Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

ÉLETRAJZI SZÁM

2014.01.03

 ÉLETRAJZI SZÁM

Az életrajzi szám különösen azon lehetőségeket mutatja meg, amelyeket a céljaik megvalósításához: felhasználhatunk. Jelen esetben ezek nem jellembeli tulajdonságok, hanem fejleszthető ismertetőjelek. Ezek alatt olyan alkalmakat vagy ajánlatokat kell érteni, amelyek mi- mozgatjuk abban, hogy könnyebben elérjük céljainkat. Ha a mindenkori születési dátum nem sokkal az állatövi jegy váltása elé vagy mögé esik, akkor az aktuális állatövi jegy és a megfelelő küldetési magyarázatait is figyelembe kell venni.

ÉLETRAJZI CÉLSZÁM (Küldetés)

Ez a szám azt fejezi ki, hogy mire törekszik, vagy mit akar elérni az adott személy. Mindenki kitűz valamilyen célt maga elé és megkísérli azt a már meglévő vagy még kifejlesztendő jellembeli tulajdonságokkal elérni.(1948+10+3=26=(8)

Az életrajzi szám kiszámítása

Az életrajzi számot az állatövi jegy és a küldetés (1948+10+3=26=8) szám összeadásával kaphatjuk meg. Ha a születési dátum a két állatövi jegy fordulónapja közé esik (amikor a Nap átlép a következő állatövbe), akkor mindkét állatövi jegy számát hozzá kell adni a küldetéshez.

Az egyes állatövi jegyekhez az alábbi jegyek szám értékek rendelhetők:

Érték 

9-es KOS

(március 21-től április-20-ig)

6-os BIKA

(április 21-től május 21-ig)

5-ös IKER

(május 22-től június 21-ig)

2-es RÁK

(június 22-től július 22-ig)

1-es OROSZLÁN

(július 23-tóI augusztus 23-ig)

5-ös SZŰZ

(augusztus 24-től szeptember 23-ig)

6-os Mérleg

(augusztus 24-től szeptember 23-ig)

9-es SKORPIÓ

(október 24-től november 22-ig)

3-as NYILAS

(november 23-tóI december 21-ig)

8-as BAK

(december 22-től január 20-ig)

4-es VÍZÖNTŐ

(január 21-től február 19-ig)

7-es HALAK

(február 20-tóI március 20-ig)

Példa:

1948-október 3-án születetett a Mérleg jegyében

1948+10+3+6=32=5

Tehát az 5-ős szám lesz az életrajz száma.

1960+6+3+5=30

1950+8+1+1=25=7

Egy másik példa:

1960 február 22-én születet a Halak jegyében. Mivel születésnapja két nappal az állatövváltás után esik, így a példában az előző állatövhöz tartozó számot is hozzá kell adni a tényleges állatövhöz tartozó számhoz és a küldetéshez (állatövi jegy számítása):

Halak+ Vízöntő+küldetési szám: 1960+2+22+4+7=31=4

1-es

Olyan emberekkel, helyzetekkel vagy körülményekkel kell találkozniuk, melyek arra ösztönzik őket, hogy fellázadjanak a fennálló szabályok és rendelkezések ellen. Arról van szó, hogy nem hagyják, hogy bebeszéljenek nekik valamilyen véleményt, hanem inkább arról, hogy első sorban következetesen ki kell állniuk saját nézeteik mellett. Éppen ezért gyakran találkoznak olyan emberekkel, akik nem az ő nézeteiket vallják. Ekkor össze kell hasonlítaniuk egymással a különböző lehetőségeket, és újból alaposan meg kell vizsgálniuk saját álláspontjukat.

 1-es Küldetés

Lehetőségük van arra, hogy eredetiségük segítségével fejlődjenek. Fel kell használniuk saját kreativitásukat, ha másoknak tanácsot adnak, és saját meggyőződésükre alapozva döntéseket hoznak. 

2-es

Úgy tűnik, életükben a legellentmondásosabb érzések fordulnak elő. Meg kell tanulniuk, hogy a döntéshozatal lényegesen fontosabb, mint maga a döntés. Életük során állandóan olyan kiegyensúlyozatlan emberekkel, helyzetekkel vagy körülményekkel találkoznak, amelyeken dolgozniuk kell. Emiatt néha olyan benyomásuk is támadhat, hogy állandóan csak a harmónia megteremtésén fáradoznak. A különleges érzékenységet nem csak saját magukon, hanem másokon is megtapasztalhatják.

2-es Küldetés

Ki tudják fejezni magukat és határozott érzékenységük, kitartásuk segítségével fejlődnek.     Végül is mások segítségével sikerül a harmónia létrehozása vagy helyreállítása. 

3-as

Életük során többnyire olyan emberekkel találkoznak, akik ugyanolyan önkifejezési szükségletekkel bírnak, mint ők maguk. Jelen esetben egy rendkívül kreatív útról van szó, a legsokoldalúbb kifejezési lehetőségekkel. Minden esetre életükben a szociális és a művészi aspektus különösen hangsúlyos. Sokat segít rajtuk, ha a legkülönfélébb emberekkel találkoznak, és ha a legkülönfélébb helyzetekkel kell foglalkozniuk. Így meg tanulhatják reálisan értékelni az élet szép oldalait, és megtanulhatják azt is, hogyan láthatják az úgy nevezett negatív személyek vagy események visszáját is.

 3-as Küldetés

Jó adottságaik vannak mondanivalójuk hatásos, szóbeli kifejezésére. Magukban és környezetükben egyre több megértést Kell tanúsítaniuk mások iránt, és ezt ki is kell tudniuk fejezni. 

4-es

Olyan emberekkel, helyzetekkel és körülményekkel kell foglalkozniuk, amelyek azt várják el tőlük, hogy olyan meghatározott tevékenységet kell magukra vállalniuk, amelyekben ők maguk nem nagyon lehetnek érintettek. Jó lenne, ha nem kellene ilyen feladatokkal foglalkozniuk, hanem megkísérelhetnék életüket bizonyos rendszerességgel vezetni. Ezáltal létrejönne céljaik megbízható alapja. Olyan szituációkat kell létrehozni, amelyekben ők maguk a saját lábukra állva dolgozhatnak; ez jelentős mértékben hozzájárul önmaguk értékeléséhez. Különösen arra kell ügyelniük, hogy magukat is értékes személynek ítéljék, különösen a munkahelyi feladataikkal és a családjukkal kapcsolatban.

4-es Küldetés

Saját akaraterejüket és türelmüket még tovább kell fejleszteniük. Végül is ez a küldetés arról ad felvilágosítást, hogy az élet során gyűjtött tapasztalatokat (saját vagy másoké) annak alapján mérlegelje, hogy mit lehetett velük elérni. Küldetés szám részét képezi a határozottság és a rend helyreállítása. 

5-ös

Életük folyamán számos különböző helyzettel és a legkülönfélébb emberekkel kell megismerkedniük. A változatosság az alkalmazkodó képességük fejlődése érdekében nagyon fontos számukra. Céljaik eléréséhez meg kell tanulniuk, hogy ha szükséges, mindent el tudjanak engedni. Tipikus jellemzőik: a nyugtalanság és az állandó keresés. Mindent latba kell vetniük az öt érzékük optimális kifejlesztéséhez (hallás, látás, tapintás, ízlelés és szaglás).

5-ös Küldetés

Esélyük van az életben arra, hogy érzékeiket teljes mértékben kihasználhassák. Szüntelenül összeütközésbe kell kerülniük a "szabadság" mélyebb jelentésével. A legkülönfélébb életkörülmények közepette fejleszthetik alkalmazkodóképességüket.

 

 

Ha többet szeretnél megtudni az Életrajzi számodról, akkor szeretettel várlak a számmisztika tanfolyamomra!

Feketéné Zsóka

Asztrológus, Számmisztikus

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.