni.  Ez egy olyan év is lehet, amikor megkérdőjelezheted, hogy az érzelmeidet egyértelműen és hatékonyan fejezzük ki, így rengeteg lehetőséged van arra, hogy gyakoroljuk ezt a játékot. Végül az év leckéje megtalálja örömeit, fejleszti és cselekszik. Lehet, hogy meg kel birkózni néhány váratlan érzelmi magassággal és mélyponttal.

4-es személyes év

Ez, azaz év, hogy figyeljen az üzleti életre, a karrierre, az otthonra, a családra, az összes olyan dologra, ami a biztonságot varázsolja. Ez, azaz év, amikor megnézzük és kezeljük a pénzügyeinket, hogy gondoskodhassunk otthonunkról. Ez az év nagyon jó építkezésre, otthoni felújításra, javításra, és a család biztonságágáról.

Ideje keményen dolgozni és élesíteni a készségedet. Ez egy komolyabb év, amely kemény munkát igényel ahhoz, hogy megalapozza mindazt, amit dolgozott: a munkát, a kapcsolatokat, az egészséget vagy a családot.

Bár időnként kissé hálátlannak érezheti magát, a jutalmakat akkor kapja meg, ha lépésről lépésre eléri a céljait. Lassan és egyenletesen nyeri a versenyt. Ez egy év, hogy fordítsanak különös figyelmet az egészségére. Önnek tudatosan kell időt vennie az öngondoskodásra. A 4 ciklus arra is kipróbál, hogy néhány olyan régi családi probléma merüljön fel, amelyet a felszínre kell hozni, vagy más módon kell megoldani.

5 –ős személyes év

Függetlenül attól, hogy kész vagy sem, ez a személyes év kínál változást, a dolgok fejjel lesznek, vagy a fejükre kerülnek. Ha valami nem működik, akkor ez az év a felszabadulásnak, az utazásnak vagy a költözésnek éve, a nem működő kapcsolatok megszüntetéséért, a spiritualitás érdekel. Beszélhet valamilyen tanulmányozással, vagy tanulhat egy nyelvet, ez egy év, amikor új dolgokat próbál ki és merészel. Többször megkérdezhetjük önmagunktól mit jelent nekünk a szabadság? Több időt? Pénz? Egy másik munka? Különböző házassági helyzet? A "szabadság" az év témája, és úgy érzi, hogy egy forgószél - olyan sok élvezet, ennyi idő! Sok felfelé és lefelé mutatkozik, így ebben az évben a legfontosabb a rugalmasság, az alkalmazkodóképesség és a hangsúly. Az egyébként "dráma" idén ismétlődő téma lehet. Rengeteg váratlan lehetőség van arra, hogy jöjjön el, így nyitva áll új dolgok kipróbálásához. Ennek az évnek a kulcsa az önfegyelemnek való látszat kialakítása és működtetése. Most rengeteg szexuális érdeklődést kapsz, ezért értsd meg, hogy a csábító energiád sok érzéki élvezetet kínál.

6 személyes év:

Egy hatos személyes évben ez a családról van szó, és az egész évet fel kell venni az életed ezen területén. Lehet, hogy gyakrabban szüksége van a barátok, idős rokonok, gyerekek és így tovább, hogy hogyan kezeljük az idei évben nagyon fontos, mivel ez, azaz év, amikor nem vagy figyelmes az extra követelményekre, akkor mérlegelhet, különösen akkor, ha zsonglőrködnek a munka és az otthoni élet ügyeiben. Ebben az évben gondoskodni azokról, akiket szeretsz, de nagyon figyeljen arra, hogy érzelmileg, lelkileg és fizikailag vigyázz magadra.

Ez egy jó év, házasságkötésre, gyermek születésér stb. a 6-os személyes évben válás is lehet, vagy megszakadhat a párkapcsolata. Arról szól, hogy értékeljük az életben lévő kapcsolatokat, kezdve a veled, való kapcsolatoddal. Ne lepődj meg, ha valamilyen felelősséget kell vállalnia otthon és családdal kapcsolatban.

7 személyes év:

A 2018 egy olyan időszak, amikor mélyen belemerül a mély belső munkába. Ez egy spirituális év, vagyis azt jelenti, hogy sok lehetőséged van arra, hogy megpróbáld tesztelni a szellemiségedet, mégis meghatározod. Ez egy olyan év, amikor a hited és a bizalmad meg lesz, és úgy érzed, mintha visszavonulna a külvilág zajától. A megszokottnál nyugodtabban, önállóan érezheti magát, ezért ne hagyja, hogy meglepetés érje. Ez egy olyan év, ahol adatokat gyűjtesz, ismereteket gyűjtesz és megpróbálod a saját belső mélységedet. Ne tegye ide az év folyamán - ez várhat a jövő évre, amikor elindít egy hároméves átmeneti ciklust. Ez az év egy visszavonulás, szombat, vagy csak egy további "egyedül" idő. Jogi ügyek is kiemeltek ebben az évben, és ez gyakran a jogi kérdésekkel kapcsolatos befejezési év

 8 személyes év:

2018 az ideje, hogy a pénzre, a pénzügyekre és a személyes hatalomra összpontosítson. Ez egy teszt év először és legfőképp a személyes felhatalmazás körében kell tesztelni. Ez azt jelenti, hogy erős, mégis szívvel kell szembenéznie magának. Ez, azaz év, amikor felálltál és számítasz, hogy nőttél és megváltozott, 8 év alatt erősebbnek és erősebbnek kell lenned. Ez, azaz év, amikor a céged növekszik, vagy a főnök egy promóciót ajál, vagy saját vállalkozását kezdheti el, hiszen a 8-at is a pénzszámnak tekintik. Ebben az évben az adminisztráció, az oktatás és a bőség, az ezen energiákkal való együttműködés kínálja a változást anyagi nyereség. De vigyázzon, mert, nagy pénzügyi bukásokat és lejtéseket is tapasztalhat, ezért készen áll arra, hogy megragadja a rugalmasságot. Ebben az évben sokat dolgozol, és túlhajtsa magát és a lehetőséget, hogy tesztelje a személyes hatalmát. Nem egyszer. Nem kétszer. De újra és újra egész évben. Készülj fel egy maratonira, ne sprintre. Ne feledje, hogy szünetet is kel tartani, mert ebben az időszakban az egészségére is oda kel figyelni! Ellenkező esetben meg kell tapasztalnia a betegséget. Ez az energia valóban intenzív és nagyon valóságos, mélyebb kérdéseket, amelyek a felhatalmazásodhoz és a kereslethez kapcsolódnak, hogy foglalkozol velük. A 8 energiája erősítő, ezért különös gonddal járjon el, hogy megtisztítsa gondolatait, és cselekvéssel kövesse nyomon a szándékait. Az év eseményei hagyhatják magukat olyan érzésként, mint a végső áldozat, ezért ne hagyja abba az ilyen típusú gondolkodást. Ehelyett, jó, ha elmegy súlyedzésre, sportoljon, egy nagyon szigorú személyi edző sokat segíthet. Ha erős lesz, az életed a legjobb formája tudod terelni.

9-es személyes év

Ez a befejezési év, és hagyja abba azt, ami már nem szükséges, csendes év, amely lehetővé teszi, hogy tükrözze az elmúlt 8 évet, ez az átalakulás és megfiatalítás éve. Az év ciklusban, megfontolja, hogy mit kínál a következő ciklus. Ez, azaz év, hogy befejezzük az elmúlt 8 év számát, és megyünk az újévre, szabadon.

Amint láthatja, a számok betekintést nyújtanak az életed minden területére, így jobban megértheted magad és szeretteidet. Ha többet szeretne megtudni a számadatokról, akkor segíthet a saját személyes erejének kihasználásában, és ezzel együtt dolgozni az élete javítása érdekében.

9 személyes év:

Ez egy év a befejezés, kibontakozás, és hagyja el a régi, hogy helyet a változás. Ez a változás némileg drámai és zavaró hatással lehet a birtokokra, a kapcsolatokra, a munkahelyekre, a földrajzi elhelyezkedésre, a szellemiségre és az egészségre. Ez az év minden évben felülvizsgálatra kerül. Ez, azaz év, amely meghívja Önt (oh, légy őszinte, kényszerítlek), hogy folytasson egy még nagyobb kiterjedésű ciklust az életedben, ha úgy döntesz, hogy elengedsz, és engedjétek meg, ami már nem szolgál, hogy elmenjen. De ne felejtsd el a "súlyosságot" - ez egy olyan év is, ahol minden olyan sikeres csúcspontot megélhetsz, amit az elmúlt nyolc évben dolgoztál.

Életút száma

Numerológiai előrejelzések a születési dátummal számoljuk,év,hónap nap. A születési dátum életfeladat száma gazdag információval szolgál a személyiségéről és a jövőről.

Példa

1970+2+4==23=5

5-ös az életfeladata

. Fedezd fel, milyen lesz a 2018 az életút száma alapján.

Numerológiai előrejelzések a születési dátummal számoljuk, év, hónap nap. A születési dátum életfeladat száma gazdag információval szolgál a személyiségéről és a jövőről.

Példa

1970+2+4==23=5

5-ös az életfeladata

. Fedezd fel, milyen lesz a 2018 az életút száma alapján.

1-es életfeladat

A 2018 igen kedvező év az 1. számú személyek számára. Ez a megfelelő alkalom arra, hogy új vállalkozásokat indítsunk el, vagy új irányba megyünk az életünkben. A hosszú távú álmaid ebben az évben meg fognak valósulni. A családi életed boldog lesz, és jó támogatást kapsz kollégáidtól, családtagjaidtól és szüleidtől. A női támogatás minden fronton kifizetődő lesz. Ez egy nagyon izgalmas év lesz a szerelmes madarak számára. Sok romantikus pillanat várja Önt az év folyamán. Szerelmi javaslatok pozitív eredményeket fognak adni. Élvezni fogja a nyugalmat és az energiát az év során.

2-es életfeladat

A 2-es számú személyek ez egy nagy-nagy év lesz. A 2018 sok izgalmas fejleményt fog előidézni a karrierpályán és a pénzügyekben. Jó szerencse vár rád néhány olyan ajándékot, amelyet az életedben ápolsz. A naplóval, gyöngyökkel és művészettel kapcsolatos vállalkozások nagy nyereséget érnek el, és idén új magasságokba fognak növekedni. A művészi munkákban résztvevők 2018-ban virágozni fognak. Az Édesanyád támogatása rendkívül kedvező eredményeket fog adni. Ebben az évben áldott kilátások hozhatók a házasok számára. A családi élet boldog lesz. Ha szingli szenvedélyes szeretettel találkozik. A munka mellett vigyázzon egészségére, hogy támogassa minden boldog és sikeres vállalkozást.

3-as életfeladat

A 3. számú személyek csak ebben az évben átlagos eredményeket érnek el. Az idei kilátások majdnem megegyeznek a tavalyi tapasztalatokkal. Soha ne adja fel a kitartást. Soha ne hagyja abba a próbálkozást, mivel a kemény munka a legfontosabb, hogy fenntartsa az Ön számára elérhető eredményeket. Az év elején lehet, hogy aggódsz a jövőd miatt. Azonban az esetleges fejlesztések biztatóak lesznek. A rendszeres és rutinszerű életforma hordozhat. Tarts ki egyensúlyt a felfelé és lefelé irányuló kezelésre, ugyanúgy, ahogy az idén szerzett tapasztalatok hozzájárulnak a tanuláshoz és az érettséghez oly módon, hogy személyiségedet alakítsák ki. Sok jótékonysági tevékenységet fogsz szerezni és elismerést kapsz.

4-es életfeladat

A 4-es életfeladatú személyeknek 2018-ban nem lesz sima, hiszen sok kihívással szembesülsz. Mindazonáltal soha ne adjon fel munkát, mivel megkapja a kívánt eredményt. Mind a személyi, mind a karrier életed stresszt jelent. Próbáld meg orvosolni gyengeségeidet, és erősödni az erődre, hogy sikeresnek mondj. Meg kell bízni az ösztöneiben, hogy segítsen neked. Óvakodj a negatív gondolatoktól, amelyek csak rosszat és rossz szerencsét hoznak. Mivel leginkább pszichológiailag érzed magad, a jóga és a meditáció sok jót tesz neked. Különös figyelmet fordítsunk anyád egészségére. A hallgatóknak el kell kerülniük a zavarokat és fokozniuk kell koncentrációjukat

5-ös életfeladat

Az 5-ös személyek ebben az évben vegyes távlatokat fognak látni. Számos kihívást fogsz várni a személyes és a szakmai életben. Szabályozza gondolatainkat, és figyeljen a viselkedésedre. Kerülje a munkahelyi érveket. Ellenőrizze beszédét, hogy fenntartsa a harmónia kapcsolatait. Próbáljon barátságos körülötted, hogy nyugodt légkörben maradjon. Légy pozitív, hogy megnézze a karriered fejlődését. Gondoskodjon a pénzügyeiről, mivel az ellenőrizetlen költségek egy nagy lyukat fognak égetni a költségvetésből. A most megtakarított pénz hasznot fog nyújtani a jövőben. A hallgatóknak további erőfeszítéseket kell tenniük a siker érdekében.

6-os életfeladat

A 6-os személyek extra erőfeszítéseket kell tenniük arra, hogy 2018-ban elérjék a kívánt eredményeket. A dolgok lassulnak ebben az évben. Mindazonáltal, a szerencsét fokozatos fejlődéssel fog kedvezni. A kemény munka mellett elég okosnak kell lennie ahhoz, hogy kihasználhassa az Ön útján bejutó lehetőségeket. Ebben az évben gondoskodnia kell a reproduktív egészségről. Különös figyelmet fordítsanak az Édesanyád egészségére is. A bajok, amelyekkel szembesülsz, elvonják attól, hogy összpontosítsanak munkájára vagy tanulmányaira. Maradj pozitívnak ahhoz, hogy elkerülje az összes feszültséget, ahogy az év elmozdul. Várhatsz némi zavart a szerelmi életedben. Fejleszd a jó megértést és nyugodj meg a jó kapcsolatok fenntartásához.

7-es életfeladat

A 7-es numerikus számok boldog életet láthatnak ebben az évben. A 2018 sok csodálatos lehetőséget nyújt. A múlt jó cselekedetei most kedvező eredményekkel áldanak meg. Vannak óriási változások az életedben minden fronton. A vállalkozások váratlan nyereséget termelhetnek, és a foglalkoztatottak promóciókat és bérnövekedéseket kapnak. A szakértők azt mondják, hogy a pénzügyeket meg kell őriznie a veszteségek elkerülése érdekében. Nagy esély van otthoni ünnepekre. Tudásod és gondolkodásod ebben az évben alakul ki. A családi életben megkapod a szeretetet és gondot, amit megérdemel. Az anyai nagyapám támogatása és tanácsa hasznos lesz.

8-as életfeladat

A 2018-as 8-as életfeladat számára számos előrelépés lehet. A nehéz helyzetek, amelyekkel a múltbeli negatív tettek eredményeképpen szembesülsz, megterhelhetik Önt. A dolgok talán nem fognak megtörténni a kívánt módon. Soha ne végezzen semmilyen fontos döntést anélkül, hogy eléggé megfontolt volna. Az Ön személyes életében számos késést és akadályt lát. A hallgatók sok nehézséggel szembesülhetnek tanulmányaikkal, és a koncentráció hiánya ellopja teljesítményét. Soha ne gyanakodj le a partneredről valódi indok nélkül. Vigyázz a szokásaidra, mivel rossz életmódod okozhat némi betegséget.

9-es életfeladat

A 2018 sok hírt fog hozni a 9-es. Az élet pozitív változásokat hoz. Meg fogja találni a további bevételek forrásait. Nagyon jól fogsz dolgozni és megnyerni az idősek és a kollégák elismerését. Az Ön vállalkozása meglepő nyereséget eredményezhet. A hatalomban, a politikában és az atlétákban töltött idők nagyszerű pályát találnak karrierjükben. A diákok nagyon produktívak maradnak. Egyedülállók találkoznak a szerelmeseikkel, és a szerelmesek a házassággal való kapcsolatukat mozdítják. Gyakorolja meg a jógát és a meditációt, hogy szellemileg és fizikailag illeszkedjen.