Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

A különleges jellemvonások számának értéke

2014.01.03

 A különleges jellemvonások számának értéke a születési név betűihez rendelt számoknak felel meg.

 

 

E SZ E N Y I   E R Z S É BE T

 

 

E

 

S

 

Z

 

E

 

N

 

Y

 

I

 

E

 

R

 

Z

 

S

 

É

 

B

 

E

 

T

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

Összesen 15=6

 

 

F  E  K  E  T  E  G  Y  U  L  Á  N   É

 

 

F

 

E

 

K

 

E

 

T

 

E

 

G

 

Y

 

U

 

L

 

Á

 

N

 

É

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

Összesen:13=4

 

5.2.4 A különleges jellemvonások számainak jelentése

 

         (betűk száma)

 

Jelen esetben az érintettek azon különleges jellemvonásairól van szó, amelyek viszonylag rendszeresen a felszínre kerülnek, és amelyek általában a tudatalattiban rejlenek. 

 

1-es különleges jellemvonások

 

Az érintettek aktívak és haladó szelleműek, szívesen állnak a figyelem középpontjában. Elég sok kreativitással rendelkeznek, de egy adott témában eléggé érdekeltnek kell lenniük, hogy ezt a kreativitást helyesen alkalmazzák.

 

2-es különleges

 

Erős érzelmeik vannak, könnyen megsértődnek és mindent megkísérelnek annak érdekében, hogy érzéseiket mások elől elrejtsék. Ilyen módon akarják elkerülni a vitákat és az összeütközéseket.

 

3-as különleges

 

Nagyon sok energiával bírnak, amelyet azonban sokfelé ágazó érdeklődésükkel szétforgácsolhatnak. Nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy befejezzék azt, amit egyszer már elkezdtek.

 

4-es különleges

 

Meg lehet bízni bennük, és ritkán mondanak többet, mint amennyit egyébként is akartak. Szinte semmiben sem látnak hiányt. Néha túl sokat locsognak lényegtelen dolgokról.

 

5-ös különleges

 

Szeretnek szórakozni, szeretik a változatosságot és a sokszínűséget is. A problémákban olyan kihívásokat látnak, amelyek igazán izgalmassá teszik az életet.

 

6-os különleges

 

Szeretik a vendégeket, különösen náluk, otthon. Romantikusak és közvetlenek. Szeretnék másoknak megmondani, hogyan kellene megoldaniuk a problémáikat.

 

7-es különleges

 

Szeretik a nyugalmat és a békét. Műszaki adottságokkal bírnak, képesek szétszedni és újra összerakni a dolgokat. Keveset beszélnek, gondolataik gyakran túl sokáig köröznek ugyanazon téma körül.

 

8-as különleges

 

Kreatívak, aktívak és sokra tartják, ha mások is betartják a megállapodásaikat, mivel ők maguk állják a szavukat. Vezetői képességeik miatt domináló tulajdonsággal bírnak és általában nagyon sok önbizalmuk van.

 

9-es különleges

 

Nem szívesen hagynak elintézetlen dolgokat. Törődnek másokkal, gyakran a saját költségükre is, és idealista álmodozók. Gyakran hagyják, hogy mások lehengereljék őket vagy, hogy hallgatásra kényszerítsék őket. Indulatosságuk gyakran kritikus helyzetekbe sodorhatja őket. Jelenlétük gyógyító hatással lehet másokra.

 

11-es különleges

 

Mások vonzzák őket, másrészről pedig az ő energiájuk is másokat. Ha nem tudják magukat megfelelő módon kifejezni, akkor lehet, hogy idegesek lesznek. Nagyon érzékenyek és számos ösztönös megérzésük van. Gyakran magukévá teszik mások gondolatait.

 

22-es különleges

 

Jellemükre az érzékenységük a legjellemzőbb. Lényegében, nagyon pontosak, de túláradó energiájuk miatt olykor szórakozottak is lehetnek. Számos problémás helyzetben sikerül harmóniát teremteniük.

 

33-as különleges

 

Nagyon sok energiával rendelkeznek, amely olykor átcsaphat idegességbe és unottságba is. Nagyon aktívak tudnak lenni, különösen a tanácsadás területén. Problémák megoldása esetén közvetítőként fontos szerepet játszhatnak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.