Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2017 év általános horoszkóp előrejelzés a 12 csillagjegyek tükrében!

Az asztrológia egy nagyon erős tudományos eszköz, amely segít megérteni Önmagunkat, másokat és a körülöttünk lévő világot, egy világos utat mutat. Az emberek milliói olvassák az éves, és a napi horoszkópot, de azt mindenkinek tudnia kel, hogy a személyes horoszkóp előrejelzést nem pótolja.

A horoszkóp általános előrejelzés abban segít, hogy fel tudjunk készülni arra, hogy még sikeresebb évet zárjunk. Az év feladata! Ne hagyjuk, hogy a félelmeink és a szorongásain úrrá legyenek felettünk! Legyünk magabiztosak, erősítsük a hitünket, bízzunk Önmagunkban, tehetségeinkben és a megérzéseinkben.

Ehhez kívánok minden kedves látogatónak sok sikert, jó egészséget,hogy teljesüljön minden álma és boldog virágzó élet éljen a 2017-es évben!

A 12 csillagjegy előrejelzése

KOS

Március 21-április 19.

A 2017, évben sok lehetőségük lesz életük szinte minden területén Merkúr is segít, komonikációban  ami eddig hiányozhatott az életéből. Eredeti ötletek jönnek, új munkatervek készülnek, amiben sikeres lehet az év folyamán.  A tranzit Szaturnusz segít abban, hogy a stabilitást, kitartás kifizetődő, legyen. Február, március, igencsak mozgalmas időszak a Kosok számára. A fiatalabb testvérekkel esetleg szembe kell néznie néhány kérdéssel ebben az évben. Tanácsos, hogy tartsa az indulat kordában.

Karrier

Munkájában, karrierjében, ebben az évben a Szaturnusz és a Mars segíti őket a szakmai életben. Olyan lehetőségek adódhatnak, melyek hosszú távon is megérik a fáradozást. Ha még is akadályba is ütközne, könnyedén áthidalja majd a problémákat, s eléri céljait. Egyes Kos jegyében született személyeknek szükséges a változás karrier területén.

Szerelem és házasság

Az év során 2017, lesz egy sokkal érzékenyebb és ésszerű megközelítés a szerelmi téren. Az év mesésen néz ki a szerelemi ügyekben. Azok Kos férfiak és Kos nők, akik keresik, a szerelmi partnert ebben az évben biztos megtalálják. Ha van kapcsolata, ne bonyolódjon, bele titkos kapcsolatokban inkább erősítse meg a meglévő kapcsolatát. Gyermek fogantatása is lehetséges, aki már régóta tervezi, hogy gyereket vállaljon.

Család és életmód

Egyes ingatlanok adásvételre, eladásra, cserére is számítani lehet. Új elemek valószínűleg a család útján születési vagy házasság útján is szóba jöhet.

Pénzügyek

A 2017-ben, a sok kemény munkát kell végezni, hogy javítsa a pénzügyi helyzetét. Legyen résen, pénzügyi területen, oly módon, hogy a nehéz időkben, van e-ezen a téren elég erőforrása. Január 26, minden beruházással legyen nagyon óvatos. A befektetés spekulációt érdemes figyelmen kívül hagyni. A 2017 második félévben, pénzügyi helyzete javulhat. Óvatosan részvénypiaci, befektetés spekulációt figyelmen kívül kell hagyni.

Egészség

Vigyázzon az étkezési szokásokra. Gyomor idegesség miatt nehéz ételeket nem lesz könnyű megemészteni. Vegye komolyan az öltözködést utazás közben, és minden egyes szezonban. Ne erőltesse magát túl sok fizikai stresszel, ez is vezethet, a súlyos egészségügyi következményekkel járhat később. Reggel séta előnyös Önnek! Ha, vannak gyermekei és házastársa akkor az ők egészségére kell vigyázni. Ebben az évben, az anyának lehetnek bizonyos egészségügyi problémák.

BIKA

Április 20 - május 20

A 2017 egy jó  időszak megragadni a sok energiát nem pihenés időszaka és ne üljön a babérjain, hanem használjon ki minden lehetőséget, ami jön az útjában. Minden év kemény munka és erőfeszítésekkel kezdődik. Úgy érzi, hogy hiányzik a szükséges idő a pihenésre és a kikapcsolódásra.

A Bika jegyű emberek, ne feledjék, hogy a folyamatos kemény munka és eltökéltsége hozza a sikert.

Karrier

Azok, akik tervezik, hogy külföldre menni a munkája miatt lehet, hogy sikeres lesz. Részvénypiac is előnyös Önnek, de kerüljük, összecsapásokat lehet, hogy visszafelé sül el bármikor. Mutassa meg magát sokkal kellemesebb módon, hogy a munkahelyén válik kedvező légkör dolgozni. Az  év vége, felé készüljön fel  néhány jelentős áttelepülése.

Szerelem és házasság

Szerelem lesz a központi témája a  2017 évben. Meglévő kapcsolatok kapnánk egy új remény sugárat. A Mars és a Nap lenne abban a helyzetben, hogy végigvezeti Önt a szerelmi élet egész évben, és hogy magabiztos döntéseket tudjon hozni. Egységes azok is kerülhet egy igazi barátság, amely fokozatosan alakul át az igaz szerelem, mint az év előrehaladtával. Néhány érzéki és érzelmi pillanatok körül várható az év végéig. Fátylat borít a múltra, hogy az idő, hogy rendezni ki különbségeket partner, és mozgassa előre a pozitív utat.

Család és életmód

Az év elejétől az otthon és a család életben lehetnek néhány akadályok és nehézségek. 2017 augusztusban  ház eladás, vétel,vagy  egy kis felújítás vagy változtatásokat a ház ingatlanán. Béke és harmónia állna fenn hazai fronton. Általában jóság lenne megtalálható a hazai fronton a második félévben. Gyermekek adhatnak  boldogságot. A házastárs egészségere érdemes odafigyelni.

Pénzügyei

Ön képes lesz arra, hogy több pénzt, keressen kemény munkával. Előnyök révén lehetséges részvénypiac, jutalék alapú kereskedés, stb. Az üzleti, a mozgás a pénzügyek stabilak maradnak. A második félévben, minden zavart feladat jön vissza a helyére. Sok jó lehetőséget, hogy több  pénzt költsön luxusra. Néhány nem kívánt kiadások be jöhetnek erre készüljön fel,kiadások orvos,okra,vagy szeretteire. Próbálja korlátozni a károkat a pénzügyi helyzet, amennyire csak lehetséges, a nehezen megkeresett pénzt. Ne adjon kölcsön pénzt.

Egészség

Egészségére fordítson nagyobb figyelmet; esélye lehet egy krónikus betegségre! Kerüljük a rossz étkezési szokások, változtassa meg a diétákat, és adja meg a méregtelenítő program a jobb vitalitás és az egészség. Néhány kapcsolatos kérdéseket az emésztést és idegrendszerbe bebújik időnként. A második félévben lenne elég fárasztó a legtöbb Bika jegyben szülött nő férfi. Allergia, vese a rendszeres testmozgás, a megfelelő jóga légzésalvás is  megmentheti  menteni sok betegségtől. Legalább 6 óra alvás mindennapi; akkor mindig fitt. Reggeli séta is előnyös Önnek.

IKER

Május 21 - június 21.

Egy  termékeny és kreatív időszak az Ikrek számára. Néhány hosszú távú tervek is kapcsolódnak ebben az évben. Az év kezdődik a rohanással, a munkával és az üzleti élettel, ha vállalkozó. Erőt kel gyűjtenie, az erőfeszítések által adott lesz, hogy ha sikeres lehet, még a  riválisok is dicsérni fogják. Ha tervezik a külföldi munkát vagy létrehoz egy üzletet, ezúttal bizonyulhat pozitívnak az Ön számára.

Az Ikrek  uralkodó bolygója a Merkúr Áprilistól  a retrográd, amely befolyásolhatja egy csomó tervét, ha nem lesz körültekintő ebben az időszakban. A kommunikáció és egyéb tervei nem úgy sikerülnek, ahogyan azt eltervezték ebben az időszakban. Ebben az időszakban érdemes minden apró betűs részt elolvasni, mert később problémái lehetnek. Gépjárművet,műszaki cikket nem érdemes vásárolni, mert visszatérő problémák lehetnek később vele. A komonikációra is érdemes oda figyelni, mert félre érthetik egymást. Májusban már direktbe fordul.

Karrier

A növekedés üteme lelassul, légy  nyitott az új készségek elsajátítására, a feladatokat és a tudás a területen és  karrier területén is. Érje, el a ki tűzött célját ne várjon mások segítségér.

Szerelem és házasság

A szerelmi élet kapnak új értelmet és új utat. Ha már van probléma a kapcsolatban, megpróbálhatják kijavítani. Tervezzen, egy utat a kedvesével; ez meg fogja erősíteni a kapcsolatot.  Azok, akik még nem találták meg a párjukat jó időszak a 2017 év, hogy megtalálják a párjukat akár esküvő is lehetséges.

Pénzügyei

Próbálja  ellenőrzést a kiadásokat. A költségvetési nevezhetnénk a változás, vagy feljavítani az év előrehal adtával. Egy állandó és stabil növekedés várható a pénzügyi oldalon erre az időszakra. Az év második felében Második félévben új bevételi források jöhetnek.

Család és életmód

A családi  boldogság és a szomorúság a családi életben változásra számíthatnak. De a batárátok támogatni fogják, de  ettől függetlenül az év második feléig néhány stresszes helyzetek lehetségesek.

Házastársa kisebb  egészséggel kapcsolatos problémák merülhetnek fel.

Egészség

Ebben az évben az étkezésre érdemes odafigyelni különösen az emésztésére április, május hónapban és a júniusban a vérnyomására is.

A bőr kapcsolatos problémák is lehetségesek. Azok az Ikrek, akik már az évet egészségügyi problémával kezdték hosszabb orvosi kezelésre számíthatnak. Tüdő légzőszervekre is érdemes odafigyelni különösen őszek október körül. Legyen résen vezetés közben, és a  folyamatosan tartsa be a sebességet. Tartsuk elegendő távolságot  a gondatlan vezetők miatt.

RÁK

Június 22-július 22

A 2017, új érdekes lehetőség bukkanhatnak, felhasználják ki a kínálkozó lehetőséget.  Ez egy ideális időszak, hogy bemutassa tehetségét és kreativitását a külvilággal. Kerüljük a türelmetlenséget, a halogatást, és vesse be magát a cselekvésbe. A Rák férfiaknak, nőknek sok romantikába lehet részük. Töltsön több időt a testvérekkel, rokonokkal, ne hagyja, hogy a magányos hozzáállása legyőzze Önt!

Karrier horoszkóp

Az év közepéig, akik keresnek munkát azok biztos, hogy március, április körül rátalálnak a számukra kedvező munkahelyre. Szeptemberben kapnak egy utolsó lehetőséget arra, hogy döntő változásokat hozzon karrierében. Ne üljön a babérjain, használja ki a kínálkozó alkalmat, és ha szükséges, kockáztasson! Elképzelhető,hogy az  végével a munkahelyén problémákkal fog szembesülni. Ne várjon külső segítségre,mert gondját egyedül kell majd  megoldania. Rá fog döbbeni arra, hogy az igyekezete megérte a fáradozást, és a későbbiekben szívesen fog visszaemlékezni erre az időre.

 Az idő kedvez az üzletemberek is, mert a munkalehetőség bővül és anyagilag is jól járnak. De, nem mindenki bízik meg az üzleti partnerekben és a barátokban sem. Kerüljük kockázatos befektetést és a kockázatos ügyeket is, mert pénzügyi veszteségek lehetségesek. Fontos, hogy maradjon óvatos!

Pénzügyi helyzet

Az anyagi helyzete elég jó az elkövetkező évben. Források jönnek minden oldalról munkabér, ingatlan ajánlatok, örökölt öröklés stb. Befektetés különböző beruházásokat most szerencsésen alakulhat, de azért érdemes óvatosan bánni a szerencséjével. Érdemes ebben az évben kisebb összeget félre tenni, mert számíthat valamilyen váratlan kiadásokra. Kerüljük befektetés lottó vagy szerencsejátékot.

Család és életmód

Az otthon felújítása, új családtag érkezhet, a rokonok látogatása, amik növeli a kiadásokat. Néhány szerencsés ünnepség tervezhető otthonában. Ebben időtartam, élvezni fogja a harmóniát a család és a barátok társaságát. Ebben az évben támogathatja gyermekeit, vagy ha az anya egyedül él gyermekei támogathatják. A családi béke is fontos lesz ebben az időben, ha keresi a párját, akkor arra is jó esélye van, hogy megtalálja a társát.Ha egy Rák a nagyszülő, akkor többet fog lenni az unokájával.

Szerelem előrejelzés

A szerelmi kapcsolatok felerősödhetnek, a feszültség megszűnhet a kapcsolatokban, de csak, akkor, ha ápolják ezeket a szép pillanatokat. Ha, túl sokat dolgozik, akkor kevesebb időt tud tölteni a párjára, ami később akár szakításhoz vezethet. Ha házasságban él, akkor a 2017 évben elválnak vagy szakítanak. Ha úgy döntenek, hogy valóban válnak, akkor elég hosszú és frusztráló bíróság és jogi csata várható.

OROSZLÁN

Július 23-augusztus 22

A 2017 évben reflektorfénybe kerülhet, itt az ideje, hogy fordítson figyelmet néhány önvizsgálatra is. Sok feszültségek az életedben. Legyen felkészülve néhány jelentős változásokra az az év folyamán. Hagyja, a büszkeségét a hátsó ülésen most, hogy sikeres legyen az életben.
Április környékén érzi, az intenzitás és a nyomás Önmagán.

Karrier horoszkóp

A hatóságokkal a munkahelyén problémái lehetnek, de a Szaturnusz és a Vénusz is segíti a szakmai célok és vállalati ranglétrán fentebb jutni. Jó lenne csepegtetni egyfajta bizalmat Önmagukban, és akkor győzetésen jön ki minden problémából. Kormányzati alkalmazottak nagyobb sikerre számíthatnak. Azok, akik külföldön dolgoznak, nagyon sikeres karriert futnak be valamilyen helyi módszerekkel.  De azok, akik az ingatlanpiacon dolgoznak óvatosan, különben veszteségek lehetségesek. Szeptember, októberi hónapokban bonyodalmak adódhatnak a munkahelyén. De aggodalomra nincs oka, mert nincs olyan nehéz helyzet, amit egy Oroszlán ne tudna megoldani. Fontos, hogy ne hátráljon meg!

Pénzügyi előrejelzések

Ha tartoznak, akkor van esély arra, hogy visszafizetik a pénzt az Önnek. Lehet, hogy pénzügyi támogatást az oldalán az apja vagy valamelyik család tagja segíteni fogja. Az anyagi helyzetében sokat segíthet egy új munkahely is. A legjobb időpont: Január március szeptember, októberi hónapok.

Család és életmód

Ha problémája van a házasságában, akkor a sors most lehetőséget ad, hogy tisztázzák egymás között a múltat és tiszta vizet öntsetek a pohárba. Ha képesek lesznek egymásnak megbocsájtani, akkor felszabadítja az eddigi bűntudat alól. Lehetősége lesz lezárni azokat a kapcsolatait, amelyek már egy ideje terhessé váltak számukra. Ha, ez sikerül, akkor hamarosan egy új szerelem teszi boldoggá olyan szerelem, amire mindig is vágyott! Ha van gyermeke, akkor a gyermeke okozhatja, Önnek stressz helyzetet.

Szerelemi előrejelzés

A szerelmi élet napról-napra, jobb lesz. Ha nincs kapcsolata, akkor tavasszal beköszönthet az új szerelem. Ha párkapcsolatban él ebben az évben lehetnek problémák és a krízis helyzet rákényszeríti arra, hogy átértékelje életét, és tisztán lásson abban, hogy mi is fontos az Ön számára. Ha, a házasságban él akkor is jöhet egy új szerelem az életében, de vigyázzon, mert ebben az időszakban az új párkapcsolata miatt hajlamos lehet arra, hogy megfeledkezzen kötelességeiről.

Egészség horoszkóp

Ügyeljen egészségére, ne becsülje le a kisebb megfázásokat sem. Egyes szezonális betegségekkel szembe kel nézni ezért legyen résen. Vigyázzon bármilyen egészségügyi probléma, ha felbukkant akármilyen kicsinek is tűnik, forduljon orvoshoz. Gyomorral, emésztéssel is lehetnek, ebben az évben problémái figyeljen oda a táplálkozására és, akkor elkerülheti a komolyabb egészségügyi problémát. Júliusi hónapban különösen figyeljen oda az étkezésére a gyomor miatt.

SZŰZ

Augusztus 23 - szeptember 22

Az elkövetkező évben világossá vált nem csak arról, hogy mit szeretne létrehozni az életében, hanem az eljárás, amely hozza az ötleteket és annak a gyümölcsét. A stressz nem kerülheti el! Minden negatív dolog, nehézségek, veszteségek, amit már tapasztalt és el kell elviselniük az év folyamán nem azért, mert méltatlan vagy rossz, vagy szerencsétlen. A dolgok okkal történnek. Csak nem mindig tudják, hogy mik azok az okok, amikor ezek a dolgok történnek. Mit kell tenni, hogy megváltoztathatják az életünk? Az élet hoz létre olyan körülményeket ahhoz, hogy segítsen nekünk megtapasztalni sorsunk!  Február 25-március 4-ig fontos döntéseket és tárgyalásokat el kell kerülni, mert ez rossz időszak arra, hogy üzleti ajánlatokat vagy a szerződéseket írjanak alá.

Karrier horoszkóp

Az általános teljesítmény valószínűleg zuhannak, ha összehasonlítjuk a korábbi évek munkáit. Kemény munka és rugalmas megközelítést kapcsolatok a munkahelyen hozna javulás hosszú távon. Az év első félévben több feszültséggel kell számolniuk a munkahelyükön. Június, Július, augusztusban és októberben nyugodtabb időszak várható.

Pénzügyi előrejelzés

Legyen nagyon óvatos a pénzügyi kérdésekben, mert a kiadások magasabbak lehetnek, mint a jövedelem. Ha pénzt adott valakinek, kölcsön kevés az esélye, hogy visszakapja. Ne vájnak a hirtelen pénzügyi előnyökre. Ne vásároljon, luxuscikkeket ne pazarolja a pénzét, és ne vásároljon csak azért, mert le értékelés van, különben előfordulhat, hogy szembenézz a pénzügyi válsággal. A hirtelen, meggondolatlan hozott döntések is okozhatnak, komoly anyagi veszteségeket.

Család és életmód

Azok, akik házasságban, élnek,vagy élettársi  kapcsolatban ének sterszes időszakra számíthatnak az év első felében. Számíthatnak heves vitákra is! Ebben a stresszes időszakban törődjön, többet párjával mutassa, ki bátran mit érez iránta, mert úgy érzi a párja, hogy az elmúlt időszakokban elhanyagolták egymást nem figyeltek egymás igényeire. Ha, tehetik, menjenek el nyaralni egy kisebb rövidebb utazás is sokat segít a kapcsolatukon.

Márciusi hónapban személyes élet tűnhet, kiemelkedően fontosnak! A házastársa a múlt partnere megpróbálhatja, hogy visszamenjen és folytassák tovább együtt az életüket. Biztos, hogy vissza tud emlékezni arra az időszakra, amikor a kapcsolatuk zátonyra futott. A kapcsolatuknak még nincs, vége ezt tartsa szem előtt, hogy van még egy érzelmi és fizikai vonzalom kettőjük között.

Egészségügy horoszkóp

Kiemelten jó vigyázni a saját és az egészségre.Februári hónapban az előző egészségügyi körülmények súlyosbodhatnak ismét.

 

 Szerelem előrejelzés

A szerelmi élet az 2017 tele lesz meglepetésekkel és képes lesz megbízhatóbb és szerethető kapcsolatokat teremteni. Az egyedülállók bátran ismerkedjenek, mert esélyük van rátalálni az igazira. Az internetes társkereséstől sem kel félni, mert lehet, hogy ebben az évben ott talál a kedvesére.

MÉRLEG

Szeptember 23-október 22

A 2017 nagyon sok kellemes élményben lesz része, ebben az évben béke és harmónia veszi körül. Gyorsan próbál lépést tartani az összes változással munkahelyén és az otthoni életével. A kreativitása és a saját kívánságait és vágyai hoz egyfajta elégedettséget és a harmóniát az életben. A Jupiter januártól 2017. október így a pozitív időszak várható. Sok lehetőség adódhat, és csak rajtad múlik, hogy kihasznál minden lehetőséget vagy sem. Ebben az évben ne akarjon minden áron mindenkinek megfelelni elég, ha Önmagának megfelel és ne mások elvárásait kövese. Az elmúlt évben biztos tapasztalta, hogy mások elvárásai szerint élt, de bízom benne, hogy ebben az évben rá fog jönni, hogy addig tartották Önt értékes embernek, míg segített és mások elvárásait tejesítette.

Pénzügyi előrejelzések

Az év folyamán van esélye a pénzügyi nyereségre. Továbbá, van esélye, ha esetleg tartoznak Önnek, hogy a pénzt visszakapja. Kerülje a nagy kockázattal járó pénzügyi manővereket, mert az év végére komoly gondot fog okozni az anyagi helyzete. Továbbá, maradjon óvatos a barátaival is, mert egy megbízható személycsalódást okozhat Önnek. A hitel felvételt sem ajánlom ebben az évben, mert nem biztos, hogy rendezni tudja adósságait a következő évben. Ne vásároljon felesleges dolgokat főleg a leértékelésnél. Sajnos a Mérleg hajlamos olyan dolgokat vásárolni, amire nincs is szüksége, de a leértékelésnek nehezen tud Ellen állni.

Szerelem előrejelzés

Ebben az évben óvatos legyen szerelmi téren, mert félreértések miatt, elképzelhető, hogy folyamatosan úgy érzi, valami hiányzik a kapcsolatotokból. Legyen óvatos a barátaival, is, mert itt leselkedik csalódás. Az élet nagyon tele van, akkor nyugodtan válassza a partner saját belátása szerint. Azok, akik szeretnének ebben az évben házasságot kötni, akkor lehet, sőt biztos, hogy szembe kell néznie néhány akadállyal. Ha házasságban él sokkal kevesebb időt tud tölteni a partnerével ezért az első negyedévben sok feszültségre számíthatnak. A Vénusz ebben az évben sok időt tölt a Kos jegyében.

Egészségügy horoszkóp

Az egészségügyi kérdések, legyen kicsit óvatos, mert az áteresz nem tesz jót Önnek. A túl sok munka miatt is úgy érzik, hogy fizikailag túl gyenge és fáradt. A szezonális betegségekre is érdemes nagyobb gondot fordítani.

Ha, súlyfeleslege van izom és lábfájásokkal is szembe kel néznie. Érdemes nagyobb figyelmet fordítani a táplálkozásukra, mert a súly felesleg cukorbetegséget is idézhet elő. Ha, teheti, egészsége érdekében utazzon, el olyan helyre ahol sokat sétálhat, mert az is sokat segít az egészséges életmódhoz. A jóga és a meditáció, ez megoldja sok probléma. Legyen résen vezetés közben, mert van esélye a sérülésekre.

SKORPIÓ

Október 23-november 21.

2017 es évben bőséges energiával rendelkeznek ezért az álmait, vágyait az év előre halad távol el is érhetik. Rengeteg változás is mivel a Mars át vonul a házak felett. Azonban, amikor a Mars áthalad a Kos és az Oroszlán felett, akkor jöhetnek problémák, mivel azok egy ártó fényszögek a Skorpiókat érinti. 2017 október közepén a Jupiter belépő a házat, is érinti, az új lehetőségeket hozhat a Skorpiók életében. 2017 december 10 én a Mars belép a ház Skorpió jegyében, akkor valami új dolog kezdődik az életében. Sikerül teljesíteniük néhány régóta húzódó ügyüket, ami már lehet, hogy feledésbe is merültek.

Karrier horoszkóp

A karrier területén nehézségekbe ütközhetnek majd, de csüggedésre nincs okuk. De a határidőket érdemes betartani a hatóság miatt. Egy optimista megközelítés segít leküzdeni bármilyen nehézséget.

Anyagi horoszkóp

A pénzügyi helyzetük javítására megfelelő ez az év, de ez nem azt jelenti, hogy ne kövessük a bevételt és a kiadást. Ha képes lesz egyensúlyozni, akkor az év végére minden anyagi problémája megszűnhet. Ha, nem figyel oda a kiadásra és a bevételre, akkor a 2018 évben anyagi veszteségei lehetnek, hitelek és adósságok miatt. Így ha lesznek is nehézségeid ezen a téren, az évfolyamán nem várt kiadások képében, sokkal könnyebben veszed majd az akadályokat.

Szerelmi horoszkóp 2017

A szerelmi élet sokkal jobb lesz, mint az elmúlt években most minden Skorpió jegyben született személynek. Mars és Vénusz segítené, a szerelmi életét, mint még soha. Kis kompromisszumokat kell tenni most, majd az év folyamán, ha azt szeretné, hogy túlélje minden felfordulást a kapcsolataiban. Kövesse az ösztöneit! Az egyedülállók is megtalálhatják a társukat most elég, ha nyitott szemmel járnak és észreveszik a kínálkozó lehetőségeket.

Egészség horoszkóp

Gyomor, és idegrendszeri betegségekre kel figyelni az év folyamán. Érdemes diétázni, kocogni és jógázni, meditálni ez sokat segít az egészséges életmódhoz. Lásd meg Önmagadban a szépet és a jót élj harmóniában Önmagaddal és a társaddal.

NYILAS

November 22-december 21.

2017, a Nyilas jegyben született személyek sok változást fognak megtapasztalni az életükben. A változások kifejezettebbek és intenzívebben  a karrier területén fogják érezni. Ezért azt tanácsolom, hogy úszón az árral, és nem ellene. Az előttünk álló év lesz meghökkentő év Nyilas férfiak számára. 2017-ben, a Szaturnusz december közepén  a Bak jegyében lesz. Ezért ezt az időszakot arra kel használni,hogy megtanulják az élet leckéit. A dolgok megfordulnak év végig, nehézségek az életben elkerülhető lenne, ha eltudják engedni a múltat. Jupiter marad a házban szocializációs októberig idén, ezért ez egy nagyszerű alkalom, hogy bővítse ki a társadalmi körét. Szerezzen új barátokat, és folytatja a meglévőket a szenvedély és elkötelezettséggel.

Karrier horoszkóp 2017. Nyilas

Új, kapcsolatok jönnek létre a munkahelyén, használja ezt a lehetőséget a karrier területén. 2017 december közepéig nem érdemes a meglévő munkahelyet otthagyni. Az lenne a legjobb, ha felsőfokú tanulmányokba kezdene, ha a pozíció megköveteli,

Szerelem és házasság

Ha, nincs, még kapcsolata 2017 számíthat arra, hogy megtalálja a párját. Az is előfordulhat, hogy a régi párja fogja keresni, hogy kibéküljenek és kezdjék újra a kapcsolatukat. Ez egy igen nehéz feladat lesz a Nyilasok számára, mert elképzelhető, hogy elfogadják az ajánlatukat. Nem szabad, mert a Nyilasban lévő Szaturnusz decemberig az elengedőre, lezárásra tanítja. Ha nem tanulja, meg a leckét lehet, hogy decemberben újra szembe nézz a csalódással.

Pénzügyi horoszkóp

Az anyagi helyzet nem valami rózsás és nem ugyanaz, mint a korábbi években. Azért kell dolgoznunk keményen ebben az évben. A feljavítani a költségvetés, hogy jobb legyen az anyagi helyzete. Ne menjen bele hosszú távú befektetésekbe egy kis megtakarítás, amely segít a szándékosan a szükség idején.

Egészség horoszkóp

A 2017, kisebb egészségügyi problémák nem zárható ki teljesen.Csábítja a jó étel és a bor, de nem engedheti meg magának rendszeresen. Tartsa a távol a zsíros és cukros dolgokat, mert az epe és a májjal is gondjai lehetnek. Ne túlhajszolja magát, túl, mert ha, nem veszi, komolyan az egészségét az év közepén lehetnek, egészségügyi problémái!

BAK

December 22-január 19.

2017 rendkívül sikeres évre számíthatnak a Bak szülöttek. A család és barátok fogják támogatni egész évben. Azonban néhányan Bak jegyűeknek szembe kel nézni gyakori változásokkal. Jelentős változások a kapcsolat területén lehet számítani, májusi hónapban bizonyos dolgok nem mennek, ahogy az várható volt, de ha alkalmazkodnak a körülményekhez, akkor jobban alakulnak a dolgok. Októberben, a Jupiter belép a karrier házában. Jelentős szakmai siker fog jönni ebben az évben.

A Szaturnusz, 2017 december tíz körül lép a Bak jegyében. Sorsfordító időszak lehet ez számukra, mert meg tudják valósítani az álmaikat és a vágyait, amire azt hitte, hogy ezek az álmok vágyak már soha nem fognak teljesülni!

Karrier horoszkóp

A munkahelyen, vannak esélye arra, hogy tiszteljék és szeressék a precíz munkavégzése miatt. Üzletemberek kezdhetnek, egy új vállalkozásba vagy a meglévőt fejlesszék. 2017 előnyösek lehetnek az üzleti életben. Ezt a hitet mindig tartsa meg, hogy sikeres legyen. A munkával kapcsolatos hosszú távú utakon fogja bizonyítani, hogy hasznos az Ön számára.

Pénzügyi előrejelzések

Számos lehetőség adódik pénzügyi területen, ami számos előnyökkel is járhat. A második félévben vegyes eredményeket érhet el anyagi téren. Ne tervezzen semmilyen nagy beruházást.

Egészségügyi asztrológia

Egészségére valószínűleg ebben az évben jobban oda kel figyelnie. Változtasson az étrendjén, mert lehetséges, gyomor vagy a bőr problémákkal kel szembe nézni különösen Július hónapban. Egyen zöldségeket igyon gyógyteákat az egészsége érdekében. Ne stresszelje magát feleslegesen, és figyeljen a közlekedési balesetekre is. A nyári szabadságot pihenésnek szentelje. Nem arra gondolok, hogy az egész szabadság idejében csak pihenjen, de érdemes kihasználni ezt az időszakot. Aludjon többet, mert a szervezetének erre lesz szüksége.

VÍZÖNTŐ

Január 20-február 18.

A Vízöntő számára 2017 a nagy lehetőségek éve. Ebben az évben jöhet a nagy áttörés. Már februárban sziporkázni fog az ötletektől, s munkahelyén júniusig magasra érhet a ranglétrán. A különösen kreatív júniusi hónap után augusztusban végre kipihenheti magát, hogy aztán ősszel feltöltve energiával megmutathassa vezetői képességeit. A Vízöntő számára 2017 a pénzügyekben is szerencsét hoz, s jelentős nyereség ütheti a markát. Ennek ellenére ügyeljen arra, hogy mire ad ki pénzt! Április, május és június hónapjaiban bármihez hozzáér, arannyá változik.

Karrier horoszkóp

A 2017, Vízöntőknek jelentős változás várható a karrierükben. A környezet, a szakmai élet elősegíti a nagyobb növekedést érjenek el. Az új ötletek jönnek minden felől. Csapatmunka bizonyosan kifizetődő néhány Vízöntőnek erre az időszakra. Munkanélküliek kaphatnak jó munkát. Lehet, hogy előnyöket is üzleti partnerségben.

Pénzügyi előrejelzések

A pénzügyi helyzet jó ebben az évben, de kerülje a felesleges kiadásokat. Töltsön, csak abban az esetben van szükség, és próbálja menteni, amennyire csak lehetséges. Ha tartoznak, Önnek jó esélye van, hogy visszakapja. A befektetés előtt bármilyen kockázatos dolog, gondolkozzon el, hogy meg éri kockáztatni vagy sem. Az önbizalma hasznos lesz, hogy a pénzt tudjon keresni és meg is tudja tartani. Kemény munkával, de jó anyagi körülmények között tud élni. Megtérül a munkájának a gyümölcse. Van esélye, hogy esetleg utazni, üzleti vagy munka ügyben, ami szintén az anyagi helyzetét javítani fogja.

Szerelem előrejelzés

Ebben az évben pozitív a szerelem ügyekben, jó időszak lesz új kapcsolatokra is. Új ajtók lehetőségek nyílnak meg előttük, teljesen ismeretlen területeket fedezhetnek fel általuk, s meglepően izgalmas emberekkel hozhatja össze a sors. Önökön múlik, ki mellett teszi le a voksukat! Több alkalmuk lesz arra, hogy egy tartós szerelmi kapcsolatra találjanak. 2017- Az álmok valóra válhatnak, és akkor képes lesz stabil kapcsolatot ki építeni.  Lehet, hogy vonzódnak az egynél több személyhez is. Ha, párkapcsolatban él, akkor problémákra is számíthat. Előfordulhat, hogy lesznek összecsapások a partnerével.

Egészségügyi asztrológia

Ne legyen elnéző kisebb problémák, mint a köhögés és megfázás, láz, fejfájás úgy érezheti, fizikailag gyenge. Szeptemberre tranzit adhat neked rendszertelen alvási szokás. Legyen óvatos, mint lehet, hogy az egészségügyi problémák. Idős emberek, akik gyógyszeres kezelés alatt állnak fontos a reggeli séta.

HALAK

Február 19-március 20

A 2017 évben a régi helyzetek és a régi érdekek most reflektorfényben kerülnek ismét. Kövesse a kreatív ösztöneit a problémák elkerülése érdekében különösen a nyár folyamán, amikor jelentősen felgyorsulhat az életük. Az uralkodó bolygója a Neptunusz marad otthonában egész évben, és így akkor otthonosabbá válhat az idén. Október közepén, Jupiter belép a Skorpió jegyében és ez adja az optimizmust. A Szaturnusz a Nyilasban december közepén a Bak jegyében induló hároméves időszakra, amikor az álmai lehetnek akár valóság is. A jövőbeli tervek és törekvések kapnak egy új életet.

Karrier horoszkóp

2017, évben keményen dolgoznak azért, hogy sikereket érjenek el. Ha, munkahelyet szeretnének váltani azt kétszer is gondolják, meg csak akkor váltsanak, ha abban 100% biztosak, hogy jövedelmezőbb –e, mint a jelenlegi munkahelyük. Az üzletemberek sikerekre számíthatnak.

Pénzügyi horoszkóp

Jelentős változás várható az anyagi helyzetükben örökség vagy, ha pénzügyi peres ügyei van, akkor ebben az évben azt is visszakaphatja. Ezért az év első felében több luxust is megengedhetnek maguknak, de azért nem árt óvatos lenni. Megtakarítás is jól jönne, félre tenne egy minimális pénzösszeget.

Szerelem előrejelzés

Ebben az évben, fenn kell tartani a harmóniát a szerelmi és a családi életükben. Ha házas, viták is várhatók a házastársával. Néhány kapcsolatos viták ingatlannal kapcsolatos dolgok megzavarhatja a családi harmóniát. Ne veszítse el türelmét, és ne használjon kemény szavakat a szereleme és a partnerével.

Ha keresi a párját a nyáron a bolygók állása is kedvező lesz, megtalálhatja a párját.

Egészség

A táplálkozásukra minden képen nagyobb figyelmet kel fordítani ebben az évben. A gyomor és emésztésükkel lehetnek problémák és a cukorral. Ha terveznek utazást is ebben az évben, akkor érdemes oda figyelni a higiéniára. 2017-ben utazni indul, figyeljen nagyon oda, mivel a csillagok állása azt mutatja, hogy a következő évben kisebb baleset is érheti útközben.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

loan offer

(jane, 2017.04.19 10:06)

Helló,
Ennek célja, hogy tájékoztassa a lakosságot, hogy Mrs. Jane Alison, egy privát kölcsön hitelező nyit egy pénzügyi lehetőséget mindenkinek szüksége van anyagi támogatást. Adunk ki hitelt, 2% -os kamatláb az egyének, cégek és vállalatok szerint világos és érthető szabályait és feltételeit. kapcsolatba velünk még ma e-mailben, hogy ki tudjuk adni a hitelfeltételek között a: (saintloanss@gmail.com)

6413 Kunfehértó, Móra 9.

(Pintérné Éva, 2017.01.23 11:34)

Szia Zsóka!

Köszi, hogy feltetted. Én hal vagyok (tudod) nagyon várom majd azt is. A többiekét már olvastam!
Majd beszélünk.
üdv.: Éva