Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2019-PÁRKAPCSOLAT MINTAELEMZÉS!

Máté és Hilda párkapcsolati elemzése!

Partner Horoszkóp

A (Synastry) a két partner születési diagramjainak pozícióit és aspektusait egy másikhoz viszonyítja, és így a két személyiség közötti kölcsönhatást írom le. A horoszkóp megmutatja a kapcsolat minőségét; az új egység, a harmadik elem, amely a két partner energiamintájának dinamikájából származik. A horoszkóp szimbolikusan mutatja be a két személyiség játszóterét egy kapcsolaton belül, és milyen szerepeket vállal az együttélés során.

Mindenki megtette a tapasztalatot, hogy különböző viselkedéseket és érzéseket mutasson a különböző emberek társaságában. Néhányan ihletet kapunk, és kijönnek a kagylóinkból, másokkal pedig félénk vagy akár gátolt. Egyedül mindenkinek megvan a maga viselkedési mintája.

A horoszkóp segítségével mindenféle kapcsolat leírható, függetlenül attól, hogy barátról vagy egy ellenségről, szakmailag vagy, családi vagy szerelmi kapcsolatról van szó. Nagyon hasznos eszközt kap, hogy megértsük az adott kapcsolat anatómiáját, a két érintett személy kompatibilitását.

A röviden a partner horoszkóp tartalma

A Nap  

A A-helyzete a házakban és az állatöv jelben egy képet ad a kapcsolatokon belüli központi aggodalomról, és arról, hogyan használja a kreativitását és az akaratát, hogy alakítsa meg az összetartást.

Az emelkedő jel vagy is az Aszcendens

Az első ház csúcsán lévő jel, nevezetesen az emelkedő jel mutatja, hogy mi hozta össze Önt, mi a közös aggodalma, és hogyan határozza meg a párját, és mit mutat  azt a külvilágnak.

A Hold

A B-Hold az érzelmi kifejezés egymás iránti módját, a közös igényeket és a kényelmet kereső területet mondja. Itt a szempontok fontos szerepet játszanak, mert befolyásolják az Ön kompatibilitását és érzéseit, akár kellemes, támogató módon, akár semlegesen.

A Merkúr

A C pozíció az arról szól, hogyan kommunikál és milyen módon értik megy egymást. Azt is mutatja, hogy milyen félreértések történhetnek a kapcsolatukban.

A Vénusz

A D helyzete megmutatja, hogy milyen kölcsönös vonzerején fekszik, ahol keresi szépséget, harmóniát és békét, amit akar, és hogyan alakítja a kapcsolatot.

Szerkesztés alatt