Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hiányzó számok a névből.

2014.01.02

 Ha  0 a karmikus szám

Ha egyetlen szám se hiányzik a nevedből, az azt jelenti, hogy nincs is karmád? Ne reménykedj benne! Azért vagyunk itt, hogy életünkkel az egyensúly megvalósítása felé törekedjünk. Ha a nevedből nem hiányzik egy szám, sem vagyis 0, az arra utal, hogy fejlődésed során elérkeztél tudatosságod egyik fordulópontjához, egy viszonylag harmonikus helyzethez. Lehetőséged lesz belül eldönteni, hogy merre haladj tovább, és közben nem kel az egyes karmikus számokra jellemző erőteljes hatásnak megfelelned. Amikor karmád befejezéséhez közelítesz, karmikus számként a 0 arra utal, hogy minden másokkal kapcsolatos leckét elsajátítottál és megértettél.

Példa

A saját lánykori nevemmel mutatom be a nevemből hiányzó számokat.

  1. lépés

A lánykori nevünkkel számolunk!

Példa:

E

S

Z

E

N

Y

Í

E

R

Z

S

É

B

E

T

 

5

1

8

5

5

7

9

5

9

8

1

5

2

5

2

 

 A nevemből hiányzó számok a következők!

Hiányzó számok: a 3,4, 6, (ezekre a számokra lesz most szükség)

2. lépés
Most add össze egyesével a nevedből hiányzó számjegyeket.
3+4+6= 13
3. lépés
Ha kétjegyű számot kaptál, akkor egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a két számjegyet. 
13 =4

A névből hiányzó minden egyes számokat külön szoktam értelmezni, de itt csak az Én nevemből hiányzó számokat és az, összetett számokat írom le röviden.

 Az én nevemből, hiányzik a 3,4,6, de most csak nézzük a 3-6  szám hiányát. Mélyen vágyok az érzelmi megelégedettségre. Ugyanakkor a tudattalan mélységeiben érzelmi félelmek bújnak meg, és néhány megrázó életeseményre lesz szükségem ezek tudatos tartományokba való emlékezéshez. Kényelmes otthonra és stabil házasságra vágytam, vágyok, ám a lényem belsejében van valami, ami mégsem engedi meg, hogy bármelyikhez is kötődhessek. Magányosnak és egyedül érzem magam még olyankor is, amikor sokan vesznek körül.

 A 4-es hiánya: a szerelemben és a házasságban heves természetű vagyok, de társamat általában nem csalom meg. Amikor munkában rosszul mennek a dolgok, és amikor társamtól nem kapok kellő támogatást és biztatást, ki vagyok téve olyan csalódásnak, akkor büszkeségemet és önértékelésemet kész vagyok felépíteni. Ha elköteleztem magam, lelki ismeretes társ vagyok, akire mindig számítani lehet. Büszke vagyok az otthonomra, családomra, és tulajdonomra, és keményen dolgozom azért, hogy családomnak mindent megteremtsek.

 Ha összeadjuk a hiányzó számokat 3+4+6=13 

13 –as szám összetett szám jelentése!

A baráti kapcsolataim miatt valószínűleg sok bánatban és csalódásban lesz részem, vagyis volt, és vannak most is. A kialakuló barátságaim többsége erős és hűséges, de éle tartalmát tekintve viszonylag rövid. Nem ellenségeskedések vagy sértődések vetnek véget, egyszerűen csak arról van szó, hogy a sors szálai másként rendeződnek. Ilyenkor szomorúan töprengek a megbontó körülményeken.

 Makacsnak tartanak, és merev viselkedési elveim miatt számtalan nézeteltérésbe kerülök. Barátaim azonban ennek ellenére is mindig számíthatnak rám és tisztelnek szilárdságomért. Házasságom és romantikus kapcsolataim periodikus ismétlődéssel szolgáltatják a csalódásokat. Szerelemben hűséges és szenvedélyes vagyok. Életem folyamán átestem egy szomorú szerelmi kapcsolaton, házasságon (férjem korai halála) amelynek vége után a munkám felé fordítottam a figyelmemet. 

A szerelemben sok szenvedés várhat rám, mert természetemből eredően egyfajta érzelmi feszültség jellemez, ami nem engedi meg, hogy teljes mértékben ad és elfogadjam a szeretetet. Ezért a szeretet megléte mellett is bekövetkezhet, bekövetkezett a társtól vagy a családtól való meglepő elidegenedések.

 A felhalmozott karma számának segítségével rálátást kaphatunk arra, hogy a karmikus számok dinamikája többnyire egész életünk során tudat alatt nyilvánul mag. Közöttünk talán csak egy néhány olyan lehet, amely nyilvánvalóan tudatos jellemvonásokban jelenik meg. A felhalmozott karma száma utal egy csomó olyan hajlamokra, amelyekre előző személyiségeinken keresztül tettünk szert.

 Ezek némelyike még most is ott lehet a tudatalattink mélyén, és megnyilvánulhat jelen személyiségünkön keresztül. E-jellegzetes hajlamunkat életünkben tudatosítva a velük kapcsolatos negatív energiát átalakíthatjuk, és pozitív megnyilvánulásait személyiségünkbe építhetjük. Ezzel nagyobb esélyt kapunk az önmegvalósításra és teljesebb életre. Abban az esetben, ha ezt nem tesszük meg, a múlt terhe visszahúz bennünket, és nem leszünk képesek megvalósítani azt, amit erre az életre elterveztünk.

Ha szeretnéd, a Nevedből hiányzó számok jelentését megtudni kérlek, írd meg a nevedet E-mailban és elkészítem az elemzést. Az elemzéshez a vezeték, és keresztneved kérem, ha két keresztneved van, akkor kérlek, mindkét keresztneved  küld el. 

Az elemzés ára a névből hiányzó számok határozzák meg.

 Ha 1-2 szám hiányzik a nevedből, akkor 3000ft.

Ha 3,4,5 szám hiányzik a nevedből, akkor 6000 Ft.

Az elemzés,postai befizetés. Ha kéri az elemzést E-maiéban küldöm a postázáshoz a nevet, címet, és az elemzést az összeg megérkezése után 1-2 nap után küldöm e-mailban. A számlázáshoz kérem, adja meg az Ön nevét címét. 

E-mail: asztro.zsoka@citromail.hu 

Telefon

+36 20 975 2493

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.