Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

ÚJ ASZTROLÓGIAI MINTAELEMZÉS!

2018.10.21

Bevezető

Mint tudjuk földi létünk a születéssel kezdődik: amikor a csecsemő felsír, azt siratja, hogy ott hagyta a lelki világot, de vigaszul kap egy szép batyut útravalóul: azokat az energetikákat, amiket még lélek szinten választott magának. Mindenki éppen azt, ami neki a legmegfelelőbb! A batyuszületési adatinkal, azok energetikájával van megtöltve, melyek lehetőségeket rejtenek. Olyan ez, mintha tele lenne pakolva mindenféle alakú és színű drágakövekkel, melyek lehetnek számunkra jók és rosszak is. A jó hír az, hogy ez életünk végéig velünk marad ez a batyu, és ha jól sáfárkodunk a benne lévő kincsekkel, akkor boldog életünk lesz, a kevésbé jó hír pedig az, hogy rosszul is választhatunk és akkor sok nehézséggel kell szembenéznünk, ráadásul ezt a batyut nem lehet elcserélni, visszaadni, eldobni újat „venni”is csak a következő életünkben lehet majd.

Meg kell tanulnunk kiválasztani, hogy melyek a jó drágakövek. Meg kell tanulni „látni” őket, hogy ne mindig ugyanazokat válasszuk, sőt ne mindig ugyanazokat a rosszakat. Hiába szép és csillogó, ha bánatot, bajt hoz ránk. Az, hogy most itt vagy szabad akaratbeli választásaid eredménye, azt mutatja meg, hogy hogyan használtad fel a kincseidet. Rajtad múlik, hogy pozitív vagy negatív energiáidat hasznosítod egy életen át. Ha nem boldogulsz a kincseiddel, nem látod őket, vagy úgy érzed, hogy mindig rosszul választasz a számmisztikai elemzésed fényt deríthet a titokra!

Az életünk kezdeti szakaszában, kb. 18-20 éves korunkig, még nem vállalunk igazi felelősséget az életünkért. Eltartanak minket, gondoskodnak rólunk mások. A felelősségvállalásunk azonban folyamatosan növekszik ez idő alatt is, hiszen kapunk olyan feladatokat, amelyek elvégzéséért felelősek vagyunk, ahogy telnek az évek, egyre több önálló lépésünk van a saját életcélunk megvalósítása felé. 18-20 éves korunkban kell ugranunk egy nagyot, és fel kell vállalnunk a teljes felelősséget a saját életünkért.

 Van közöttünk olyan ember, aki nem akarja ezt a távolságot egyszerre megugrani, hanem inkább két részletben tervezi. Amikor ugrik egy kisebbet, belezuhan a negatív érzések völgyébe, ahol a mentegetőzés, a panaszkodás, hibáztatás a meghatározó viselkedésformái, és ezek a boldogtalanság felé viszik. Ebből a völgyből nem könnyű feladat az újabb ugrást megtenni a teljes felelősségvállalás felé. Ahhoz, hogy az ember az életét irányítani, alakítani tudja, döntések sorozatát kell meghoznia. Döntések nélkül nem léphet előre az életében, nem fejlődhet az egyénisége. A döntéshozatal az emberi élet egyik legnehezebb része.

 Nehéz szembenézni azzal, ha egy döntés kellemetlen vagy fájdalmas. Van, amikor csak jóval később tisztulnak le egyes események, élethelyzetek az emberben, és visszanézve tudja teljes határozottsággal megállapítani, hogy akkori döntése tényleg helyes volt-e. Sajnos sokszor utólag derülnek ki a rossz döntések, és rádöbbenünk, hogy probléma van az önismeretünkkel, az önértékelésünkkel. "Emberként élni és embernek maradni, ez a legnagyobb ajándék, amit másoknak és önmagunknak adhatunk!"

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.