Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Karmikus jellegű a párkapcsolatod?

Számmisztika a párkapcsolatban.

1, A nevedből hiányzó számok

Mindenkinek vannak előző életből hozott karmikus leckéi, melyet erre az életre bevállalt. Lehet, hogy épp a párodon keresztül kapod ezeket a leckéket?

A nevedből hiányzó számokból is meg tudjuk nézni. Nőknél mindig a lánykori névből nézzük meg a hiányzó számokat, ha két keresztneved van, akkor mind a két keresztneved írd be. A karmára a számmisztikában elsődlegesen azok a számok utalnak, melyek hiányoznak születésünkkor kapott nevünkből.

Így számold ki.

  1. lépés

A lánykori nevünkkel számolunk. Írd fel a nevedet egy lapra, és keresd ki a betűkhöz tartozó számokat, majd nézd meg, mely számok hiányoznak a számsorból.

Példa:

E

S

Z

E

N

Y

Í

E

R

Z

S

É

B

E

T

 

5

1

8

5

5

7

9

5

9

8

1

5

2

5

2

 

Hiányzó számok: a 3,4, 6, (ezekre a számokra lesz most szükség)

2. lépés
Most add össze egyesével a nevedből hiányzó számjegyeket.
3+4+6= 13

3. lépés
Ha kétjegyű számot kaptál, akkor egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a két számjegyet. 13 =4

A névből hiányzó számok összetett számoknak is komoly jelentése van. A Példában bemutatott névhiányzó számainak összetett számot is megvizsgálhatjuk. Hely hiánya miatt most csak a 13 as szám összetett szám jelentését írom le.

3+4+6= 13

13-as összetett szám jelentése.

Baráti kapcsolataim miatt valószínűleg sok bánatban és csalódásban lesz, volt, van részem. A kialakuló barátságok többsége erős és hűséges, de élet tartalmát tekintve viszonylag rövid. Nem ellenségeskedések vetnek nekik véget, egyszerűen csak arról van szó, hogy a sors szálai másként rendeződtek, rendeződnek. Ilyenkor szomorúan töprengtem töprengem a mai napig a kettősötök egységét megbontó körülményeken. Makacsnak tartanak, és merev viselkedéseim elveim miatt számtalan nézeteltérésbe kerültem, kerülök. Barátaim azonban ennek ellenére is mindig számíthattak, számíthatnak rám, én viszont nem, mert addig voltam, vagyok jó, míg segíteni tudtam tudok. Ha, nekem problémám volt, van, akkor nincs mellettem soha egy igaz barát, barátnő sem.

Házasságom, baráti kapcsolataim, romantikus kapcsolataim periodikus ismétlődéssel szolgáltatták, szolgáltatják a csalódásokat. A szerelemben hűséges és szenvedélyes voltam, vagyok, de életem folyamán átestem több szomorú szerelmi kapcsolaton, amelynek vége után a munkám felé fordíttat figyelmedet, és hosszú évek óta csak a munkában temetkezem. A szerelemben sok szenvedés vár rám, fiatal éveimben férjem halála, majd a barátom halála.  Természetemből eredően egyfajta érzelmi feszültség jellemez, ami nem engedi meg, hogy teljes mértékben adjam és elfogadjam a szeretetet. Ezért a szeretet megléte mellett is bekövetkeztek a társtól a családtól való meglepő elidegenedések.

Karma számok jelentése 1-től 9-ig

1-es karmaszám

Feladatod, hogy meg tanuld tisztelni mások igényeit, úgy, hogy egyúttal a sajátjaidat sem szorítod a háttérbe. Lehet, hogy ezt a leckét a párkapcsolaton keresztül kell elsajátítanod. Nem könnyű kapcsolatok várnak rád. Valószínűleg olyan emberrel kötsz házasságot, aki szélsőséges, és túl nagy egoval rendelkezik. Hosszú időn át annyira háttérbe szorít, megfélemlít és semmibe vesz a párkapcsolatban, hogy végül szinte megsemmisülten létezel, teljesen lemondva a saját akaratodról, igényeidről. A cél azonban nem a teljes lemondás, hanem az egyensúly megtalálása a saját és mások akarata között. Állj a sarkadra, amikor kell, és engedj, amikor arra van szükség.

2-es karmaszám

Meg kell tanulnod döntéseket hoznod, egyedül és önállóan. A szüleid valószínűleg ellentétes véleményalkotásra és kritikára hajlamosak, ezért könnyedén aláásták gyermekkorodban az önbizalmadat. Az ehhez kapcsolódó negatív élményeid miatt te is nehezen tudsz dönteni. Minden döntési helyzetben előjön ez a beléd kódolt ellentét, amit a szüleiddel kapcsolatosan megéltél. A jelenlegi kapcsolatod akkor karmikus, ha azt tapasztalod, hogy párod viselkedése szinte rákényszerít a döntéshozatalokra. Mérhetetlenül dühít a párod döntésképtelensége vagy határozatlansága, és idegesít, hogy gyakran még helyette is neked kell döntéseket hoznod.

3-as karmaszám

Ki kell bontakoztatnod a tehetségedet és a kreativitásodat, amit az előző életedben valószínűleg valamilyen módon elhanyagoltál, vagy semmibe vettél. Túlságosan lusta voltál, vagy felszínesen bántál a képességeiddel. A jelenlegi párkapcsolatod akkor karmikus jellegű, ha azt érzed mellette, hogy teljesen semmibe veszi a művészi képességeidet, és teljesen érdektelen, ha bármit is alkotsz. Nem értékeli túl nagyra, ami téged nagyon bánt. Ezzel azonban arra sarkall, hogy most egyedül kell megküzdened mindenért, amit annak idején elhanyagoltál. Ne számíts a támogatására, a kibontakozás útját most egyedül kell kitaposnod. Még akkor is, ha senki nem értékel úgy, ahogy szeretnéd.

4-es karmaszám

Valószínűleg olyan családba születtél, ahol valamelyik szülőd rengeteget dolgozott, és keveset volt otthon. Ezért tudat alatt haragszol az ő munkájára, ezáltal egyfajta szabotázsprogram alakul ki benned a szakmai siker és a vágyott munka megtalálása ellen. Mindez a tudattalan neheztelés miatt van, mert szülőd nem volt otthon veled, hogy szeretetet adjon, így a karmád az, hogy megtanuld ezt a haragot kiűzni magadból. Ha a jelenlegi párod is munkamániás, és soha nincs ideje rád, akkor ő is erre a karmikus leckére emlékeztet. Neked is meg kell találnod azt a munkát, amit örömmel tudsz végezni, hogy el tudd engedni a haragodat.

5-ös karmaszám

Elképzelhető, hogy korábbi életedben toleranciahiány és türelmetlenség jellemzett bizonyos nemzetiségekkel szemben, ezért merev intellektuális előítéleteket hoztál magaddal. Valószínűleg olyan családba születtél, amely az egyik szülő foglalkozása miatt gyakran költözködött. Sokat utaztál és világot láttál, ami azért lényeges, mert a karmád szerint a másokkal való kapcsolatból tanulhatod a legtöbbet. Ha a jelenlegi kapcsolatod karmikus jellegű, akkor biztos, hogy sok nézeteltérés van mások szokásaival, vagy származásával kapcsolatosan. Ha nem fogad el téged olyannak, amilyen vagy, akkor előző életedben te sem voltál valami toleráns.

6-os karma szám

Előző életedben nem igazán alkalmazkodtál családtagjaidhoz, és nehezedre esett felvállalni a házassággal járó személyes felelősséget. Talán felelőtlen vagy ellenszegülő voltál, és bánatot okoztál a hozzád legközelebb állóknak. Ezért ebben az életedben  a karmád miatt pontosan olyan lelki szenvedéseken mész keresztül, amilyeneket előző életed során te magad okoztál másoknak. A szerelmed lehet, hogy nem akar felvállalni, vagy ellenzi az esküvőt, ami számodra olyan fontos. Az is lehet, hogy folyamatosan bizonytalanságban tart, és soha nem tudod, hogy melyik pillanatban vet véget a kapcsolatnak. Felelőtlenül viselkedik, és gyakran érzed, hogy csak magadra számíthatsz.

7-es karma szám

Hajlamos lehetsz magányos befelé fordultságban és elzárkózottságban élni. Mint mindenki másnak, neked is szükséged van intimitásra, ugyanakkor gyanakvó vagy, és félsz az árulástól, becsapástól. Előző életedben túlságosan elzárkóztál az emberektől, most nyitottságot és elfogadást kell tanulnod. Karmikus jellegű a párkapcsolatod, ha párod titkolózó, és folyton úgy érzed, hogy rejteget előled valamit, vagy nem mondja el a tiszta igazat. Valamit elzár előled, épp úgy, ahogy előző életedben te is elzártad magad mások elől. Két zárkózott ember között pedig egyre csak mélyül a szakadék. Valakinek változnia kell, hogy megmeneküljön a kapcsolat. A karmikus feladatod, hogy nyitottabbá és nyíltabbá válj.

8-as karmaszám

Szüleid valószínűleg mereven állnak hozzá a tekintély kérdéséhez, ezért fiatalabb korodban neheztelhettél a hozzá nem értő feljebbvalókra, akik vitatható kompetenciájuk ellenére is úgy döntöttek, ahogy akartak, csak azért, mert ők voltak a főnökök. A helyzet karmikus üzenete az, hogy előző életedben az egod miatt visszaéltél a hatalmaddal. A jelenlegi párkapcsolatod karmikus jellegére utaló jelek, ha ő is tekintélyelvű személy, aki az embereket a pozíciójuk alapján ítéli meg. Lehet, hogy téged is kevesebbre tart pusztán azért, mert nő vagy. Nem kizárt, hogy a párod néha zsarnoki módon uralkodik feletted.

9-es karmaszám

Valószínűleg egy nagy álmodozó vagy, és elképzeléseidtől nehezen vagy egyáltalán nem tudsz elszakadni. Előző életedben nem értékelted eléggé kiváltságos helyzetedet, ezért a karmád abban rejlik, hogy amikor a biztonságérzetedhez tartozó anyagi alapod összeomlik, akkor is meg tudj állni a lábadon. A jelenlegi párkapcsolatod akkor karmikus jellegű, ha általa nagyobb anyagi veszteségeket kell megélned, vagy valamilyen szempontból veszélyezteti az anyagi biztonságodat. Nem tudsz rá támaszkodni anyagilag, neked kell mindent előteremtened. Az is lehet, hogy a párod nem tudja jól beosztani a pénzt és a családi kassza kezelésének felelőssége teljes mértékben rád hárul.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

számmisztika

(Holig Tímea, 2013.08.22 15:16)

Kedves Zsóka!Én kiszámoltam a nevem alapján a karmaszámomat.De van egy kis bibi,úgyanis nekem az összes szám szerepel a nevemben.Ilyenkor mi a teendő.Tisztelettel:Holig Tímea

Re: számmisztika

(Christian Tandari, 2013.08.29 01:52)

Kedves Holig Tímea ha nincs hiányzó szám a nevedben,akkor az azt jelenti hogy 0 a számmisztikád! Feljebb olvashatsz róla :)

Ha 0 a karmikus szám

Ha egyetlen szám se hiányzik a nevedből, az azt jelenti, hogy nincs is karmád? Ne reménykedj benne! Azért vagyunk itt, hogy életünkkel az egyensúly megvalósítása felé törekedjünk. Ha a nevedből nem hiányzik egy szám, sem vagyis 0, az arra utal, hogy fejlődésed során elérkeztél tudatosságod egyik fordulópontjához, egy viszonylag harmonikus helyzethez. Lehetőséged lesz belül eldönteni, hogy merre haladj tovább, és közben nem kel az egyes karmikus számokra jellemző erőteljes hatásnak megfelelned. Amikor karmád befejezéséhez közelítesz, karmikus számként a 0 arra utal, hogy minden másokkal kapcsolatos leckét elsajátítottál és megértettél.